hackhell deki en iyi nick yarismasi

arkadaslar karızma dersenız J@CK@L ı tek gecerım. ama nıck olarak PASAKLI ve gamshe_Lee yarısta en ön sıradaler :)

agalar o nickin neresini beyeniyonuz bi kız dişye nickine hasta olunurmu saçmalamayın gözünüzü seveyim

gamshe_Lee' Alıntı:
gam[she]_Lee diorum başka bişe demiorum bide kardeşiminki çok güsel Laz!shh ;)

anaaaaa lem sen Laz!shh in kardeşimisin iyi oldugu bildigimiz walla yanlıslık felan yaparız yoqsam :D

elmomaclroy' Alıntı:
anaaaaa lem sen Laz!shh in kardeşimisin iyi oldugu bildigimiz walla yanlıslık felan yaparız yoqsam :D

yOk lem ne kardeşi kardeşi deil lafın gelişi olarak kardeşim demiş iki dk da kardeş yaptın hea :D:D gamshe yanlışım varsa sölede hemen editliyim rezil olmim :D

neyse yaf ßence cOk saCma olmuş bi anket felan olması Gerek yani ßöle amaTörCe oLmuyO..

StrikeMan' Alıntı:
yOk lem ne kardeşi kardeşi deil lafın gelişi olarak kardeşim demiş iki dk da kardeş yaptın hea :D:D gamshe yanlışım varsa sölede hemen editliyim rezil olmim :D

neyse yaf ßence cOk saCma olmuş bi anket felan olması Gerek yani ßöle amaTörCe oLmuyO..

hem hackhell kardeşliği hemde laz kardeşliği war öz kaerdeş değilis ya maksat eglence olsun sanqi nolcaki begenmeyenler yasmasın dimi strikeman kardeşh yalnıs bu laf sana değil o kendini biliooo :goz:

Bu tarz anketlerde benim ki diyenlerde eziklik psikolojisi oldugunu biliyomuydunuz yoksa aklınıza bile gelmeden mi benim ki tabiyki dediniz onu merak ediyorum?

codcu' Alıntı:
Bu tarz anketlerde benim ki diyenlerde eziklik psikolojisi oldugunu biliyomuydunuz yoksa aklınıza bile gelmeden mi benim ki tabiyki dediniz onu merak ediyorum?

yaw ztn beğenmiyo olsaq bu nickleri nie kullanalım dimi ama_? elbetteqi herkes kendi nickini beğenir...ztn biraz da dalga olsun die benimki benimki diyip duruyoruz:cool:

codcu' Alıntı:

yaww sen ne diyosun bi yürü git ya biz işin dalgasındayıs hemen siwrilmen lazım dimi alla alla sen öle yapıosun demekki yapmasan nerden bilcen hehe usaaaaaaaa :cool:

benim favorim _OSMANLI_ adlı üyenin nicki

tabikide ySf baksanıza ne kadar yaratıcı:)

<<<<<------------------------------------- şu karızmaya bakın hele :D ERCUI :victory

herkesın nıckı herkese guzeldır bence konuyu saptırmayalım haa;)

bunun ıcın gızlı bır uygulama yapılmalı :D

abi çok düşünüyosunuz alın benm nick i kullanın

kargaya yawrusu şahan görünürmüş herkesin nicki kendine güzel!!!ama assasin ismi karizma isim ezelden beri begenirim o ismi

bence en ii nıck MiR0qLu_93 en aqır ve en sexi nıck:) :)

Geri