.........::hackhell ciler ve korku şato'su::........

hikaye bitti arkadaşlar 3. ve final bölümüne birinci mesajdan ulaşabilirsiniz. beğenmeniz dileğyle iyi forumlar.

ayrıca yenge sanada çok teşşekür ederim arkadaşların okuyabilmesi için hikayeyi sabite aldığın için

gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben hepinizi yerim ben :p

ellerine saglık cok güzel olmuş kurtuldukk yuppiii =)

hahahahaha allah da senı guldursun black daha ne diyim
bu arada cok pis sokmusum demiri :p

okudum yaa cok guzeL :D
fınaL tahmınımce bıttı saol
emegıne saglık ;)

öNceLikLe ŞuNu beLiRtmek isterimki Gercekten Harika oLMuş..Konular Arada Başka Yerlere Şıçrasalarda.. amma Filim Yönetmeni Deilsin Yapımcı deiLsin.. Kısacası HaRika .. emegi Geçen Herkeze Tşkler...

eact0r: yav bu ne bitmez yolculukmuş. 5 saat oldu varamadık.

sonsuzluğa: reac senin haberin yokmu. jewel pilota çyla işkence yapmış. en sonunda razı etmiş hawai nin üstünden geçmeye

mazlum5: jewel naptın yaaaa

jewel: iyiyim sağol sen naptın

mazlum5: yav neden böle yaptın demek istedim

jewel: çok seviyorum hawai yi ne yapim

ALpMontana: kappptannn kalk len ordan. elma sapı seni ben kullanacam makinayı heuhehuohue

heheh ßuRasıı cook Hoşuma Gitti... :D

black dün gececi olcam demiştim kusura kalma anahtarı evde unuttum kapıda kaldım mac arasında.hikayeyyi ancak okuyabildim kardeşim.yaw bizi hikayenin sonunda dıslamıyolar dimi vanpirden dönme diye:)

beni öldürmediğin için sağol kardeş. :D

kurtulduk sonunda. :p

eline beynine sağlık, yine güzel olmuş. en son yazdıklarına çok güldüm.

karapapatya: nerde o hüseyin... bensiz transilvanya'ya gitmek neymiş gösterecem ona

Sonu süperdi yaa çok güldüm eline sağlık :D

ellerinize saglık süper olmuş :D

benı cani ilan etmıssınız haha. bitanem korkucak benden ayrılmamıza sebep olcaksınız :p

ehueehueee yaa en sonu çok güsel olmuş yaa

karapapatya: nerde o hüseyin... bensiz transilvanya'ya gitmek neymiş gösterecem ona

eheheheheheheee :durdurun

karapapatya' Alıntı:
ellerinize saglık süper olmuş :D

benı cani ilan etmıssınız haha. bitanem korkucak benden ayrılmamıza sebep olcaksınız :p

allah korusun yenge yav.. cani olurmu siz gurubu yaşlı vanpirden kurtardınız.. :D

allah mutluluğunuzu bozmasın.

super olmuş ayakta alkışlıorum :clap
sonunada bayıldım çok güldüm =))
ellerine sağlık black :biggrin

Geri