Hackhell Dergisi Başvuru

silver021' Alıntı:
walla şimdiden yazı konusnu düşünmey başladım. kafamda tasarladım ne yakın zamanda paylaşıma sunucam. :victory

Yalnız bu PM olayını anlamadım sana nasıl yoluycağımızı yalın bir şekilde anlatırmısın bi zahmet

gönderecegin üyenin nickinin üstüne tıkla ve çıkan sayfadan özel mesaj gönder de kolay gelsin

ben köşemi hazırladım terslik çıkmassa pazartesi elinde benim köşem derginin çıktıgı aynı gün karikatürler bölümündede yayımlanacaktır burdan duyrulur

fare_07' Alıntı:
gönderecegin üyenin nickinin üstüne tıkla ve çıkan sayfadan özel mesaj gönder de kolay gelsin

ben köşemi hazırladım terslik çıkmassa pazartesi elinde benim köşem derginin çıktıgı aynı gün karikatürler bölümündede yayımlanacaktır burdan duyrulur

lem aynı gun koyarsan kimse dergiyi indirip okumaz birkaç hafta sonra forumda yayinla hattttta e-dergiye özel bişi olsun yayınlama hiç...

Bu arada dostum pm den hepsini nasil gondericem diyorsan bi word dosyasina yaz burdan upload et ve ordaki linki arkadaşa pm le..:D

beyler ilk sayı ne zamana çıkıyor....

sabırsızlanıyorum ilk sayıyı görmek için....:goz:

daredevil_off' Alıntı:
beyler ilk sayı ne zamana çıkıyor....

sabırsızlanıyorum ilk sayıyı görmek için....:goz:

2 mayıs :durdurun

ohooo benim dökümanları vermeme çok var o zamn ii ii :)

:) güzel valla :) olaiblir ben bi ara tsort yuzuk falan cıkartmayı dusunmustum hackhell için ama oylece kalmıştı :)
sımdı dergı ha hemen pm atıyorum ama nasuıl bı yazı olur kıı:) nese bakarıs..

Döküman Hazırlayan Arkadaşlar En Geç 6 Mayıs 2007 Tarihine Kadar Pm Yoluyla Dökümanlarını Göndersinler Seyehat Dönüşü Dergi Düzenlenip ilk Sayı Muhtemelen 10 Mayısta Çıkıcak Saygılar....

єяєη' Alıntı:
Döküman Hazırlayan Arkadaşlar En Geç 6 Mayıs 2007 Tarihine Kadar Pm Yoluyla Dökümanlarını Göndersinler Seyehat Dönüşü Dergi Düzenlenip ilk Sayı Muhtemelen 10 Mayısta Çıkıcak Saygılar....

iice tembelliğe vurdunuz siz hani 5 mayıstı :)

Acil Seyehate Çıkıyorm Bu Yüzden...

kolay gelsin єяєη...

Geri