..::Hackhell Cs Server 1.6 Açalım mı::..

Cs Server Açalım mı?

• Kullanılan toplam oy
    55
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Her sitenin kendine ait Cs serveri var bizim neden olmasın
sizlerden destek bekliyoruz destek derken maddi anlamda
değil manei anlamda:
*Cs bilgilerinizi paylaşalım
*Serveri açıldıktan sonra boş bırakmayalım
*Klanlar kuralım
*Diğer serverlerle turnuvalar organize edelim

Ben yoğunluktan dolayı oynayamasamda sizler
için düşündüm sağolsun kardeşim benim yerimede oynuyor.
Bu konuyu açmadan server alabilirdik ama sizlerin
desteği olmadan bu işe başvurmayalım dedik.
Eğer ki destek verenler serveri boş bırakacaksa
baştan bu konuyu unutun derim hadi kalın sağlıcakla....

sabah sabah aldığım en güzel hbr desem bence biran önce başlayalım

bim yemin ederim dün cs server fiyatları ile ilgili araştırma yaptım. valla fiyatlar azcık uçuk. düşündüklerini bende aynen düşündüm ve ko'yu bırakmak istiyorum. server açmayı düşüdüm ama tek başıma altından kalkamam dedim. maddi ve manevi anlamda yanındayım... ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

ya bu kadar olmaz, aynen bende bunları düşündüm... inşallah hep beraber güzel bi server kurarız.

konunun takipçisiyim... teşekkürler bim.

revolation' Alıntı:
bim yemin ederim dün cs server fiyatları ile ilgili araştırma yaptım. valla fiyatlar azcık uçuk. düşündüklerini bende aynen düşündüm ve ko'yu bırakmak istiyorum. server açmayı düşüdüm ama tek başıma altından kalkamam dedim. maddi ve manevi anlamda yanındayım... ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

ya bu kadar olmaz, aynen bende bunları düşündüm... inşallah hep beraber güzel bi server kurarız.

konunun takipçisiyim... teşekkürler bim.
14+2 aylık 60 Ytl sence çok mu pahalı?
Tek kişiye pahalı gelebilir ama ortaklarıns sayısı artınca
maliyet düşüyor eğer iyi bir destek gelirse
cs.hackhell.com subdomaini Dark'ın izniyle (konuştum)
cs serverine yönlendireceğiz...

pek sık giremesem de..gece timinde olabilirim..;)...

eğer açarsanız benide haberdar edin beyler...

Hep Destek Tam Destek
benden + 1001

bim_28' Alıntı:
14+2 aylık 60 Ytl sence çok mu pahalı?
Tek kişiye pahalı gelebilir ama ortaklarıns sayısı artınca
maliyet düşüyor eğer iyi bir destek gelirse
cs.hackhell.com subdomaini Dark'ın izniyle (konuştum)
cs serverine yönlendireceğiz...

abiciğim benim baktığım server süper ötesi bişeydi. fiyatı ondan uçuktu.

12 + 2 157$...:saskin

yoksa 30 YTL'ye de server var. oki? para sorun değil... 60 YTL falan önemli değil. mühim olan devamlılığı. keşle kurulsa da takılsak. harbi clan falan yaparız. cafelerde yarışmalar oluyor, ben awp'ciyim ona göre :p

hs hiç şaşmaz da azcık paslandık, pasımızı atmamız lazım. bide bişey sorcam ping numaraları 115 - 213 arası mı ne öle bi olay vardı, lag olmaması için falan. yani biraz daha fazla para verip lag yapmayacak bi server alsak. ben kendimce her ay düzenli olarak sana havale, eft yaparım. yeter ki güzel bi server kurulsun. dediğim gibi maddi ve manevi destekçinim.

ilk ortağın benim öyleyse :victory
ortak sayısına göre ödeme olayını ayarlarız

evet gercekten cok güzel 1 haber bole 1 sey yaparsak cok sevinirim

yahu biri bana yardım etsin nepcam üyeligim aktiv edemedim heralde silindi bana nasıl yardım edebilirsiniz

revolation' Alıntı:
abiciğim benim baktığım server süper ötesi bişeydi. fiyatı ondan uçuktu.

12 + 2 157$...:saskin

yoksa 30 YTL'ye de server var. oki? para sorun değil... 60 YTL falan önemli değil. mühim olan devamlılığı. keşle kurulsa da takılsak. harbi clan falan yaparız. cafelerde yarışmalar oluyor, ben awp'ciyim ona göre :p

hs hiç şaşmaz da azcık paslandık, pasımızı atmamız lazım. bide bişey sorcam ping numaraları 115 - 213 arası mı ne öle bi olay vardı, lag olmaması için falan. yani biraz daha fazla para verip lag yapmayacak bi server alsak. ben kendimce her ay düzenli olarak sana havale, eft yaparım. yeter ki güzel bi server kurulsun. dediğim gibi maddi ve manevi destekçinim.

ilk ortağın benim öyleyse :victory
ortak sayısına göre ödeme olayını ayarlarız
Sitede maddi destek istemiyorum zaten birçoğu maddiyatı
duydumu hemen işin içinden sıyrılıyor ilk mesajımdada belirttiğim
gibi serverimiz boş kalmasın çeşitli klanlar kurulsun mesela
serverin en as klanı (HackHeLL | ) kalanı olacak. Her klanda max 8 yada
10 kişi vs. vs. mesela benimki (HackHell | bim_28) çeşitli klanlar kurarız
değişik taglı mesela H&H, BBD(Biribizi durdursun) yani zevk bize kalmış
o kadar çok iyi bilmek kendini oyunda fazla kasmanın gereğide yok
sadece eğlence hoşça vakit amaçlı dışarıdan klanlar davet eder maç yaparız
hem sitemizin ismi duyulur hemde işte sonunu siz getirin.
Klan seçmeleri elemeleri yaparız önemli olan serveri almak.
Bu sorduğum serverlerde lag olayı bir kere yok zaten 24 saat açık
tutmaya gerek yok...

:D peki bişey soracağım. server'in formatı değiştirilebilir mi? yani diyeklim ki oynuyoruz canımız sıkıldı ve sana "bim kanka de_dust2 açsana ama death match ayarla ya o harita da takılalım biraz" dedik. serverde normal oyundan death match servere dönüş oluyor değil mi? yoksa bi servere daha mı ihtiyacımız var bunun için. bide benden söylemesi 14+2 yetmez, birbirimize gireriz valla sen oynican ben oynicam diye. valla ben akşamları hiç çıkmam onu söyliym :p

edit: bim içimden geldi valla tekrar sağol bu konuyu açtığın için

cok fazla bılmememe ragmen bende oynarım =P maddı manevı bende yanındayım bim ;)

abi oyun çok güzel ya. mic varsa ki kesin vardır oynarken klavyeden bi tuşa (k idi sanırım unutmadıysam) basıyorsun sonra kendi timine bilgi ve emir verebiliyorsun yada öneride bulunabiliyorsun mesela reac sen sağdan hocus sen soldan revo sen önden git korkma arkanda be varım ölürsen bende soldan giderim zaten gibi geyik falan da yapabiliyorsun. çok eğlenceli, en kısa zamanda kurulması için tam destek benden...

gaza geldim vallah hemen kurulsun :durdurun geceleri bende bi dalarsam birdaha cikmam ona göre :durdurun

Cs manyağı olarak aldığım en güzel haber. En azından burada tanıdığım adamlar olucak. Diğer yerlerde adamlar kıl olduğu zaman atıyorlar =) Cs server açılırsa ilerde üyelik sistemi yapılmalı üyelere özel olmalı böylece hile olaylarını bir nebzede olsa engelleyebiliriz.

Önceden H&H isminde bir klanımız vardı zaten.. react0r , bim_28 bir kaç kişi daha vardı o klanda..Akşamları oynuyoduk baya zevkli oluyodu..Hatta birkeresinde Nod32 klanıyla maç yapmıştık bizi fena dağıtmışlardı..:D:D..Her türlü destek weririm maddi manevi..

lise günlerim olsaydı ah ülen ah ülen neydim o zamanlar be...:)

ewde pc'im yoktu turnuvalara katılırdık klan olarak net cafelerde daha ii oynayayım die kulaklığımla mouse'ım wardı..:)

deli sniper kullanırdım ama yaşlandık bizde be..:)

ama bim fikir cok güzel..her türlü desteklerim...

Ben de oynarım ben de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri