Hackhell ailesıne sonsuz tesekkurler

phOsei

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar bu benım ılk mesaj'ım olmasına ragmen hackhell sıtesıne bayadır suredır uyeyım hıc msj yazmadım ama her acılan her konuyu okudum ve onlara cok mınnettar oldum ben hackhell sıtesı sayesınde cok sey ogrendim ilk basta savunmayı ogrendım sazanlıktan kurtuldum (= ardında ufak ufak bır kac sıfre bulma yontemlerını cozdum kendı capımda eylenıyordum cok guzel bır duyguydu sonra hackhell'ın arastırmacı admınlerı,modları ve üyeleri sayesinde bılgılendım neyın ne oldugunu ogrendım eskıden bırı bana cıkıp crackerlar bılmemne bankasının son teknolojı sistemıne girip cokerttı deselerdı ben cracker ne cahil onlar hacker derdim :) ama sımdı az ufakta olsa bır bılgım var sayenızde.yaptıgım en buyuk olay ben bır ultıma onlıne oynuyan bırısıyım yasıma gore normal :) bir server hacklenıp gocmustu ve sıte hala acık ama savunmasızdı hackhellde dolasarak buldugum tum programları deneyerek o sıteye gırmeyı basardım ve veritabınına coktum :) klasık sıfre kullanan ınsanların cogu uo accsını aldım ve ınanılmaz mutlu oldum bu yazdıgım kesınlıkle bır hava atmak deyıl ben bır nuub'um ve hala oleyım ama goruyorsunuz Hackhell bır nuub ınsana bıle neler ogretıyor (= neyse ben fazla uzatmıyım sıze cok tesekkur ederım sayenızde cok sey ogrendım cok saoolun

hackerbilmemne bilmemne admin : Biri HACKHELL'I DURDURSUN :mad:
H A C K H E L L user's : NAH DURDURURSUN !

Way bea... HüzünLendim :D HackHell aşkı bitmez abi :)

Geri