Hackhell Dergisi Başvuru

єяєη

є-∂єsїgηє&#1103
Reaction score
0
Arkadaşlar Forumumuza Ait Bir e-dergi Çıkarmak İstiyoruz... Dergide Benimde Bir Yazım Resmim Vs. Bulunsun İstiyorsanız Pm Yoluyla Bana Yazılarınızı Resimlerinizi vs... Gönderirseniz Uygun Görüldüğü Taktirde Sizinde Yazılarınızı Resimlerinizi vs... Dergimizde Yayınlayacağız...
Hackhell Üyeleri Olarak Çok Eğlenceli Bir İş Çıkaracağımıza İnanıyorum... Saygılar...

:clap

umarım ßu isteğin Lafta kaLmaz ;) icraat istiyoruz ;) ßaşarılar.. merakLa ßekLiyorum

Geyiq Değil Html sayfası tarzında yazılar resimler vs. üyelerle röpörtajlardan alıntı yapabilirz. gibi gibi =) icraat olucak :)

boylese ıyı olur =)
guzel dusunce yazıları yazabılecek arkadaslarda mevcuttur HH da bunada yer verılırse ııı olabılır, tabı tamamı geyık olmasada yınede yer almalı
HH e dergıde spor bolumu falan :p bıde su toplantılar artsa dahada bı zevk verır
kolay gelsın

dergide çeşitLiLik war ise ... eer bu çeşitLiLikde motorLu aracLarLa iLgiLy 1 (1kac) sayfaya yer warsa gerek kendi yazıLarm gerek arastırmaLarLa yer aLmak isterim (:)

tüm HH hayırLy oLsn ... inş. Lafta kaLmadıınıda görüces :D:D

hayırlı olsun..

arfy' Alıntı:
dergide çeşitLiLik war ise ... eer bu çeşitLiLikde motorLu aracLarLa iLgiLy 1 (1kac) sayfaya yer warsa gerek kendi yazıLarm gerek arastırmaLarLa yer aLmak isterim (:)

tüm HH hayırLy oLsn ... inş. Lafta kaLmadıınıda görüces :D:D

Tabi arfy bir bölümde resimlerinle beraber yazdığın yazılarıda yayınlarız....

----------------------------------------------------------

Fıkra , Korku , Motorlu Araçlar , Röpörtaj , Şiir, Sevgi , Yemek tarifleri , Aylık Astroloji... , Özlü Sözler , Yabancı Dil , Karikatürler , Zeka Oyunları.... , Teknoloji...Aklıma Geldikçe Yazıcam Ekliyebilirsiniz...

:biggrin

Adult Yokmuydu? :D

FarkLı görüşLeri her zaman destekLerim...

Yok.. :):::

banane gardaşım ben adult istiom :)
höyt adultcular bizde bi dergi cıkaralım :) (cok Ciddiyim)

HayırLı UğurLu oLsun..;)

Başarılar kolay gelsin güzel bi işe niyetlenmişsiniz

üyelerle ilgili espirilerde karikatür çizebilirim

ayrıca penguen okurlar bilirler patates baskısı die bi bölüm var ona benzer bi köşe yapabilirim yani 1 sayfayı alabilirim galiba :)

Geri