Hackhell E Yapilan Saygisizlik

Yapılan şey emeğe saygısızlıktır bunu da yabancılardan başka kimse yapamaz. Kanlarında şerefsizlik var zaten.durdurma girişiminde bulundular da ne oldu sadece bir gün hackhellde olamadık ama adminler bu sorunu hemen çözdüler.
Sonuç olarak herşey ortada Kimse Hackhell'i durduramadı ve durduramaz
İsim değişikliği olmuş sorun değil.

bunun saygısızlık olduğunu herkes biliyor :)
bu konuyu açmana bir anlam veremedim :)

arkadaşlar sizlere tamamen katılıyorum ben burada yeniyim ama gerçekten güzel çalışmalarınız var vede sizleri kimseler yıldırmasın terbiyesizlik yapsalar dahi bağlantımızı koparmayalım sizlere gençleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkanızdayız

wasp' Alıntı:
adiler işte nolcak gördüler başarımızı bişeyler yapmaya çalıştılar...
Ama sadece calıstırlar ...

Arkadaslar ufak bir isim değişikliğinin kimseye zararı olmaz , kaldıgımız yerden dewam ;)

eet ya 2 gun nette yapçak bişi bulamadım şimdi oğrendim yani adı olduunu :) boyle de hoş olmus butun çalışanlara tesekkur ederim

kimse bizi durduramazz.. allah onlara gereken cezayi verecek eminim

Biz Türküz.. Bırak biraz eğlensinler en son gülen biz oluruz...

bızle kımse yarısamaz bızımle ugrasmak kolay degıl. yasanmıs bır olay vardır. almanlar demıskı 'bız turklere asfalt yapmasını ogrettık onlarda bıze asfalta yama yapmayı ogrettıler' yanı bız herkesın ne bosluklarını bılıyoruz ıstesek ıstedıgımızı yaparız ama kımsenın arkasından serefsızce degıl yuzune karsı delıkanlı gıbı soylerız...

Ne şekilde olursa olsun onlarda bizi yıldıramacaklarını en sonunda anlayacaklar. Ne olursa olsun hep hackhell ile beraberiz.

Bu saatten sora bi hackhelli durduramaz bence yavaslatabilir ama durduramaz!!!

Şerefsİzler

Hackhell'in yalnızca ayağı takıldı ama yere sağlam basıyormuş. Başta darkangel olmak üzere tüm yönetim kadrosuna teşekkür ederim. Bu seref yoksunu sünnetsiz zibidiler yalnızca hh değil Türk'lerin yada müslüman ülkelerin girdiği bütün sitelere, serverlere, vb. aynı aşşalık saldırıyı sinsice göstermeye başladılar. ama biz TÜRK'üz ve müslümanız kimse bizi bu haklı savaştan yıldıramaz. saygılar
Hatalıysam Lütfen...

:cool:

hh de bu dostluk olduktan sonra bizi zaten durdurmaları mümkün değil en kötü zamanda bile bütün hh ailesi bir arada oldugunu zaten herkese gösterdi

ben bundan sonrakı ısmımızıde buldum ''Bunları kımse durduramıyor.com''HEHE NEYSE TAKILIN RAHATLAYIN IYIKI VAR FORUM

Geri