Hackhell"e dair

efecan31

New member
Reaction score
0
forumda aradım ama bulamadım konu açıldıysa özür ne zaman hackhell"e girsem devamlı bir tıklama sesi geliyo geliyo alttan başka sitelerde olmuyo acaba sizlerede oluyomu yoksa sıkıntı sadece benim pc de mi? hackhell de mi?

İnternet explorer ile açtığında bendede oluyor. O Tıklama sesi anladığım kadarıyla sayfayı otomatik yeniliyor. google chrome veya başka bir browser kullan

Mozilla Firefox kullanabilirsin. Sayfa sürekli refresh olduğu için o sesi IE de duyarsın..

ama IE den memnunum firefox kurduğumda da msn den mail işaretine tıkladığımda ve fire fox varsayılan tarayıcıysa bana hotmailin brezilya sayfasını açıyo yeniden şifre gir diyor buda insanı şüpheye gark ediyo

ama IE den memnunum firefox kurduğumda da msn den mail işaretine tıkladığımda ve fire fox varsayılan tarayıcıysa bana hotmailin brezilya sayfasını açıyo yeniden şifre gir diyor buda insanı şüpheye gark ediyo

Onunda kolayı var. Sana o sayfa çıktığında mail adresini ve şifreni girdikten sonra

"Sempre pedir meu endereço de email e senha"

seçeneğinii aktif edip girersen bir dahaki girişinde sendenmail adresi veya şifresi istemeyecektir. Ve Türkçe kullanmaya devam ediceksin.

Operanın Son Sürümünü YükLemenı Öneririm..Hiç Bir SorunLa KarşıLaşmazsın..

Geri