bizturkuz' Alıntı:Arkadaşlar koca site bir konu açıyoruz bir bakıyoruz kapanıyor . moderatorlerde bozuk bir uslüple cevap veriyor . şikayetçiyim
yaMaKaSi' Alıntı:YANLIŞIN WAR DOSTUM HATAYI KENDİNDE ARA İSTERSEN BİRAZ!..GEREKSİZ KONULAR VEYA TEKRAR TEKRAR AÇILAN KONULAR SİLİNİR VEYA KAPANIR!...
J@CK@L' Alıntı:2 haftadır kurbaga sorunu yada ımageshack le ılgılı 10 larca konu acıldı.
Bunların hıcıbırıne bakmadan öneriler bolumune bu konuyu
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=73375
acdıgın için
Bende senden şikayetçiyim.
R€B€L' Alıntı:arkadaşlar kimse karışmasın sadece ilgilenenler konuyu bilenler gelsin lütfen
arkadaşın sorun benle tüm modlara suc atma
ben görevimi yapıyorum ve kötü davranmıyorum herkese eşitim
senin yaptığın her yanlışında bile gülücük koymayı unutmadım ama yaranamamaşım.yanlışları düzeltmektir benim görevim.
hatalarım warsa ben rütbemi masanın üzerine koyarım.
henkese alma isim kullan R€B€L dee.
R€B€L' Alıntı:arkadaşlar kimse karışmasın sadece ilgilenenler konuyu bilenler gelsin lütfen
arkadaşın sorun benle tüm modlara suc atma
ben görevimi yapıyorum ve kötü davranmıyorum herkese eşitim
senin yaptığın her yanlışında bile gülücük koymayı unutmadım ama yaranamamaşım.yanlışları düzeltmektir benim görevim.
hatalarım warsa ben rütbemi masanın üzerine koyarım.
henkese alma isim kullan R€B€L dee.
iSpiYonCu' Alıntı:son 3-4 gunde milletin mod larla bi alıp weremedikleri war ama ne bilmiorum..
iSpiYonCu' Alıntı:son 3-4 gunde milletin mod larla bi alıp weremedikleri war ama ne bilmiorum..
R€B€L' Alıntı:bekleyin banlamayın size önemli şeyler getiriom
ondan sonra sucsuz insanlara suc atan insanın banlanmasını isstiyorum
bu arkadaşımız anket bölümünde 1 tane anketsiz konusu wardı
ispiyoncuyla aldığımız kararlara göre istisnayi durumlar dışında anketsiz konular kapanacaktı.
ben o konuya anket ekle yazdım suc oldu benim msjı şikayet etti.
sonra konuya yine anket acmadı kapadım.
yine anket bölümüne bakarsanız
arkadışımızın her konusunda mutlaka 2-3 tana floodu wardır.
onları düzelttim suc oldu
arkadaş bi msjda senle anlaşamıcaz galiba dedi konu icinde ve arkadaşımız bazı şeyleri bilsin die
en sonunda ben arkadaşa şu msjı attım va cevaba bakın
![]()