Hackhell girls hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theozy

Kadim Dost
Reaction score
0
Bayanlar kusura bakmayın ama hackhell girls erkeklere sataşma veya erkekleri eleştirmek için açılmadı.. bu bölüm sizin yani bayanların kendileri ile ilgili bilgi paylaşımı için açıldı.. eğer bunu bu hale getirmek istiyosanız bizde hackhell boys açalım yazalım bayanlar şunu ister ,bayanlar bunu ister ,bayanlar şunlardan dolayı çekilmezdir falan..
size yemek tarifi temizlik malzemesi tartışın elinizin hamuru falan demiyorum ama erkeklerin maç konuşmları gibi bayanlarında ilgisini çeken konular wardır bunlar üzerine yoğunlaşın lütfen.. bu yazıyı Yönetici olarak yazmıyorum bir üye olarak yazıyorum..
teşekkürler..

Erkeklerin Gözünde Aşk
(erkeklere sataşma)

Erkekler çok Sey Ister....
(erkeklere sataşma)

Erkekler kadınlardan sikayet ediyor...
(gene sataşma ama sizinle ilgili)

Tamamen Katılıyorum Sana Ozy Artık giresim kalmadı o bölüme resmen sataşma ötesinde bir şey yok Komedi Niyetine Kahkahaya yazmayı tercih ederim bende bir user olarak sana katılıyor ve Bu durumu kınıyorum

kuzen ıyı bır noktaya parnak basmısın arkandayım ..

o oooolabilir haklısın aslında

bakalım onların görüşleri ne?:)

orti senin butona elim kaydı kusura bakma ozy edecektim :)

nese borcun olsun:D

ya bukadar güzel yazılabilir valla artık iice suyu cıkmısdı ama onceden beri vardı yani..

Öncelikle al bir bayan dergisi oku bakalım ne tür yazılar var...
Her konu olduğu gibi orda ilişkiler hakkında yazılar var ..
Bu kadarda abartmanıza gerek yok
parrdooon BAYANLARA ÖZEL BİR BÖLÜM DEĞİL Mİ ORASI???

mavercik orti hayy Allah benımde elım kaymıs butona auahahahah :D

gehenna kusura bakma ama bizde başka yerde bayanlar şöyledir böyledir yazsak siz cevap yazmayacak mısınız.. ? hiç zannetmem... öylede güzel yazarsınız ki.. neyse... bayan dergisi ablam alır arada bakarım meraktan kusura bakma ama erkekler şöyle bayanlar böyle diye yazan bi dergi ben görmedim yok makyajdır yok kıyafettir en uygun nerden ne alınır falan yazıyo.. sen hangi dergiyi okuyosun?

lutfen germeyelım bayanlar ortamı daha sakın relax tartısalım :eek:

heheh allahım ozzcım ve sevencıgım bır uye olarak yazmıslar bende sıte yönetici olarakdan yazasım geldi tam arkanızdayım desteklıyom bayanlar abartmayın tamammı kapatarım hackhellgirlsu gorursunuz hatta tum formu hackhellboys yapasım geldı bırden o zamanda masturbatorler dernegı gıbı olur demı abarttım en ıyısı uslu durun kızlar benım bı denklemım vardı ya du ben onu gene acayım :p

Ulan Sado Gene oLay Konuşma Yaptın He aferim sana Ne diyeyim ben sana

sadØlayn' Alıntı:
heheh allahım ozzcım ve sevencıgım bır uye olarak yazmıslar bende sıte yönetici olarakdan yazasım geldi tam arkanızdayım desteklıyom bayanlar abartmayın tamammı kapatarım hackhellgirlsu gorursunuz hatta tum formu hackhellboys yapasım geldı bırden o zamanda masturbatorler dernegı gıbı olur demı abarttım en ıyısı uslu durun kızlar benım bı denklemım vardı ya du ben onu gene acayım :p

olm gırme araya valla kalırsın ellerınde kralı kurtaramaz :eek:

ozyyyy bayanlarr hakkındadaa yazılar var bu forumdaaaa
ayrııııııcaaaaa meraklandıysaaan git oku....
ABARTMAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL :eek:
Orada verilen çoğu yazı alıntıdır gerek internetten, gerekse dergilerden
vee o yazılar bu kadar tartışma konusu olmamıştır herhaldeee

ne oluyo yaws modlar atışıo ehueue siz de bölüm açsana modlar geyiği falan die orda edepli bi ortamda atışın msjlaşın eheuheueh

şimdi arkadaslar benim anlayamadıgım bişey var, yeni bi üyeyim ama hackhell girls de bayanların erkeklere satasmasından cok erkeklerin bayanlara sataştıgını gördüm. aslında bu konunun acıldıgı iyi oldu, ben de yeri gelmişken buna değinmiş oldum.

hatta siz erkeklerin orada bayanlardan daha cok mesaj yazmasına da anlam verebiliyor değildim.

neyse

yeri geldi de söyledim:):):):):):)

one_lastgoodbye' Alıntı:
ne oluyo yaws modlar atışıo ehueue siz de bölüm açsana modlar geyiği falan die orda edepli bi ortamda atışın msjlaşın eheuheueh
modlar tartısıyosa sen gırme dostum o zaman boyle sacma sapan sözlerle

SevencLoves' Alıntı:
Ulan Sado Gene oLay Konuşma Yaptın He aferim sana Ne diyeyim ben sana

hehe sevencıgım ne guzel uyaklı kkonusuyon sen ya ne uyak oluyo bu zengın uyak mıydıı işte kapı işte sapı ister darıl ister sarıl ozzy hani senin şapkan gel bakeyım buraya hehe bende bayan dergısı okusammı acaba hangısını onerıyonuz ben eskıden hustlerı okuyodum :p

gehenna kusura bakma ama lafım sırf sana değil.. bu konuları erkeklerde açıyo oraya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri