ĦĄЯĄMÍ
" hayal taciri "
- Reaction score
- 0

1BÖLÜM
( üyelere süpriz )
üyelerin transilvanya'da yaşadıkları korku dolu 2 gecenin üstünden bir aya yakın zaman geçmişti. herkes yaşananları unutmaya başlamıştı. tekrar sıradan forum günleri başlamıştı. forumda bir sessizlik almış başını gidiyordu. her şey büyüsünü yitirmeye başlamış gibiydi. fikir adamları ve yaratıcılıkta takdir toplayan forum demirbaşlarında bir durgunluk hasıl olmuştu. Dark bu durumu şatoda yaşanan olaylara bağlıyordu. ve kötü geçen 2 günün izlerini silmek için üyelere bir süpriz hazırlamıştı. konuyu netleştirmek ve karasız kaldığı bazı noktalarda, theozy ve solariz'e danışmak için akşam saatlerinde foruma giriş yaptı
Dark_Angel: iyi akşamlar beyler. nasıl gidiyor. yav size bişey sorucam o yüzden çağırdım
theozy: sağol iyidir dark. seni dinliyoruz
Dark_Angel: üyelere bir süpriz hazırladım 4 gün sürecek bir gezi ama neresi olacağına bir türlü karar veremedim. aklımda 3 yer var.
solariz: hıımm güzel soru şıkları alalım =)
Dark_Angel: =) şıkları veriyorum. ilk sırada mısır gezisi gizemli pramitler falan güzel olur diye düşündüm. ikinc sırada italya venedik. bu romantik bir gezi olur çiftler için duygu dolu dakikalar. üçüncü sırada safari olayı afrikada hayvanlar alemine açılan bir pencere. işte bu üç şık arasında karasız kaldım yav
theozy: bence italya venedik güzel fikir orası iyi olur
solariz: elbette çift olan üyeler için harika olur ama ya diğerleri. bence ortası bişeyler yani her iki tarafta eylensin o yüzden afrikada safari turu olur derim.
theozy: olur aslında haklısın safari de olabilir afrikada gün batımı falan harika olur. evet evet bencede dark afrika en iyisi
Dark_Angel: afrika olur diyosunuz yani. peki zaten bendede en çok o ağır basıyodu. kara verilmiştir hemen bunu duyuralım ben hazırlıklara başlıyorum. yarına yetiştirecem herşeyi
senarist: yok yok afrika olmaz ben oraya çalışmadım yav. bu ne len hikayenin gidiş hattı değişti. mısır mısır yolculuk oraya ona göre hazırlanın
Dark_Angel: sen kimsin yav bu ses ne
senarist: ben içinden gelen sesim bana kulak ver işte uzatma yav mısır engüzeli
Dark_Angel: peki öyle olsun. theozy sen bi duyuru yaparmısın. arkadaşlara hazırlık yapsınlar ve yarın bu gezi başlasın
theozy: tamam ben duyururum.
yönetimde alınan bu karar theozy tarafından az sonra üyelere duyurulacaktı. üyelerin bu habere çok sevineceklerini düşünen dark hazırlıklara başlamış. bir gezi firmasıyla anlaşmıştı.
theozy: heeyyy millet yaklaşın hele yamacıma bakın size büyük bir süpriz varr
HoCuSPoCuS: hayırdır inş çok neşeli gördüm seni =)
theozy: hayır hayır herkes toplansın hele sen ozaman gör neşeyi =)
jewel: süpriz lafını duydum koştum geldim. nerde süpriz orda ben
SHARK: ne olmuş ya herkes buraya doğru geliyo ne süpriziki bu
BlueFly: valla bende çok merak ettim
J@CK@L: bu ne ekmek kuyruğumu ehehe
omorfuLis: yok bu süpriz kuyruğu =)
react0r: ah durun yavaş ya theozy süpriz nedir izdiham var burda yaa. ahhh ayağıma kim bastı len
ispik: ehehe pardon ya o başı boş ayak seninmiydi =) bilmeden bastım=) hoş bilsem yine basardım eheheh
baal: yav hadi yav çabuk söleyin ben dayanamam süprizlere çok merak ettim.
theozy: bekleyin az yav sabırsızlar herkes toplansın =)
DeeRPaRtY: ben herkesim herkes ben you işte ben geldim daha beklemen yea ehehe =) nasılım
TeXaS: herkes burda gibi yaa beklemeyelim artık
qapRis: aaa bu ne kalabalık yaaa herkes niye tolandı ne oluyor
J@CK@L: ehehe hh oscar ları açıklanıyor =)
qapRis: yaaaa ölemi kim kazanmış
J@CK@L: dostluk kazanmış ehehehe =)
ALpMontana: theozy ben şöle bi baktım herkes burda gibi. hocam beklemeyelim istersen
theozy: tamamdır ozaman. beni dinleyin arkadaşlar. yönetim size bir gezi hazırladı. mısıra 4 günlük bir geziye gidicez yarın saat 10.30 da atatürk hava alanında buluşucaz. hadi bakalım hackhell ciler maceraya hazırmısınız =)
J@CK@L: ben hazır değilim ehehe çok ani oldu =)
infatuate: ahaha ben biliyordum sölemedim size=)
jewel: çok kötüsün infatu yaaa küstüm
blackarmy: burda bari küsmeyin birbirinize beaa
maximus: oooo bomba bi haber bu yaa ben hemen şirineme haber vermeye gidiyom
TeXaS: len black mısır diyolar dai nasıl olur sence
blacarmy: közde iyi olur tex ehehe haşlanmışda olabilir bol tuzlu =)
H@YDUT: vayy bee bu gezi tam benlik benki macera adamıyım : )
Kopuk Dadı: ya bu black tex falan gelmesin yaa bunlar yine vanpir olur falan. ben korkarım
blacarmy: aşk olsun dadı
react0r: yok yav dönüşmezler artık. rahat ol bişey olmaz
HoCuSPoCuS: eee herkes hala burda hadi hazırlanın yavvv =)
üyeler aldıkları bu güzel haberden sonra hazırlıklara başladılar. çantalar hazılanıyor, fotoğraf makinalarının pilleri tazeleniyordu. hatta bazıları bir an önce sabah olması için erkenden uykuya yatıyorlardı. bu gezi onlar için harika bir moral olucaktı. gidilen yer koftide değildi üstelik. mısır ve gizemli piramitler. heyecan ve macera dolu bir gezi olucaktı
( salı saat 9.00 yer atatürk hava limanı )

TeXaS: olm black erken geldik lan bak kimse yok
blackarmy: ne erkeni olum nalkapon. senin yüzünden hatta geç bile kaldık uçağın kalkışı vaktinden 1 saat önce orda olmalıyız
H@YDUT: nerdesiniz bee tex geç kaldınız . gelmiceniz sandım valla
TeXaS: geldik geldik hep bu black yüzünden
ALpMontana: ooo black hani mangal yokmu aga =)
blackarmy: pramitlerin içinde duman altı oluruz diye getirmedim alp =)
sonsuzluğa: kapılar açılmadımı daha yaa binelim şu uçağa artık
KıRmIzIkIz: ne acelemiz var yaaa sen kahvaltı yaptınmı gel bak bende ne var =)
SHARK: yav arkadaşlar yazlık aldınızmı yanınıza sıcakmış oralar haa
BlueFly: ben aldımm valla iki üçtane şortum var olmayana verebilirim
omorfuLis: eheh süper paylaşım ruhu taktir ettim blue =)
Dark_Angel: hadi arkadaşlar kapı açıldı herkes uçağa =)
DeeRPaRtY: vayyy 10 numara uçakmış haa
apocalyps: macera başlıyorrrrrrrr
2.BÖLÜM

( gezi sabahı )
wagnerlove: macera başladı bile şu uçağın güzelliğine baksana yaa
Dark_Angel: arkadaşlar herkes biletteki numaraya göre otursun lütfen. karışıklık olmasın =)
GS_hacker: konfor süper. dark hocam masraftan kaçınmamışsın teşekkür ettim valla
üyeler uçaktaki yerlerini aldılar. keyifli ve konforlu yolculuğun ardından uçak mısır'a iniş yaptı. hava alanında hackhell cileri gezi byounca kendilerine rehberlik edecek olan Ahmed Belal karşıladı. gurubu kalacakları otele götürdü. üyeler odalarına yerleştikten sonra. gezi ile ilgili bilgiler almak için lobide toplanıp. rehberi dinlemeye başladılar.
Ahmed Belal: öncelik hepiniz tekrardan hoşgeldiniz. yarın sabah kahvaltıdan sonra gezimiz başlıcaktır. sizlere gezi hakkında biraz bilgi vermek istiyorum
1sc0rp!tX: tabi tabi bilgi vermezniz iyi olur. malum herzaman gezdiğimiz bir yer değil =)
şirine: ben zaten hep merak etmişimdir. bu piramitlerin olayını =)
maximus: şirinem merak etmişse bende etmişimdir. rehber biraderim anlat hele =)
Ahmed Belal: =) bence merakınızın büyük bir bölümünü yarına saklayın. evet arkadaşlar öncelikle piramitleri tanıyalım. dünyanın yedi harikası arasında günümüze kadar ayakta kalan tek yapı olan mısır piramitleridir arkadaşlar. ihtişamlarıyla insanoğlunun yaratıcılık ve emeğinin canlı tanıkları diyebiliriz=)
tüm insanlık tarihinin en önemli yapıları kuşkusuz mısır piramitleri. M.Ö. 2613-2494 yılları arasında mısır'da hüküm süren firavun hanedanı (4. Sülale) döneminde yaptırılan piramitler, dünyanın yedi harikası arasından günümüze kalan tek eser olma özelliğine sahiptir arkadaşlar. diğer harikalarla ilgili, yarı efsane yarı gerçek çizimleri ve antik yazarların anlatımları dışında elimizde çok az şey olmasına karşın mısır piramitleri hâlâ dimdik ayakta, ziyaretçilerini kabul ediyor =) piramitlerin adları, kendilerini yaptıran firavunların isimleri ile anılır: Keops, Kefren ve Mikerinos.
HoCuSPoCuS: gerçekten ilgimi çeken bir olay hayran kalmamak elde değil
Ahmed Belal: =) ilgisini çekmeyen varmıdır acaba. piramitlerin yapıldığı dönem göz önüne alındığında, bu üç piramidin araziye yerleştirilmelerinde kullanılan geometri bilgisi, taşların kesimindeki titizlik, yapının dev boyutu, kullanılan taşların ağırlığı yapıların önemini daha da artırıyor.
ağır yükleri kaldırmak için kullanılan makaralı halat sistemini bilmeyen eski mısır medeniyetinin, piramitleri nasıl inşa ettikleri, hâlâ tam olarak bilinmiyor arkadaşlar.
ortaya atılan düşüncelerden en inandırıcı olanı, piramitle birlikte yükselen, tuğla, toprak ve kumdan rampalar yaparak taş blokları bunların üstünde kızaklar, silindirik takozlar ve manivelalar aracılığı ile yerleştirdikleri.
ALpMontana: vay beee çok keyifli bir sohbet oluyor yav =)
Dark_Angel: beğenmeniz beni mutlu etti arkadaşlar herkes keyfini çıkarsın lütfen =)
infatuate:çok tşekkür ederiz sana balım. beğenmemek mümkünmü =)
J@CK@L: şu an mümkün oldu. ben beğenmedim =) ehehehe
prenses: ahmet beyin anlatacakları bitmedi heralde. devam edin lütfen sizi dinliyoruz. =)
Ahmed Belal: =) heyecanınızı anladığıma emin olabilirsiniz. çünkü ben bile her gezişimde sanki ilk defa görüyormuş gibi heyecanlanıyorum =) eski mısırlılar'ın reenkarnasyon inançlarına bağlı olarak, firavunlar mumyalanarak, tüm değerli eşyaları ve yakınları ile birlikte gömüldüler arkadaşlar. yalnız üzücü olan bu muhteşem yapıların, tarihin her döneminde yağmacıların hedefi olması ve mezar odalarının defalarca soyulması
karizma_5: peki bu duyduğumuz mumya lanetlerinin doğruluk payı nedir ahmet kardeşim. saygılarımla
Ahmed Belal: o konuyla ilgili ağızdan ağıza dolaşan efsaneler çoktur. bazı kesimler bu lanete inanırlar. yani mezarı deşifre edenin, açanın mumyayı rahatsız etmiş olduğuna ve lanetlenip ölüceğine inanılır. bazı kesimlerde mezarlarda çeşitli bakteriler olduğuna ve mezarı açan kişilerin bu bakterileri soludukları için öldüklerine inanırlar.
karapapatya: peki böle yaşanmış olan ölümler varmı. mezar bulupta açan lanete kapılan falan
Ahmed Belal: bu olayla ilgili en çarpıcı öykü şüphesiz tutankamon'un mezarı bulunduktan sonra yaşananlardır.
react0r: lanetlenme ve ölümler yaşandı diyorsununz yani :saskin
Ahmed Belal: evet ölümler yaşandı ama bu ölümlerin sebebini lanet'e bağlamak için öncelikle laneti kabul etmiş olmamız gerekiyor =) bakın biraz tutankamon ve mezarı bulunduktan sonra yaşanan ölümlerde bahsedeyim size. ve ardından dinlenmeye çekilelim yarın yorucu bir gezi olucak çünkü=)
mezarındaki inanılmaz zenginlik bulundğu halde tutankamon (MÖ: 1361-1352) hala hakkında en az bilgi bulunan firavundur arkadaşlar.tahta çıkma hakkını,ünlü kral akhenaton (MÖ.1379-1362) ile kraliçe nefertiti nin kızı prenses ankhesenpaaten le evlenerek elde etmiştir. tutankamon 19 yaşındayken aniden öldüğü için geride vasiyet bırakmamıştır.kafatasında sol kulağın arkasında tahribat bulunduğu için,ölümünün bir kaza sonrasında olduğu sanılıyor. ancak, şu anki mısır bilimcilerin ürettiği senaryolara göre tutankamon un generali horemheb, iktidarı elegeçirmek için tutankamon un kafasının arkasına sert bir cisim ile vurmuş ve ölümüne neden olmuştu.
tutankamon'un mezarını arkeolog harold carter bulmuştur. bu kazını ve araştırmanın finansmanını carnarvon lordu george edward stanhope sağlamıştır. ve mezar bulunduktan sonra ilke ölen lord george edward stanhope olmuştur. ve bunun peşi sıra devam eden esrarengiz ölümler. neyse kısa kestim arkadaşlar yarın gezi esnasında devam ederiz. müsadenizle ben odama çekiliyorum =)
TeXaS: olay budur yaa tatil dediğin böle olur. ben biran önce yatıyorumki sabah olsun herkese iyi geceler =)
blackarmy: sanada iyi geceler tex..
react0r: bence hepimiz yavaş yavaş kalkalım arkadaşlar yarına iyice dinlenmiş olmamız lazım =)
sonsuzluğa: bencede hadi bende kaçtım
( üyeler odalarına çekildiler. ve yarınki olacak olan gezinin hayalini kurarak uykuya daldılar. rahat ve deliksiz çekilen uyku ziyafetinden sonra kahvaltı için otelin restorant bölümünde buluştular. herkes geziye hazırlanmış ve odaklanmıştı. kahvaltılarını bitirdikten sonra rehber Ahmed Belal eşliğinde yola koyuldular. ve ilk durak olan keops piramitinin önünde manzarayı seyre daldılar =)

BlueFly: aman yarabbi bu nasıl bir mucize böyle
baal: sahiden çok etkilendim. baksana yav hakikaten dünya harikası
H@YDUT: blac tex birbirimizden ayrılmıyalım haa kayboluruz falan
TeXaS: ayrılmayız haydut bişey olmaz =)
blackarmy: vay vay vay beeee hemde ne vayyy çok güzel yav len tex senin akrabalar yapıma yardım etmiş öle diyolar =) ehehe
TeXaS: benim akrabalar kim yavv :saskin
blackarmy: uzaylılar
3. VE FİNAL BÖLÜM
Ahmed Belal: evet arkadaşlar şimdi içeri giriyoruz sizden isteğim neolur kimse guruptan ayrılmasın. sorunsuz bir şekilde birbirimizi kaybetmeden gezip çıkalım piramitten =)
karizma_5: sen merak etme ahmet kardeşim. sorunsuz gezip çıkarız =)
blackarmy: valla bence biraz zor bu jewel koybolur kesin =)
Ahmed Belal: =) neyse arkadaşlar. içeriye fotoğraf makinası sokmak yasak eğer yanınızda varsa lütfen girişte teslim edin. buyrun gezimiz başlıyor.
J@CK@L: hehehe girin bakalım girin aklınızı alacam =)
GS_hacker: jackal o ne yaa :saskin
J@CK@L: hişşş sus kimseye bişey söleme dün otelde hediye satan bi dükkandan aldım mumya maskesi şaka yapacam bizimkilere akıllarını alacam =)
prenses: bu nasıl bir koridor ya ne kadar dar iki büklüm oldum yahu
Ahmed Belal: arkadaşlar şu an içinde bulunduğumuz keops piramiti 6 milyon tondur. taşlar o kadar düzgün şekilde yerleştirilmiştir ki, iki taşın
arasına bir kağıt bile girmez. evet ilerliyoruz arkadaşlar.
GS_hacker: jackal nereye. kaybolursun. ayrılma bizden
J@CK@L: hişşş bişey olmaz sen sus kimseye haber verme bulurum ben sizi =)
jackal şaka yapmak için guruptan ayrılmıştır. gurup piramitin derinliklerine doğru ilerlemeye devam eder. bu sırda prense ayağını burkar ve geride kalır. jewel'e seslenerek yardım ister. jewel dönüp prenses'e yürüye bilmesi için destek olur. ama bu durum onları gurubun baya gerisinde bırakmıştır. gurup piramitteki bir odaya girmiştir. rehber duvarda yazılanları çevirmektedir.
Ahmed Belal: evet arkadaşlar bu yazıda lanetten bahsedilmiş. ve sonuna not düşülmüş. hemen çeviriyorum sizlere. diyorki her kim bu yazıyı okuyup dinlerde tanıdığı 10 kişiye göndermezse lanet onun peşini brakmayacaktır.
baal: :saskin ciddi ölemi yazıyo
Ahmed Belal: ahah şaka yaptım arkadaşlar. neyse devam edelim =)
üyeler piramitteki gezilerini tamamlamış ve dışarı çıkmışlardır. rehber geziye krallar vadisi ile devam edeceklerini söyler. bu sırada sonsuzluğa jewel ve prenses yok diye seslenir. az sonra jackal'ında olmadığı anlaşılır. herkes telaşa kapılmıştır. rehber sakin olmalarını içeriye girip onları bulacağını söyler ve içeri girer. karizma bende senle geliyorum diye rehbere seslenip oda içeriye doğru koşar. fakat rehberi bulamaz sanki biranda kaybolmuştur. karizma belki bulurum diye ilerlemeye devam eder.
J@CK@L: heh gelenler var gelin bakalım gelin heheh
jackal maskeyi takar. yaklaşmakta olan prenses ve jewel'i korkutmak için pusuya yatar.
prenses: ya jewel sabit bir yerde duralım. nasıl olsa bizi bulurlar bence burda oturup bekleyelim.
jewel: tamam bende yoruldum zaten
prenses ve jewel oturup beklemeye kara verirler. bu sırada jackal sessizce onlara yaklaşır ve korkutucu bir sesle karşılarına çıkar. jackal'ı gören jewel ve prenses korkudan bağırmaya başlarlar fakat kaçamazlar. içten içe gülen jackal şunları biraz daha korkutayım sonra çıkarırım maskeyi diye düşünüp korkutmaya devam eder.
prenses: ayy anneee mumya bu yaaa imdaattttttt
jewel: öhöö ya hep böle şeyler benimi bulur yaaaaa gitt beee
J@CK@L: muhahaa ben mumyayım lanetledim siizziiiiii
jackal birden yere yığılır. jewel ve prenses gülümsemeye başlarlar. çünkü karizma_5 onları bulmuş ve elindeki taşla jackal'ın kafasına vurup onu bayıltmıştır
karizma_5: hadi kızlar mumya uyanmadan kaçalım. kalkın hadi çabuk
prenses: çok şükür kurtulduk yaaa
karizma jewel ve prensesi de alarak ordan uzaklaşır. fakat bir sorun daha vardır. çıkışı bulabileceğinden pek emin olmayan karizma rehberi bulmamız lazım der. ve rehberi aramaya başlarlar. az ilerde bir ses duyup saklanırlar. karizma sesiz olmalarını söyler.
karizma_5: arkadaşlar yaklaşan mumya olabilir eğer öyleyse yine taşla vurup bayıltırız
gelen her kimse onlara iyice yaklaşmıştır. karizma işi şansa bırakmak istemez.doğru anı bulduğu anda saklandığı yerden çıkarak elindeki taşı gelenin kafasına indirip onun yere yığar. fakat biraz dikkatli baktıktan sonra yerde yatanın rehber olduğunu görür ve eyvah ben ne yaptım der. hepsi rehberi ayıltmak için seferber olurlar. bu sırada baygın vaziyette olan jackal ayılmıştır ne oldu bana yav diye söylenerek bulunduğu yerden kalkar ve piramitten çıkmak için yürümeye başlar. ilerde sesler duyar ve yalnız olmadığına sevinir. biraz daha yaklaştıktan sonra kendi arkadaşları olduğunu görünce sevinci ikiye katlanır. fakat onun geldiğini gören jewel ve prenses çığlık atmaya başlarlar. jackal maskeyi kafasında unutmuştur. karizma sakin olmalarını söyler nasılsa kalabalığız hepimiz saldıralım der. tam saldıracakları sırad jackal durun benim yav diyerek maskeyi kafasından çıkartır.
J@CK@L: şaka yaptım size yav
jewel: ödümüz kotu jackal bu nasıl şaka yaaa
karizma_5: neyse sonra konuşursunuz bunları şu rehberi ayıltıp çıkalım burdan
biraz uğraştıktan sonra rehberi kendine getirirler. piramitten çıkıp diğer üylerin yanlarına giderler. biraz dinlendikten sonra geziye devam etmek için krallar vadisine doğru yola koyulurlar. krallar vadisinde birçok mezarı gezdikten sonra en son tutankamon'un mezarı gelirler
react0r: vay beee tutankamon'un mezarını görmekte nasip oldu
karapapatya: aman bizde lanetlenmiyelimde =)
infatuate: ismi nerden geliyo acaba tutankamon'un
Dark_Angel: hehehe balım bu eski mısırda okul fişiymiş yani orjinali tut kamon tut muş hani bizde ali topu tut, tut ali tut varya onun gibi bişey =) zamanla dilden dile tutankamon olarak değişmiş =) heheh hatta bunu abileri falan varmış kaçankamon bakankamon hehehehe=)
infatuate: ahahaha alemsin balım yaaa
H@YDUT: şu odada ne varmış yaa tex bi el atta açalım kapıyı
TeXaS: geldim haydut haydii yaallllaahhh
H@YDUT: heh açıldı
Ahmed Belal: durun arkadaşlar orayı açmak yasak. kapatın hemen yetkili biri görmeden.
H@YDUT: :saskin niye yasakki
Ahmed Belal: bilmiyorum yetkililer yasaklamışlar çok önceleri
krallar vadisinide gezen üyeler otele dönmek üzere yola çıkarlar. hava birden değişmiş ve kapkara bulutlarla dolmuştur. şiddetli bir rüzgar başlamıştır. nerdeyse bir insanı havalandıracak kadar şiddetlidir. rehber üyelere acele etmelerini söyler. kısa sürede otele varırlar. ve herkes dinlenmeye çekilir. üyelerde bir halsizlik olmuştur. herkes keyifsizdir. ve kendilerini fazlasıyla yorgun hissetmektedirler. akşam yemeği için otelin restorant bölümünde buluşurlar. kimsenin iştahı yoktur. çoğu bişey sipariş etmeden masada ölece oturur. dışarıda fırtına patlak vermiştir.
maximus: ne oldu bize böle yaa lanetlendikmi yoksa
BlueFly : neden lanetlenelimki yav bence herkes yoruldu ondandır
H@YDUT: yav ben o kapıyı açtım diye lanetlenmiş olmayalım
karizma_5: olurmu öle şey blue kardeşimin dediği gibi sadece yorulduk.
üyeler kendi aralarında sohbet ederken birden bir patlama sesi duyulur. otelin mutfak kısmından gelmiştir bu ses az sonra içeri tuhaf görünümlü yaratıklar ve mumyalar girmeye başlar. insanlar sağa sola kaçışırlar. bu manzarayı gören hh ciler lanetlendiklerine inanıp onlarda kaçışmaya başlarlar herkes kendini saklanmak için bir yere atmaktadır. kısa bir süre sonra çığlık atan insan sesleri yerini kahkaha seslerine bırakmıştır. saklandıkları yerden gizlice ne olduğuna bakan hh ciler herkesin onlara bakıp güldüklerini görürler. gülenler arasında rehberleri ahmet belal' de vardır.
Ahmed Belal: yav arkadaşlar ne oldu size =)
TeXaS: lanetlendik rehber tutankamon lanetledi bizi görmüyormusun mumyalar yaratıklar falan :saskin
Ahmed Belal: ahahahaha arkadaşlar ben size söylemyi unutmuşum burda bir film çekiliyor. mumyanın laneti diye buda filimin bi sahneydi =) ama sayenizde çok gerçekçi oldu
omorfuLis: hadi yaa rezilmi olduk şimdi :utan
hh ciler düştükleri duruma kahkahalarla güldüler. herkesin keyfi yerine gelmişti güzel bir sohbetten sonra odalarına çekilip uykuya daldılar. gezilerinin geri kalan kısmınıda tamalayıp yurda geri döndiler =)