Hackhell.com un 1 inci Yaş Günü Kutlu Olsun.

Doğumunda burdaydım ne kadar hızlı büyüdüğünü farketmek güzel kurucularını da Tebrk ediyorum her işde bir hayır varmış nerden nereye..... Herkesin emeğine sağlık nice mutlu yıllara...!

way beee ne cabuk gectı bir yıl bende doğumunda buradaydım neydi o günler ööle uzun bir süreden beri yoktum tekrar geldim ama;) nice yıllara hackhell...

evt hh 1 yaşını doldurdu ve benim hh yavaş yavaş geri dönüyor. acaba bu haziran aylarında mı böyle oluyor.
sitenin hızınında yerine gelmesi keyfimi yerine getirdi doğrusu. tkrrdan merhaba hh....​

5-6 kişiydik bunu herkes biliyor. zaten bi avuç insanın fkriyle açıldı hh ve şimdi 1 yıl geçti 80 bin olduk.
kalitemiz ve emeklerimiz belli sanırım :)

ben doğumunda burada değildim ama ilk aylarında buradaydım. nede çabuk büyüdü yahuv :D hepimize hayırlı olsun. iyki doğdun hackhell, kurucularına teşekkürler ve biz üyelerine 1 sene içinde 80.000 üyeye ulaşması gurur verici bir olay. :D kıskananlar çatlasın. mesajın yeri belli... :Sopa

Kimse sizi DURDURAMASIN :D yeni yaşımız kutlu olsun.... :D

nurettin espiri falanmı yaptın =) komik bişey göremedimde heralde bu hayal ürünü olan 60000 banlı kişinin yanında yerini almak istiyorsun

nuretttin' Alıntı:
60000 KULLANICININDA BANNLI OLDUGUNU UNUTMA YANI 5000 KISI ANCAK EDERSINIZ BELKI 400 TUR..HE HEHE HE SAHTE VBULLETIN

Ne dıyon nurettin. yada rintintin.

Sen hangi kuyruk acısı olan üyemızsın merak ettim
i36003_evrensel.gif

Nice Yillara Hackheeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllll

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Iyiki Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Geri