HackHeLL Bahar Şenliği Projesi

AnKara yap kopalım xD

Anaaaammm Ankara'da olacaksa ben de varım =) Yaz yaz yazzz...

Sırf bu konuyu açma medeni cesareti gösterebildiği için bile deftheloh'u kutluyorum.
Bu kadar detaylı festival havasında bir aktivite planlamak her yiğidin harcı değildir tebrikler.

Ama konuya gelecek olursak Fyonb'unda bahsettiği gibi en sade saatlik buluşmalara bile 20-30 kişi geliyorum diyipte o gün meydan da kimsenin görülememesi gibi şevk kırıcı durumlarla karşılarşıldığını bende gayet net hatırlıyorum.

Biz aslında milletçe sanala, daha yapmacığa kayar vaziyette durana ağız suyu akıtıyoruz.
Sanıyorum bundan dolayı bu hüsran yaşanıyor ki bende kendimi aynı kefeye koyuyorum.

Dostum eğer gerçekten başarırsan bu işi hem kültürel hemde biraz daha sosyal olma açısından teşvik edici [son zamanlarda aslında en ihtiyaç duyduğumuz] bir çalışma olacak.
İnsan kelimelerini dahi sevebildiği insanları karşısında kanlı canlı görünce ve çeşitli
aktivitelerde olunca çok tatlı bir ortam olabileceğini düşünüyorum.

Başaramasanda canın sagolsun.Böyle birşey düşünebilmen+uygulamaya geçirmek için çabalaman bile takdire şayan bir konu.
Teşekkürler...

Bu proje rafa kalktı galiba ama olsun ben gene yazim. Bence ilk etap insanları alıştırmak, birbiriyle tanıştırmak, kaynaştırmak için belli başlı büyük şehirlerde günübirlik partiler yada piknikler düzenlenmesi gerekir. Mesela İzmir, İstanbul, Ankara vs. partileri gibi. İnsanların birkaç parti ile birbirini iyice tanıması ve ısınması gerekir.

Bu alışma ve tanışma dönemlerinden sonra iyi bir zamanda bu 3 günlük festivali organize etmek gerekir. Bence doğru olan budur. Açıkçası şahsen burdan kimseyi tanımıyorum ve 3 günlük bir festivale hiçkimseyi tanımadan gelmem gibi birşey olamaz. Bence çoğu kişi içinde geçerli bişey bu. Bence öncelikle günübirlik şehir etkinlikleriyle insanların tanışıp kaynaşması doğru olandır. Yinede karar sizlerin...

Bu proje rafa kalktı galiba ama olsun ben gene yazim. Bence ilk etap insanları alıştırmak, birbiriyle tanıştırmak, kaynaştırmak için belli başlı büyük şehirlerde günübirlik partiler yada piknikler düzenlenmesi gerekir. Mesela İzmir, İstanbul, Ankara vs. partileri gibi. İnsanların birkaç parti ile birbirini iyice tanıması ve ısınması gerekir.

Bu alışma ve tanışma dönemlerinden sonra iyi bir zamanda bu 3 günlük festivali organize etmek gerekir. Bence doğru olan budur. Açıkçası şahsen burdan kimseyi tanımıyorum ve 3 günlük bir festivale hiçkimseyi tanımadan gelmem gibi birşey olamaz. Bence çoğu kişi içinde geçerli bişey bu. Bence öncelikle günübirlik şehir etkinlikleriyle insanların tanışıp kaynaşması doğru olandır. Yinede karar sizlerin...

Certainly I Join To You...:001_rolleyes:

Geri