HackHeLL Counter Strike Sunucularında Adminlik Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fyonb u sadece clandan değil yakınende tanırım bi çok şeyi paylaşmış bi dostumdur.Benim burada bişe dememe gerek yok zaten sizlerde az çok tanımışsınız ve benim gibi sevmişsiniz onu +++++++ başka söze gerek yok.İnşallah hayırlı olur fyonb dostum

arkadaslar admın olmak ıcın ne gerekıyor rıca etsem bana bıraz yardım cı olurmusun sımdıden tessekkur ederım

Karşı takımdayken hiç sevmediğim ama aynı takımdayken sevdiğim bi arkadas =)

Eğerki ihtiyac varsa adminlige uygunluk sıralamasında başı cekenlerden biri

Umarım hayırlı olur ;)

fyonk daha yeni gordum idare et artık....+ çalısır benden...
cok rahat üstesinden gelebileceginden eminim...

hatta fazlasıyla hakettiğin düsünülürse 2+

hayırlısı olsun....

Forum'a daha yeni kayıt olup bulunmama rağmen, Sarfettiğin Emekler dikkatim'i cok cekti..
+1914

serverlara giremiyorum ama online süren fazla ve güvenilir olduğun için benden sana sonuna kdr ++++

bendende bi + admin olmayı çokdaaaaaan hak etmiş bir arkadaşımızdır inşallah hayırlı olur+++

daha admin olmadın mı sen bakim :D

şunu söylemek isterim ki yetki talebinde bulunduğum ilk günden bu ana kadar bana destek olan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim...tanıdığım tanımadığım ya da samimi olmadığım insanlar bile bana güvenip oylarını + olarak kullanmışlar...konu içerisinde bir kişinin dahi - oy vermemesi benim için çok şey anlam ifade etmektedir...

ancak an itibari ile bu talebimi geri çekiyorum...

konuyu açarken insanlar ne der endişesi taşımaktaydım ancak yapılan yorumlar inanın beni tahmin etmeyeceğim kadar mutlu etmiştir...

tüm arkadaşlara teker teker teşekkürü bir borç bilirim...hepiniz saolun arkadaşlar...desteğinizi görmek yanımda olduğunuzu bilmek gerçekten çok güzeldi..

yetkili arkadaşlardan bu konunun kapatılmasını talep ediyorum...

herkese çok teşekkürler ve saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri