Hackhell Adına Ne yaptım Hadi Bilin?

__ARaGoRN__

V!Р
HH Üyesi
Reaction score
0
GICIKLIK YAPMAK İÇİN ALEMİN EN YAVAŞ EN DANDİK ÜYELİ FRMTR FORUM SİTESİNE İSTEMEYEREKTE OLSA DAHA YENİ ÜYE OLDUM DAHA SONRA BİR KONU AÇTIM:
FRMTR ÇOK YAVAŞ VE DANDİK ARKADAŞALAR DEDİM HERŞEYİ YASAKLIYORLAR NE VİDEO NE ADULT+18 HİÇBİŞEYE İZİN VERMİYORLAR GELİN BURDAN DAHA HIZLI OLAN VE ADULTTAN TUT NE İSTERSENİZ HERŞEYE ULŞABİLECEGİNİZ HACKHELLE ÜYE OLUN HAYDİ HEP BİRLİKTE HACKHELLE YA ALLLAH!!! DİE BİR KONU AÇTIM SONRA BU OLDU AMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN BENDE GICIKLIK OLSUN DİYE YAPMIŞTIM:
1zeh3si.jpg

NASIL AMA ONLARA İYİ BİR KAPAK OLDU DEMİ :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Böyle Şeyleri yapmana gerek yoktu zaten hackhell i bilen bilio

üstelik böyle şeyler yapınca rakip siteler tarafından " hackhell e üye gelmiyor galiba üye çalmaya çalışıyor " gibi bir düşünce yaratır .. yani bu sitede yapılsa bende yaratır

Son olarak;

HackHeLL i biLen bilir diyorum başka bişi demiyorum...

başımıza iş acılmazda gerek yoktu ki ne geregi vardı....

burda nası öle konu acanlara küfür edip hıc o sıteye gırmıyosak büyük ihtimalde onlar öle yapacaktır = ))

Konuyu sadece moderatörler gördü zaten onaylanmadı mesajjjjjjjjjjjjj

valla biraz sana kapak olmuş sanki :)
evet bende üyeyim oraya ama pek girmem çok nadir. ama hh ye hergün :).yavaş olduğu da doğru.ayrıca cm kareye 1 reklam düştüğü için adamı uyuz ediyo...sadece üyeliğim var işte maksat spor olsun..

Bana ne kapak olacak ne işim olur öyle dandik siteyle Burda KOSKACA HACKHELL DURURKEN

Harbiden kapak olmus sana bence Saçmalamıssın

Yok Yaw üyelik Kurallarında Zaten Vardı Böyle Bişi Hem Ne Saçmalıyacam Doğru Değil Mi???????

neyse ya kötü niyetle bişi yapmamıssın ama hanı gereksiz bişi olmus bence

cokta yuklenmenın anlamı yok ;)

Evet Yaw Ben O Siteye Gıcık Olduğum Için Yaptım Birsürü Reklam Felan Die

Geri