Hackhell girls bölümü dilek ve şikayet kutusu

Reaction score
0
(*)valla şikayet olurmu bilmiorum ama varsa yazın
(*)konu başlığı aynısını yakalarsanız buraya bildirin
(*)yeni fikirleriniz varsa buraya bildirin
(*)benden şikayetçi olan varsa yine bildirsin:ter:
:angel: :angel: :angel:​
hhgirls5vu.gif

her bolum ıcın bolume ozel olucak yanı yapılan dogru
ve bolum modu ben ve stıng ın msj uygun bır zamanda sılerse sevınırım

baslıkla alakası olmayan tum msj ları :D

Konumu kım kıtledı bılme kıstıyorum nedenıyle birlikte.
nasıl dilek?

hhgirlsde sabit lerde.. madem kıtlı nıye hala sabıt bıde :D

ya burda herşeyi sabitlemişsiniz :D bunlardan aşadakiler görünmüo gereksizleri indirin bence

MAJESTE' Alıntı:
ya burda herşeyi sabitlemişsiniz :D bunlardan aşadakiler görünmüo gereksizleri indirin bence
haklısın bölüm moduna bi kaç gün önce karizma yarışmasını aşşa indirmesini söledim de beklioruz inş. bi gün iner:p

bence de onu da indirsin çok boş sabitlediğiniz konu var senin zamanında da onlarıda indirsin ne bulduysan sabitlemişsin ismin ön plana çıkmış kanka:D

sen varkende doluydu kızıl :) kıza yuklenme sımdı :D

valla kankam haklı qızıl majeste doru demiş
daha güzel şeyler sabitleseydin modluğun zamanında olmadı bu bide çöp tenekesi sabitle oraya çöp atalım
:D :D :D

ahahaha bence yakında mod olursa çöp tenekesi de sabitlicektir :D amme hizmeti yapıo kızıl kamkam benim :D kızıl prenses daha yeni asistan mod örenecek alışıcak şu an gayet güzel gidio

:) ya valla bana sabitlenmesi gereken başlıkları söleyenler oluordu :p bana ait bir tek konu var sabit te o da bu :) dieri inmiştir artık dimi:eek:

edit prensese lafım yok kanka yengemiz işini iyi yapıo konularını ailecek takip etmekteyiz:)

hehe konu uzamasın neyseh artık bölümün modu var gerekli bilgileri ondan alırsınız kızılı iyi kızdırdım ama nasıl delio oluon ama biri sana karşıt çıkınca alışmışsın her dediğine he denmesine ben demem ama bunuda iyi biliosun mucuks

MAJESTE' Alıntı:
hehe konu uzamasın neyseh artık bölümün modu var gerekli bilgileri ondan alırsınız kızılı iyi kızdırdım ama nasıl delio oluon ama biri sana karşıt çıkınca alışmışsın her dediğine he denmesine ben demem ama bunuda iyi biliosun mucuks
:mad: kanka cx cx:mad:

Geri