hackhell cıların albümleri 2 =)

ĦĄЯĄMÍ

" hayal taciri "
Reaction score
0
önce aşşağıdaki sigara içen arkadaşa tıklayıp albümler 1 konusunu hatırlayalım
sonra 2 ye bakalım (=

:sigara:

daredevil_of ilk albümü olan "kölen olayım" ile hackhell müzik piyasasına bomba gibi düşüyor. şarkılarının liste başı olacağını ve dillerden düşmeyeceğini idda ediyor

1-3.jpg

2-3.jpg

ilk albümde beklediği başarıyı bulamayan ankaralı karma bu albümde ortalığı kasıp kavuracağını söylüyor. soğuk kış gecelerinde içinizi ısatacak sımsıcak şarkılar yaptım diyerek hayran kitlesine aldıkları albümden pişman olmayacaklarını söylüyor

3-4.jpg

4-4.jpg

işte hackhell müzik piyasasının ilk gurubu karşınızda gurup H.U.T ... bomba gibi şarkılarla camiada yerlerini alıyorlar. yaptıkları bu albümü gençlere ve kendini genç hissedenlere armağan ediyorlar

5-4.jpg

6-4.jpg

ve hackhell müzik piyasasının da artık bir ozanı var işte karşınızda halk ozanı iscorpitx....
çıkardığı bu albüm ile unutulmaya yüz tutmuş türküleri ve kendi kaleminden dökülen, tertemiz aşk hikayelerini içerik alan şiirlerini bizlere sunuyor

7-3.jpg

8-4.jpg

ilk albümündeki şarkılarla gönüllerimize taht kuran maximus bu çalışmada bir süpriz yapıp parçaları şirinesi ile beraber seslendiriyor ve listelere sağlam bir giriş yapıyorlar

9-3.jpg

10-2.jpg

o genç kızların sevgilisi, o imajıyla gençlerin idolü karşınızda manigatör çıtırsever.........
geçen yıl satış patlaması yapan albümüyle epey konuşulan manigatör bu yılda listeleri zorlayacağını idda ediyor. bu albümde biraz değişik bir mani görecekseniz diyerek, hayranlarını bir süpriz beklediğini söylüyor

11.jpg

12-2.jpg

işte hackhell müzik piyasasına bomba gibi düşen bir isim daha deerparty....
listelere giriş yapan asi repçi deer kısa sürede kendi kitlesini oluşturacağını ve sevilen bir repçi olarak bu piyasada kalıcı olacağını söylüyor

13-1.jpg

14-1.jpg

ilk albümde başarıyı yakalayamayanlardan biri olan neron, yeni çalışması olan sahipsizim albümünde tamamen tarz değiştirdiğini ve duygu yüklü çalışmaların hayranlarını beklediini söylüyor

15-1.jpg

16-2.jpg

ve yeni bir isim daha knockQut..... kadehler ağlasın isimli albümüyle piyasadaki yerini alıyor. artık bu piyasada arebesk benden sorulur diyerek rakiplerine meydan okuyor

17-2.jpg

18-2.jpg

tarzıyla ve şarkılarıyla sürekli konuşulup övülen shark hasrete son diyerek yeni albümüyle hayranlarına merhaba diyor. hep daha iyisi için çalıştığını belirten shark bu albümdeki parçaları daha çok seveceksiniz diyor.

19-2.jpg

20-1.jpg

o piyanist şantör lerin en genci.......karşınızda piyanist ispik.........
canın sağolsun adını verdiği bu albümle hackhell müzik piyasasına yeni katılan isimlerden biride ispik. şarkılarıyla liste başı olacağını ve kısa zamanda piyasada tek adam olucağını idda ediyor

21-2.jpg

22-2.jpg

camiaya katılan yeni isimlerden biride akifb oda kısa sürede sevileceğini ve piyasada dinlenilen sanatçı olacağını söylüyor

23-2.jpg

24-2.jpg

"baktımki eksik birşeyler var ve bende ismimle bu eksikliği doldurmaya karar verdim"
bu sözler sempatik solist genco'ya ayit piyasada yeni bir tarz oluşturacağını söyleyen genco ilk albümü olan azeri havalarını tüm hackhell cılara armağan ediyor

25-1.jpg

26-1.jpg

hüsnü şenlendirici de kimmiş o gitsinde çoluk çocuk şenlendirsin diyen, antepli sky_angel
piyasada polemik yaratarak ismini bizlere duyuruyor
ve bazı kesimlerde, iyi reklam yaptı diye konuşuluyor

27-1.jpg

28-1.jpg

ilk albümü iyi satmasına rağmen sonuçlardan memnun olmayan haydut, isimini tarz değiştiren sanatçılar listesine yazdırıyor. kıpır kıpır şarkılarla hayranlarına merhaba diyor.

29-1.jpg

30-1.jpg

bu şarkılarda kendinizi bulacaksınız diyen yeni bir isim. karşınızda sahranil akkiraz..
ben yalnız değil hayranlarımla geldim diyen sahranil, benim bu müzik piyasasına değil bu müzik piyasasının bana ihtiyacı var diyerek iddalı giriş yapanlardan oluyor

31-1.jpg

32-1.jpg

"benim ismim listelerde 2 sıraya düşerse bu işi bırakırım"
oldukça iddalı olan bu sözlerin sahibi olan diyarbakırlı harami, tutamadım kaçırdım isimli albümüyle hackhell müzik piyasasına merhaba diyor

33-1.jpg

34-1.jpg

fantazi dalında 1 numara olucam. bülent ersoy'a diva diyenler daha beni görmediler.
diyerek sağlam iddalar ile hackhell müzik camiasına yeni katılan bir isim daha sizlerle
karşınızda shyla...... aranan ve sevilen biri olacağını söyleyerek piyasadki yerini alıyor

35-1.jpg

36-1.jpg

o hep sevildi , o hep dinlendi mütavazi tavırlarıyla gönüllere taht kuran alpmontana ayrılığa son vererek yeni albümü olan beni çoban versinler kızların sürüsüne ile hayranlarına merhaba diyor

37-1.jpg

38.jpg

yeni ve genç bir isim daha bizlerle. kaplan şenlendirici......................
benim hitap ettiğim kitle belli diyen kaplan büyük hayaller peşinde değilim amacım sadece dinlenen bir sanatçı olmak diyor

39-1.jpg

40-1.jpg

ilk albümüyle uzun süre liste başı çeken infatuate, bu albümlede rekora gideceğini ve rakiplerini epey üzeceğini söylüyor
1. belli 2. kim diyerek sürekli atıştığı hülya avşar'a gönderme yapmadan da geçemiyor

41-1.jpg

42-1.jpg

"ben yapacağımı yaptım starlığımı en iyi şekilde yaşadım sıra gençlerde" diyen texas incesaz, uçuk kaçık iddaları olmadığını söylüyor. benim dinleyenlerim bana yeter diyerek son albümünün çıkış çalışması olan "kül tablasıyım" isimli şarkısını bizlere armağan ediyor

43-1.jpg

44-1.jpg

ellerin dert görmesin dai süper çalışmıssın emeğine sağlık :D satış rekorları kırması umuduyla :D

Harami Kopardın Zuahahahha Emeğine Sağlık =)

güzel olmuş ama biz nerden indircez bunları yaa
bi de upload ediverseydin:D

süper yha :hhmanD

keşke hut ların arasında bi kafa da ben olsamdım

artık albüm3 de olurum

çok güzel ve komik olmuş

eline sağlık dai

ankaralı karma manyak olmus karma abi kaset cıkarsan kesin ankarada moda olursun ankaralıyım ordan biliyom:D

gerçekten çok güzeL oLmuş =) çok eğLenceLi şeyLer çıkmış ortaya...

süper olmuş, benim saçlar da neredeyse birebir tutmuş:hhmanD

ellerine sağlık:cool:

ya inan gülme krizine girdim:durdurun:durdurun.nerden aklınıza geliyor:clap:clap.valla süperdi.harikaaaaaaa:clap:clap..ellerine sağlık..:melek

ellerine sağlık çok güzeller. Madem başarılı bir yapımcısın bana da bir kaset yaparmısın lütfen :saskin

Süpersin dai ya =)
Buluşalımda su kasetleri kutlayalım diyoruz artık :sigara:

Geri