- Reaction score
- 0
solariz:Evet arkadaşlar burda tek yetkili admin benim.Dark_angel ve ozy
cehenneme gittiler iyi oldu i....nelere
monalizayicizenkisi: Ama keşke onlarda burda olsaydı yaaa
piken: Allahülazim forumda hiç küfürlü konuşmadım herkese sıcak davrandım. Allah-u Teale hakettiğimizi verdi
gyner:Allah bizleri ayirmadi jujum
w133:O kadar dedim dark_angel e ölmeden su iftar yemegini düzenle dedim bari sevap kazanırsın dedim dinletemedim yahu. Töbe sümme hasa
RigaL
h be yirttik sonunda cok sukur cennetteyim
Zebani ifirit: kardeşim girsene şu kazana keyfini mi bekleyecez
dark_angel:Girmiyom lan sen kimsin ben hackhell adminiyim banlarım adamı
Zebani ifirit: Senin borun burda ötmez kardesim hade nazlanma bisey yapmiycam yakcam azcık
bim_28: bakın seytan bey anlıyorum burda oturmuş bir düzeniniz var ama zaman degisti daha fazla münafık cekemniz gerekiyor yoksa iflas edersiniz
şeytan:ya demek böle diyosunda konuşmak kolay yapda görelim
bim_28:tabiki mesela suraya buraya bir kaç modül kurarsak söle güzel hatunların olsugu bir kısım falan bu işi sevencloves a verelim her halttan anlıyo i..... bir kaç saatte halleder
şeytan:ya bak eminsin demi karizmayı çizersek bende senin kestaneyi çizerim
bim_28: tabi ama birde google'la anlaşma yapmamız gerekiyor
şeytan:tamam sen ayarla bakalım
J@CK@L:nan x napıyon orda lem
x:angelina jolie'i kaynar kazana atıyolar abi
J@CK@L
lum bunlar yüzünden buraya düştün zaten biraz akıllan be
x:haaa olur akıllanırım abi aha soyuyolar angelina'yı
J@CK@L: hadi lem kay kenara bakayım sen
x:yavaş lan zebaniler cakacak dikizledigimiz
ozy:solariz cennete gitti diyolar sattı bizi hani birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindik?
react0r: Yaw bi yanlışlık olmalı zebani bey benim cennete olmam lazım. hani çalışmak en sevap şeydi. Lan 6 bini gecik mesajım var benim forumun en çalışkanıyım adilik yapmayın bak
karapatya: Ben foruma gelmeden önce son derece müzdarip biriydim. benim sucum yok az yakın beni.
erenay_e: Ya yaptıgım tek şey forum da oyun oynamaktı
aslihan: Zebani bey benim kadar güzel bi kızı yakmaya gönlünüz el vercek mi? Bakın size bikinili bir resmimi veriyim beni cennete gönderim lütfeeennnnn
evrenbesiktas:tek sucum bunlarla arkadas olmak
b@ib@cai:Lan ben ne yaptım ne isim var burda peki. Ben yeni üyeyim günah yazmaz dediler.
oylesine yazdim tamamı yalan dolan ve geyikten ibarettir
sizde yazin biseyler ben bukadar yazabildim ismi gecmeyen arkadaslardan ozur dilerim
cehenneme gittiler iyi oldu i....nelere
monalizayicizenkisi: Ama keşke onlarda burda olsaydı yaaa
piken: Allahülazim forumda hiç küfürlü konuşmadım herkese sıcak davrandım. Allah-u Teale hakettiğimizi verdi
gyner:Allah bizleri ayirmadi jujum
w133:O kadar dedim dark_angel e ölmeden su iftar yemegini düzenle dedim bari sevap kazanırsın dedim dinletemedim yahu. Töbe sümme hasa
RigaL
Zebani ifirit: kardeşim girsene şu kazana keyfini mi bekleyecez
dark_angel:Girmiyom lan sen kimsin ben hackhell adminiyim banlarım adamı
Zebani ifirit: Senin borun burda ötmez kardesim hade nazlanma bisey yapmiycam yakcam azcık
bim_28: bakın seytan bey anlıyorum burda oturmuş bir düzeniniz var ama zaman degisti daha fazla münafık cekemniz gerekiyor yoksa iflas edersiniz
şeytan:ya demek böle diyosunda konuşmak kolay yapda görelim
bim_28:tabiki mesela suraya buraya bir kaç modül kurarsak söle güzel hatunların olsugu bir kısım falan bu işi sevencloves a verelim her halttan anlıyo i..... bir kaç saatte halleder
şeytan:ya bak eminsin demi karizmayı çizersek bende senin kestaneyi çizerim
bim_28: tabi ama birde google'la anlaşma yapmamız gerekiyor
şeytan:tamam sen ayarla bakalım
J@CK@L:nan x napıyon orda lem
x:angelina jolie'i kaynar kazana atıyolar abi
J@CK@L
x:haaa olur akıllanırım abi aha soyuyolar angelina'yı
J@CK@L: hadi lem kay kenara bakayım sen
x:yavaş lan zebaniler cakacak dikizledigimiz
ozy:solariz cennete gitti diyolar sattı bizi hani birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindik?
react0r: Yaw bi yanlışlık olmalı zebani bey benim cennete olmam lazım. hani çalışmak en sevap şeydi. Lan 6 bini gecik mesajım var benim forumun en çalışkanıyım adilik yapmayın bak
karapatya: Ben foruma gelmeden önce son derece müzdarip biriydim. benim sucum yok az yakın beni.
erenay_e: Ya yaptıgım tek şey forum da oyun oynamaktı
aslihan: Zebani bey benim kadar güzel bi kızı yakmaya gönlünüz el vercek mi? Bakın size bikinili bir resmimi veriyim beni cennete gönderim lütfeeennnnn
evrenbesiktas:tek sucum bunlarla arkadas olmak
b@ib@cai:Lan ben ne yaptım ne isim var burda peki. Ben yeni üyeyim günah yazmaz dediler.
oylesine yazdim tamamı yalan dolan ve geyikten ibarettir
sizde yazin biseyler ben bukadar yazabildim ismi gecmeyen arkadaslardan ozur dilerim