HackHeLL Counter Strike Sunucularında Adminlik Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PRotype' Alıntı:
Orada benim adım mı geçiyor yoksa başka bişeyden mi bahsediyon :durdurun

Neyse fyonb ,

Tavırların hoşuma gitmiyor değil.. Bu şekilde devam ediceksen

+1299

hayırLı oLsun :goz:

o pro benim sandımsa :durdurun protype sen niye oyunada yoksun ne zamndır bi ara ne güzel oynuoduk :saskin

+1 ....
CS yi yakından takip etmem ama ßu kadar ki$i (+) wermi$ demek ki hakediyorsun ßizde (+) wereLim =)

aßi ne hevesmiş şu CS adminlik işi herkes adminlik istio :eek:ha

ama ßenden de +1
:melek

+1 benden...her zaman çevrimiçi bir oyuncu ayrıca hackhell ın klanında olması +bir avantaj...oyunun kurallarını ve oyuncuların neler yapması gerektiğini bilen bi kişi...hiçbir zaman kavgaya gürültüye karışmamıştır...ne zaman girsem sunucudadır kendisi...bence adminlik görevini layığı ile yapacaktır...

+ 1907 Veriyorum. Uzun Süredir Cs Serverlarında Degilim Fakat Sözüne Güvenebilecegim Arkadaşlarım + Vermiş. Demekki Bir ŞEyler Görünüyor Sende

HAYIRLISI OLSUN

İYİ FORUMLAR

Kim hayır diyebilirki sana... Sonuna kadar destek veriyorum Osman kardeşim sana... :D +1905 =SP4WN=

bendende + çalışırda ,servera makarna türlerini sokmamaya çalışıyoruz be anam,özellikle fiyonk makarnayı :p

gerek varsa eğer bir admine daha bu görevi üstlenebilecek ilk kişi..
artı (+)..

Heyt be kanka sende admin olursan işimiz var a.q:D
Osman oldu 1 ay çektik Şahin admin oldu şuan cefasını ben çekiyom sende olursan ben pohu yedim :p
Şaka tabiki +++++ kardeşime

Bana Yardim Edİn Ben Counter'a Gİremİyorum Bana Oyunda ŞÖyle Bİ Yazi Gelİyor "counter Sxe Hİle Programini İndİe Dİyor" Ama Ben Programi Bulamiyorum Yyyaaarrrdddiiimmm Şİmdİden TeŞekkÜrler.....

VAVRULU' Alıntı:
Heyt be kanka sende admin olursan işimiz var a.x:D
Osman oldu 1 ay çektik Şahin admin oldu şuan cefasını ben çekiyom sende olursan ben pohu yedim :p
Şaka tabiki +++++ kardeşime

yavaş la yavaş... serverde değilsin forumdasın. sil o argoyu çabuk...

------------------------------------------------------------------------

speedy_gs' Alıntı:
Bana Yardim Edİn Ben Counter'a Gİremİyorum Bana Oyunda ŞÖyle Bİ Yazi Gelİyor "counter Sxe Hİle Programini İndİe Dİyor" Ama Ben Programi Bulamiyorum Yyyaaarrrdddiiimmm Şİmdİden TeŞekkÜrler.....

sXe Injected programını verdiğim linkten temin edebilirsin. programı kur ve çalıştır. daha sonra counter strikeye gir. sakın önce CS sonra sXe açma. CS programı tanımaz...

Önce sXe'yi aç sonra oyuna gir...

sxe download ---> http://www.hackhell.com/showthread.php?t=300991

adminlik talebine yorum: gerek varsa sonuna kadar + vereceğim birisin. ben kefilim sana!

bencede bu işi severek yapıorsun ve + diyorum hayırlısı olsun dostum

vavrulu
küfürbaz olduğunu tekrar gösterdin,
dengeli bir insan olmanı isterdim biraz denge noksanlığı var sende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri