Hackhell Belediye Başkan'lığı Seçimleri

benim oyum'da KnowN dai'ya...

ay komedi ya çok güzeldi mad eline sağlık :)

ßakınız ßütün OyLar ßana :hhmanD ßeni Seçerseniz Hepinize OrjinaL ßakiniz OrjinaL diyorum Şarısın HatunLar ßuLup UPLicam :hhmanD Çakma ŞarışınLardan Vazgeciricem sizi :hhmanD + Forumun Orta Kösesine AiLe Çay ßahçesi + WC :hhmanD + ßütün ßeni Seçenlere 100mßit internet :hhsigara ßenimLe aday oLanLar taßi ßu imkanLardan yararLanamayacak :hhmanD özeLLikLe infaTurta derßederin dai'ma küLLüM ßişey yok zaten yada ßir Şişe Rakı aLırız :hhmanD

ßütün ßekarLari EvLendircem Nikahınızı Madness'e Kıydırcam :D

OyLar KnowN'a :durdurun

emegine SağLık aßi Koptum :hhmanD

1-

4- KIRMIZIKIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

1.60 boyunda....45 kilosu vardır...yemek yemediği için küçükkken dört yol ağzına getirilip tütsülenmiştir….

hahaha :durdurun iyi güldüm yaa :durdurun

bu arada.. sayın halkım :sigara:

beni seçerseniz hackhelle havuz yaptırcam..hatta işi büyütüp olimpik tesis açıcam.. hackhell olimpik tesisleri :sigara:

haftanın 7/24 ü orda hoş bayanlarla ve yakuşuklu erkeklerle başbaşa meyvesuyunuzu yudumlayabilirsiniz :sigara:

İstifa iStifa KırmızıKız iStifa :hhmanD

KırmızıKız isimli adayımızı yakından tanıyalım..

24b6wp3.jpg

Rüşvetin belgesi olmazmış. Bal gibi olur.
KırmızıKız isimli adayımız yüksek seçim kuruluna ismini verdikten sonra bütün anadoluyu karış karış dolaşmaya başlamıştır..

Dolaşıp oy toplaması çok normalde; makam arabasının deposuındaki beyaz eşyaları seçim rüşveti olarak gittği heryerde dağıtmaya başlamıştır.

Hatta ve hatta tüm uyarılarma rağmen kural tanımayacağını ve seçimi kazanmak için herşeyin mübah olduğunu söylemiştir.

Yaptığı yardım normal sayılsa bile gerçekten hakeden kişilere değil de; sadece kendi yakın çevresi İnfatuate, Jewel, Sahranil gibi kişilere dağıtması akıllarda soru işaretlerinide yanında getirmiştir.

Belediye başkanlığı'nı kazanması halinde forumda ki herkese ''benim üyem işini bilir'' mantığını yayacağını açıkça söylemiştir...

Tipik Türk siyasetçisi adayımıza şimdiden bol şans...

Puhahahha :hhmanD öLDüm ßittim zuahahha aßi ALLah'ta seni güLdürsün zuaha :hhmanD

:hhmanD

Benm oyum hemşom KnowN a =)

ßakınız ßütün OyLar ßana :hhmanD ßeni Seçerseniz Hepinize OrjinaL ßakiniz OrjinaL diyorum Şarısın HatunLar ßuLup UPLicam :hhmanD Çakma ŞarışınLardan Vazgeciricem sizi :hhmanD + Forumun Orta Kösesine AiLe Çay ßahçesi + WC :hhmanD + ßütün ßeni Seçenlere 100mßit internet :hhsigara ßenimLe aday oLanLar taßi ßu imkanLardan yararLanamayacak :hhmanD özeLLikLe infaTurta derßederin dai'ma küLLüM ßişey yok zaten yada ßir Şişe Rakı aLırız :hhmanD

ßütün ßekarLari EvLendircem Nikahınızı Madness'e Kıydırcam :D

OyLar KnowN'a :durdurun

emegine SağLık aßi Koptum :hhmanD

Oyum Özgür Dai Sanadır 100mb İnternet :hhmanD

Known isimli adayımızı yakından tanıyalım...

b49ohx.jpg

Known; Belediye Başkanlığına aday olabilmek için çok sevdiği security mesleğinden istifa etmiştir. Fakat resmindende anlaşılacağı üzere eski mesleği bilinçaltında derin yaralar oluşturmuştur.

Forumun altyapısı ve geleceği hakkında hiç bir planı olmayan adayımızın tek düşüncesi doğal olarak güvenliktir.....

Yüksek teknoloji sahibi silah donanımı ile forumda büyük bir güven oluşturmuştur....

Ne yazıkki o da seçmenlere üzerinde taşıdığı silahları göstererek kendisine oy vermeyen üyelere gözdağı verme çabasındadır..

Öyle demokratik teamül falan tanımaz. Güç kimde ise o başkan olur mantığını güder.

Benim oyum sana baskan KnowN :victory :D

ßakiniz Yine söyLüyorum Şike yapmayin Şeçim ÇanTaLarını saga soLa atMayın ßu infaturta'yı :durdurun o ßiŞiler yapaßiLir. OyLar hep ßana :durdurun ßaşkan ßenim ßen..

ßenim seçmeLerim Ey HaLKIM HackheLL aiLesi Size SesLeniyorum ßekarLari evLendiricem diyorum :durdurun daha ne yapayim..

Geri