SevencLoves
Altın Üye
Sado gel Buraya Öpcem seni 
auahhahahaSevencLoves' Alıntı:Sado gel Buraya Öpcem seni![]()
aqua kusura bakma ama ,ben bayanlar şöyle yanlış böyle yannuş desem bak bakalım bayanlardan 1 tane yazmayan kalır m o başlığa.. yazıyoruz çünkü yazmazsak sanki aynı fikirdeymişiz gibi alıyossunuz.. rahatsız oluyoruz ki yazıyoruz...Aqua_pink' Alıntı:şimdi arkadaslar benim anlayamadıgım bişey var, yeni bi üyeyim ama hackhell girls de bayanların erkeklere satasmasından cok erkeklerin bayanlara sataştıgını gördüm. aslında bu konunun acıldıgı iyi oldu, ben de yeri gelmişken buna değinmiş oldum.
hatta siz erkeklerin orada bayanlardan daha cok mesaj yazmasına da anlam verebiliyor değildim.
neyse
yeri geldi de söyledim![]()
theozy' Alıntı:aqua kusura bakma ama ,ben bayanlar şöyle yanlış böyle yannuş desem bak bakalım bayanlardan 1 tane yazmayan kalır m o başlığa.. yazıyoruz çünkü yazmazsak sanki aynı fikirdeymişiz gibi alıyossunuz.. rahatsız oluyoruz ki yazıyoruz...
yeri geldi bende söyliim.
cidden o konuları kendiniz için açsanız bişey demiyeceğim ama kazın ayağı öyle değil.. . dedikodunuza karışılmaz bizi ilgilendirmedikçe...Aqua_pink' Alıntı:e sizde ilgilenmeyin, nasılsa o bölümle ilgilenen 2 arkadas var, siz kendi işinize bakın( erkekler olarak), biz bayanlarda kendi aramızda dedikodumuzu falan yapalım
di mi ama
theozy' Alıntı:sado konu ciddi geyik yapıcaksan başka bölüme lütfen.. banında sabaha anca açılır..
diyosun ... oda guzel ... ne dıyeyım sende haklısın .. bu tur konular hosunuza gıdıyorsa bırsey dıyemem ..CaKıR_X' Alıntı:yaw benim görüşüm sataşma yok .. zaten niye böyle bi şey yapsınlarki ... forumun %90 nıu erkek .. böyle gerek siz şeylerle uğraşmaz kıslar ..