hackhell ciler ve tutankamon'unu laneti =)

geçmiş olsun çok üzüldüm valla blackarmy sen bize lazımsın Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun..

yen gördüm konuyu cok güzel olmuş benım bütün konuşmalarımn sonunad ehehee yi eklemşsin :)

geldim arkadaşlar çok teşekkür ederim. evet biraz rahatsızım şu an iğneler sayesinde toparladım kendimi. akşam üstü hh le yoğunluktan giremedim yani girdimde sayfalar çok geç yenileniyordu. baal ile msn de görüştük oda sağolsun durumu burda izah etmiş. normalde 3. bölümü bu akşam yazıp eklicektim ama hastalığımdan dolayı yoğunlaşıp yazamadım. o yüzden kusura bakmayın. belki biraz daha iyi hissedersem bu gece yazarım.

J@CK@L' Alıntı:
yen gördüm konuyu cok güzel olmuş benım bütün konuşmalarımn sonunad ehehee yi eklemşsin :)

espiri tarzın ve mizah anlayışın 10 numara jackal site içinde yaptığın espirileri seviyor ve gülüyorum. o yüzden seni hikayelere espirili ve gülen güldüren tarafınla yansıtıyorum. uamrım rahatsız olmuyorsundur. ayrıca hoş görün için sağol =)

gecmıs olsun black
yenınıckde hayırlı olsun buarada;)

geçmiş olsun black yani harami. :D

inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

alışmıştık blackarmy ismine ismine ne yaptın kardeş.

hayırlı olsun.

3. bölümü yazıp ekledimn arkadaşlar.
ayrıca kusura bakmayın hastalığım nedeniyle biraz geç oldu. hikayeyi yarım bırakmamak adına güç bela kendimi biraz toplayarak bişeyler yazıp ekledim. umarım beğenirsiniz.
iyileşip dönene kadar şimdilik hoşçakalın

güsel bi final olmuş black ellerine sağlık :clap

geziyi sağ salim bitirmişiz. :D

eline sağlık iyi bir son olmuş.

inşallah bir an önce iyileşirsin kardeş. yeniden geçmiş olsun.

güzel bi son olmuş benşde kötü yapmamışsın sevindim eline sağlık black:)

bLack 3.bolumde replıgım yook :)
ama kurtuldugumuza sewındım ;)
macera ıcın tekrardan tskler

dai sen ciddi ciddi destansı faztazi yampışsın saaol falla çok gusel azim ver içinde belli

Hadi Hayırlı Yolculuklar !!Yanınıza Şort alın valla vermem :)

:D :D :D

J@CK@L: muhahaa ben mumyayım lanetledim siizziiiiii

jackal birden yere yığılır. jewel ve prenses gülümsemeye başlarlar. çünkü karizma_5 onları bulmuş ve elindeki taşla jackal'ın kafasına vurup onu bayıltmıştır

ya bayıldım bu hikayeye keşke yapımcı olsaydım da filmini çekebilseydim :D :D :D elinize sağlık..

Geri