HackHeLL | Fyonb

publicde atarsın maçtada 3-4 tane atarsın bide böyle sadece wurduklarını kesip değil komple yayınlarsın

videoyu izLedin mi biLmiyorum ama zaten bahsettiğin şeyLerden videoda da var...
bu video ezeLden beridir böyLe yapıLır adı zaten frag videodur

kesmeden yükLerim ayrıca 45892734834728 dakikalık maçLarı...
öneriLerin için sağoL..
kaL sağLıcakLa

önemli değil video çok sade olmuş daha iyi olabilirdi aceleyle yapmışsın heralde onu demek istiyorum ama sen illa her şeyi ters anlıyacaksın sen kal sağlıcakla

1.6 Kadar Basit Bir Oyun Yok En GüzeLi Ve zoru 1.5 'dir...! Ayrıca 1.5 Daha yaygın HackheLL'in 1.5 Serveri OLsa KEske :vur:vur

BaBa Büyüksün =) Bu ARada Silahın Ucu Yokmu Banamı Öle Geldi =)

Ben bir şeyi anlamadım adam vurunca paran gidio ne iş :D bu arada hangi versiyonda oynuosun banada söyle de oynayalım please :)

Güzel oynuyorsun birde müziğin adını verirsen çok yardımcı olursun

Güzel oynuyorsun birde müziğin adını verirsen çok yardımcı olursun
iced earth - frankenstein parçanın adı

ьLцєXтяємє;3865375' Alıntı:
eLine sağLık güzeL video ve HH cLanında ßi ßeSh ßide seni tanırım.. deagLe'de ise neco'yu.. :durdurun
ama ßi sorum oLucak en son vurduğun adamı neden çizmedin :saskin

videodaki sahneLer maçtan çekiLmiş oLduğu için maç sırasında rakibe pubLicdekinden biraz daha saygıLı oLmak gerekiyor
bazı siLahLarı aLmamaLısınız meseLa ya da arkadan bıçakLamak maç sırasında gereksiz kanımca

Helal olsun fyonb idolümsün :)

Fуσηв;3865385' Alıntı:
iced earth - frankenstein parçanın adı

videodaki sahneLer maçtan çekiLmiş oLduğu için maç sırasında rakibe pubLicdekinden biraz daha saygıLı oLmak gerekiyor
bazı siLahLarı aLmamaLısınız meseLa ya da arkadan bıçakLamak maç sırasında gereksiz kanımca

Baktım şarkıya ama aynı deil yanlış verdin galiba

Abi SüpeR oynamışsın GeRçekten Ellerine SAğlık.Bu arada Sende cl_bob 0 olduğunu farkettim ve bende kullancam ama sxe error luyor napıcam :D .Gerçekten Çok iyi Bir Video olmuş ve Şarkı da Ayrıca GüzeL.Bob u da ayarlicam :D

güzel video fyonb ama başlangıç için..
HH clan videosuda güzel olmuş ozellikle horr1 ve gocuk döktürüyorlar.
daha iyisini yapabilirsin kanımca başarılar..

güzel video fyonb ama başlangıç için..
HH clan videosuda güzel olmuş ozellikle horr1 ve gocuk döktürüyorlar.
daha iyisini yapabilirsin kanımca başarılar..

hakLısın
zaten bunLar deneme amaçLı yapıLmış çok amatör videoLar
yani eLde oLan sıradan görüntüLerLe sıradan programLarLa yapıLmış bir nevi bir demo
sen de biLirsin örneğin sony vegas ve yardımcı programLarLa nerdeyse kısa metrajLı
bir fiLm dahi yaratabiLirsin

öyLe bir şey var kafamda ama onu jubiLeye sakLıyorum
şu anda 1000 e yakın cs maçında birikmiş demo dosyası var
hem oyun hem de movie kaLitesi oLarak daha güzeL bir kLip hazırLamak var kafamda

bu videodaki fragLara bakınca şimdi diyorum ki ne diye bunLarı kLip yapmışım =)

Geri