HackheLL.com Haber Bülteni !!

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Reklamlar Bitti Kamera Hazır 3 - 2 - 1 KAYIT !!!

spi0n : Evet sayın izleyiciler hackhell.com haber bültenini izlediğiniz için (veya okuduğunuz) teşekkürler .. bugün hackhell da bakalım neler olmuş ...

FLASH FLASH FLASH !!!

ünlü Komedyen Manigatör Yakalandı !!! Forumda sömürgecilik suçuyla ispik tarafından yakalanan manigatör 2 ay süreyle hapis cezasına uygun görüldü !!!

cs.hackhell.com ' a kapatma davası açıldı !!!!!

muhabirlerimiz KırmızıKız ve Blue_qriL 'un yaptığı roportajda Fyonb sxe ile oyuna girmeden waLL açıp duruyorlar bunun önüne yönetim kadromuzda bulunan Yakışıklı,By_erce,Beshkempir iLe bu işin peşini bırakmayacaklarını bildirdi... daha sonra fyonb bazı karşı görüşlü tarafların sxe 4.7 ' i kırma planlarını yaptığını söledi...

Bilgisayarı Hackledikleri için 1 yıL Ceza !!

Turk_hard ve heLLboy726 sanal alemde bilgisayarı hacklemekden dolayı 1 yıl cezaya çarptırıldı... Bunun üzerine heLLboy726 biz masumuz eğitim şart diye polis arabasına zorla bindirildi...

TüneL kazmakdan dolayı Zan altı !!!1

Forumumuzda tünel kazarak adult bölümüne giden FoFer ve KaRma kazdığı tünelden uploader team tarafından tespit edilerek durduruldu... çok iyi bir çalışma yapan uploader team den TeVez61 adlı kişi şehit oLdu ... KaRma ve FoFer suç ortaklarını itiraf edene kadar zan altında tutalacaklar...

Forum Aktifliği Başlarına beLa Oldu ?

forumda sürekli aktif olan Kuzay,1sc0rp!tx,SAHRANİL,feryall,merth ve diğer 9 kişi (aklıma gelmeyenler) forumda sürekli dolaşmakdan ve sömürücülük ve paylaşım yapmakdan dolayı polis ve uploader team in ilgisini çekti ...

Kaynak : HH Ajans

Güzelmiş.Eline sağlık

Bilgisayarı Hackledikleri için 1 yıL Ceza !!

Turk_hard ve heLLboy726 sanal alemde bilgisayarı hacklemekden dolayı 1 yıl cezaya çarptırıldı... Bunun üzerine heLLboy726 biz masumuz eğitim şart diye polis arabasına zorla bindirildi...

Bu süper bence :D Tırsıyorum poLis peşimde :p ELine sağLık tevocuğum :D

walla güzelmiş yarınki haberleri sabırsızlıkla bekliyorum... :D

TeVez61 adlı kişi şehit oLdu ... aboooow valla akşam akşam iyi güldüm ha saol

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:hhmanD:hhgül

spi0n un s si büyük olcak lem :D tskler eline saglık..

eglenceli = )) dewamı beklenır :D

devamını yazılan yorumlara göre yayınlayacağım ....

eline saqlık =)

ta muhabir olarak benm yanıma başka birini yassaymışsın keşkem :sigara:

HackheLL.com Haber Bülteni 2 YAKINDA !!!

ehuehuh guzeldı elıne saglıq..

Geri