HackHeLL.com`un dizayninin yenilenmesini ister misiniz?

hackhell.com`un görünümünün / dizaynının yenilenmesini ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    21

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
HackHeLL.com`un dizayninin yenilenmesini ister misiniz?

b2b42de05f330a0201b8a78738e648e4.gif

Ben yeniyim fakat arka plan rengi yenilenebilir daha açıcı bir tema kullanılabilir veya renk.

Çok fazLa değişikLik kasmadan HackheLL de şu 3 değişikLik yapıLsa inanın hackheLL dizayn ı çok güzeL değişmiş oLacak..=)

-Forum sayfasının en üstünde buLunan HackheLL Logosu ve maskotLarı yeniden tasarLansa;

-HackheLL tema arka pLanının rengi yeniden ayarLansa;

-Bi de herkesin muzdarip oLduğu şu portaL sayfasının en son haLi iptaL ediLip eskisini kuLLanmaya devam ediLse(NormaLde kuLLanıLabiLiyor ama 2.pLanda kaLdı..)

iş eger dizayn değiştirilerek çözülecekse ne ala ama kimse kusura bakmasın hackhell olayı bitmiş yani eskiden beri bu sitede olan biri olarak diyorum ki site yerlerde sürünüyor sahibi kim admini kim yöneticileri ne iş yapar bi vurdumduymazlık bi umursamazlık gidiyor bakıyorum ve bir site bu kadar kısa zaman içinde Türkiyedeki en iyi sitelerden biri olmak üzereyken buralara gelmiş oldugunu şaşkınlıkla ve hayretle izliyorum ayrıca bunları yazarken de kimseyle en ufak dahi bi olumsuzluk yaşamadığımı da belirtirim bana göre sitenin durumu ortadadır uzun zamandır sitede olan üyelerde ne demek istediğimi anlamışlardır....

hackhell cok uzun süredir takip ediyorum hernekadar cokta aktif bir üye olmasam da bencede yenilenmeli diye düsünüyorum

iş eger dizayn değiştirilerek çözülecekse ne ala ama kimse kusura bakmasın hackhell olayı bitmiş yani eskiden beri bu sitede olan biri olarak diyorum ki site yerlerde sürünüyor sahibi kim admini kim yöneticileri ne iş yapar bi vurdumduymazlık bi umursamazlık gidiyor bakıyorum ve bir site bu kadar kısa zaman içinde Türkiyedeki en iyi sitelerden biri olmak üzereyken buralara gelmiş oldugunu şaşkınlıkla ve hayretle izliyorum ayrıca bunları yazarken de kimseyle en ufak dahi bi olumsuzluk yaşamadığımı da belirtirim bana göre sitenin durumu ortadadır uzun zamandır sitede olan üyelerde ne demek istediğimi anlamışlardır....

Şimdi birşeyLer yazacağım ama jet hızıyLa sansür uyguLanacağı için yazmamak daha cazip geLiyor bana..=)

Tek diyeceğim şudur ki;bu forumun en eski üyeLeri oLarak hackheLL i sevdiğimiz için buradayız..Ne kadar kötü yönetiLse de,ne kadar forum gözden düşürüLse de bu ismi sevdiğimiz,benimsediğimiz için buradayız..Bunun içindir ki haLa güzeL şeyLer konuşabiLiyoruz..

Ne güzeL dimi..=)

bu düzene yeni alıştık aman değişmesin arkaşlar alışana kadar öldüm :D

:eek:
Eski Portal Anasayfası :)

kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum

ben zaten eskiyi kullanirim simdikini hic bir zaman sevmemistim bunuda tekrardan itiraf edeyim.........

:eek:

Geri