iyi eğlenmişsiniz =)
saulhudson' Alıntı:gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim.. iyi bi akşam üstü.. sinirli bi gece geçirdik hep beraber.. (milli maç münasebetiyle..)
bu arada angel ben tombiş falan değilim.. deniz öle çekmiş nasıl başardıysa
şaka bi yana güzel eylendik.. mümkünse ramazan içinde bi daha buluşma yapma fikri vardı.. değişmediyse hala...
saulhudson' Alıntı:o alkollerle benim alakam yok cem le erdem bide ali içti... hea bide rebel içti.. o kadar necoyla biz çay içtik... denizde erken giti zaten..
neccko' Alıntı:keşke bu buluşmalar kamplara dönüşse =)olur
ibo kardeşim sen ne diyosun erdem içtimi:saskinsaulhudson' Alıntı:gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim.. iyi bi akşam üstü.. sinirli bi gece geçirdik hep beraber.. (milli maç münasebetiyle..)
bu arada angel ben tombiş falan değilim.. deniz öle çekmiş nasıl başardıysa
şaka bi yana güzel eylendik.. mümkünse ramazan içinde bi daha buluşma yapma fikri vardı.. değişmediyse hala...
ayrıca seda sende haklısın hayatımda verdiğim en düzgün pozlar... şaşırtıcı...
o alkollerle benim alakam yok cem le erdem bide ali içti... hea bide rebel içti.. o kadar necoyla biz çay içtik... denizde erken giti zaten..
oktay kardeşim seni berkana sordum işin varmış gelmemişsinH@YDUT' Alıntı:ben sizi alsancakta çekirdek çıtkersiniz diye bekliyordum ondan gelmedim yaw
gelemedigim için kusurabakma erdem o gün dügün vardı katılmam gereken daha nice böyle buluşmalara![]()
evet gerçekten turk_hard kafa adam lazım inş iyi bir eğlence olacak =)TuRK_HaRD' Alıntı:güzel olmuş, resimlerde de hoş, iyi eğlenmişsiniz beyler..
darısı bizim ank buluşmamıza, bayram sonrası hemen yapacağız inş bi aksilik olmazsa..
gelebilecek herkesi bekliyoruz.. kafa adamlara ÖZELLİKLE ihtiyaç var![]()