Hackhell aktiviteleri istioz (:

topstarr

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Ben diomki bütün büyük sitelerde belirli tarihlerde bazı organizyasyonlar yapilır mesala
hackhell geleneksel pilav günleri

hackhell geleneksel partileri

hackhell pikniği hackhell konserlerı vs güzel olmamaı sizce :)

yaz geLsinde..

ben top starr ajdar ve ajdar gibileri protesto etmek için o niki almışdım ama yanlış anlaşılır diye değiişdim :) neyse yaz gelsin hele eğlenicez daah çok eğlenicez :)

yaz gelsin zaten benim kafamda olan aktviteler var... eğer senin gibi diğer arkadaşlarda isterse çok güzel ve eğlenceli aktiviteler var kafamda... ama yaz gelsin iice bi.. değil mi? öle pilav falan olmass... günü birlik geziler, eğlenceli spor oyunları, istanbulun göbeğinde capcanlı bir orman da mangal partysi (pirest lazım ama bide mage. mangalı mage yakar fire mage tabi :p ) vs vs

Mangal ben yakarım :) püfür püfür ohhhh

revo istanbulun gobegınde yapıonda bız nası gelcez ayıptır solemesı:vurben ankaradayım:):)

SickDreTh' Alıntı:
revo istanbulun gobegınde yapıonda bız nası gelcez ayıptır solemesı:vurben ankaradayım:):)

:S kanka, Fatih Expresi, Cumhuriyet Expresi, Ankara Expresi... atla bi hızlı trene 5 - 5,5 saatte buradasın... nolcak aqşam dönersin... şmdi biz gelsek olmass... bütün hackhell üyelerini taşıma kapaitesine sahip tren yoq daha. titanic vardı o da battı!!!

Yaz gelsin çok fena olur. Etkinlerden bıkacaz artık o derece olacak. Bencede bir konu açılsın ve herkes nerden olduğunu yazsın ona göre şimdiden belirleriz

Maça gidek hafda sonu :) herkes yakasıan kırmızı karanfil taksın

revo mage filan nettin öle:p

αѕ!_υє_мαυ!' Alıntı:
kimin hangi ilde oturdugu yazabilecegi hakkında bir bölüm açılırsa aynı ilde olanlarla neden olmasın
herteldende vardı yada ankette ole bi başlık

mangal partileri verelim şöle rakılı falan :durdurun

мάgηєtά' Alıntı:
bizlerde rakı bırakırsan neden olmasın :biggrin

aaa öyle ortam olsun valla ben içmesemde olur :)

(tabi yalan m.q içmesem olmaz :hhmanD )

oh yapin yapin :hadiordan

biz napcas :angry

ama biletleri yollarsaniz geliris :melek :melek

Geri