HackHeLL 2010 Buluşması Fotoğrafı

icemen

New member
Reaction score
0

Ayaktakiler Soldan Sağa: Kent55, Møñàr¢hïè, Zeyna, She, (tanınmamak için kılık değiştirmişler ama ben tanıdım), Lucian, Mozole Mirach, Hyperion

Oturanlar Soldan Sağa: Lord (ayakta ama boyu kısa oturanların yanına aldım), €rd€m, dr.mud, otlupeynir, PePeSanceS, Wolf

fotoğrafı Çeken de yassi

:durdurun :durdurun :durdurun​

güzel çalışma yani buluşma

fotoğrafta bayağı genç ve yakışıklı çıkmışım offf artık beni biri durdurdun ...:):)

beni eklemezsin sandım muhammed abi.benim ki ayrı bi olay =)

monarchie ye çok güldüm baksanıza yakasına kocaman gül gibi bişi koymuş =)

Monarşi buluşmada tanınmak için takmış. mozole kandırmış onu herkes birbirini tanımak için yakasına gül takacak demiş :durdurun:

:D heheehhaahah bı ınsan bu kadarmı benzer heehhuaauh koptum :D o gulu ben tanıyın benı dıye koydum :D

GeneLde kirLi sakaL bırakırım fideL castro tarzında ama paLa bıyıkta yakışmış hani bundan sonrakı tarzım bu oLabıLır.. =P

Eline sağLık adamım..

MozoLe Miяach;5026003' Alıntı:
GeneLde kirLi sakaL bırakırım fideL castro tarzında ama paLa bıyıkta yakışmış hani bundan sonrakı tarzım bu oLabıLır.. =P

Eline sağLık adamım..

Her türlüsü yakışır sana niqqa =)

ßende Çok Değişmişim Kendimi Tanıyamadım
icon10.gif
ßiz Neden KıLık Değiştirdik ki :001_huh:MevLana Diyarından GeLipte Ya oLduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi oL Sözü Dururken Yaptığıma ßak Cıx Cıx :closedeyes:iyiki Erkek DeğiLim Çok Tipsiz oLcakmışım
icon10.gif

herseyı anladımda :D alcan olsun dr.mud benı nıye güllü olandan seçtin o kadar adam varken :D

En çok seni merak ediyorum belki :)

(denk geldi hocu kusura bakma) ;))
değiştirmiycem :p

nabalım buna sukur daha kotusu olabılırdı :D

Geri