Hackhell girls hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozycim bence sen başta hata yaptın boşver kabullen veya kabullenme sence ne degişir??? ben hayattan şunu öğrendim kardeşim : Eğer horoz isen ötüp insanları uyandırırsın ama insanlar uyanmıyorsa o onların sorunudur.... Bilmem anlatabildim mi.....

basımız kelmı bızım .. ewt dıyenı vururum lafın gelısı o ..

şöle bi baktımda hep aynı sonuca ulaşılamamış

şurda ne güsel geçinip gidiyoz işte nie kıralim birbirimizi

erkekler bayanlardan onlarda bizlerden özür dilesin ve bundan sonra az daha dikkat edelim

bence

hatta ben şimdiden bütün bayan arkadaşlarımda özür dileyim :eek: :aba:

evrenbesiktas' Alıntı:
ozycim bence sen başta hata yaptın boşver kabullen veya kabullenme sence ne degişir??? ben hayattan şunu öğrendim kardeşim : Eğer horoz isen ötüp insanları uyandırırsın ama insanlar uyanmıyorsa o onların sorunudur.... Bilmem anlatabildim mi.....
evren biz eşşek başı değiliz heralde .. o zaman insanlar küfretsin biz yapmayın dielim ederlerse sorun onlardadır tamam mı diyelim..?

bu konu hakkında tek sıkayetcı olan ozy degıl arkadaslar .. ozy nın uzerıne fazla gelıyorsunuz .. acık secık fıkırlerı beyan etmek ozgurluktur .. ve ozgur bır toplum ve forumdaysak bundan daha dogal bır hak yoktur .. bu konuyu bugun ozy acmasaydı bılınekı bı baska gun bı baskası aynı konuyu acıcaktı .. artı sakaların altında bıle gerceklık payları vardır ..

theozy' Alıntı:
evren biz eşşek başı değiliz heralde .. o zaman insanlar küfretsin biz yapmayın dielim ederlerse sorun onlardadır tamam mı diyelim..?

bak kardeşim sen sadece önerini sundun ve bu yaptığın o benzetmeye göre ötmekti(ötüşünden uyanmayan işine geç kalır) şimdi daha açık oldu sanırım....

not: bu konuda benim fikrimi sorarsan çok da tın derim ama tabi eğer sen rahatsız oluyorsan haklısın derim bunu dile getirmekten normal bişey yok....ve tabi eğer biyere varabileceğine inanıyorsan devam et :eek: ben de senden yanayım

bi user olarak we hackgirlls e baya msj atan bırı olarak ozzy e tam destek hep destek :alkol:

bayanların bolumu bence bırakın ıstedıgını tartıssınlar
onlar oyle mutlu oluyo

MaVeRcİk' Alıntı:
şöle bi baktımda hep aynı sonuca ulaşılamamış

şurda ne güsel geçinip gidiyoz işte nie kıralim birbirimizi

erkekler bayanlardan onlarda bizlerden özür dilesin ve bundan sonra az daha dikkat edelim

bence

hatta ben şimdiden bütün bayan arkadaşlarımda özür dileyim :eek: :aba:

Kuzen sana katılıyorum en doğrusuda bu bence daha fazla uzatmaya gerek yok...

ya komik yazılan yazıları bile ciddiye alıp ortalığı alewlenirenlerin çou erkekler.mesaJLara bakarsanıs anlarsınıs.yok şu abartı yok bu abartı bilmem nee

ozy üstad küçüçük bi başlıkları var sende onu onlara çok görüyorsun :p

aslında bu genelde oluyor sadece örnek veriyorum
fıkralarda aptal srışın fıkraları veya direk adult bölümü bayanlara hakaret gibi geliyor fakat güncel hayatta da kadın dergilerinde ki yazılardaki alemin kralının bayanlar olarak gösterilmesi rahatsız edici bir durum...

herkesin birbirine üstün tarafları olduğu gibi zaaf taraflarıda vardır bunlar bilimsel gerçektir...

sözün özü : )

bu forumda bayanların olması gerçekten şahsımca güzel bir durumdur ama belli durumlara da herkes ayak uydurmalıdır........

....................................................................

ya ozy bu başlığı iyi etmişsinde ben pek anlamadım üstad walla tam olarak küfür etmedikçe ben alınmıyorum : )

başka yazacak bişey bulamadım flood etmemişler, ağır bi hakeret yok, küfür yok sadece dokunduruyorlar birazcık : )

valla ben orjinal user olarak yaziyorum ... abi bayanlata özel bölüm erkeklerin ne isi var orda : :)))

BEN DE TARAFSIZ OLARAK YAZIYORUM.o bölümde olan hiçbi yazıyı üzerime alınmadım.sonuçta mizahi yazılar.kadın erkek atışması herdaim vardı ve varolmaya devam edcek.ben aslında bu konunun neden çıktığınıda biliyorum. ama neyse.

şahsi görüşüm üzerime alınmam ama alınana da saygı duyarım...

herkesten beklerdimm ama sendenn değil yani ozy sizinn hakkınızda yazıylan herseydee tartısmaa söz konusu ama bizimm hakkımızdaa senin kıskırtmaa dediğinn yazılarda bayanlarr hiç bir taskınlıkk yapmadan ya yazılanları kabul ediyolar yada eksik varsa ekliyolarr sizdee geyik yapıyosunuzz yadaa evtt haklı yazı gibi yorumlar yapıyosunuzz ama hiç bir bayan size laf yetistirmiyo ama sizinlee ilgili konulara bakarsak bir kausturr gidiyo.ben bunaa medeniyet diyorumm.artık kim medeni kim değill anlamıssınızzdırr bu durummdan gercekten rahatsızz oldumm.herkess etegindeki taşları döktü o yüzden son yorumu ben yapmak istedim her msjı okuyup ve zaten ilerdee bir gün olucak bişeyi bu nedenlee ileri alıyorumm vee hepiniz kendinizee iyi bakınn arkadaşlar.bir daha görüsemiycezz hakkınızı helal edin diyorum.

biraz sonra yönetimdede istifa edicem.

ve kızlar son bisey haksızz yerdee haksızız, haklı yerdee haklıyız demesiinii hep bildiniz.hepinize tessekürr ediyorum diyemiyenler utansın.

cnm ablacım her zmn bu konuda arkandayım,inan sen gidince boşluğun doldurulmayacak biliorum:( ben şunu söölüorum senin yerine haksız yere birilerinin gelmesini istemiorum!!!eğer yönetim uygun görürse yerine ben mod olmak istiorum,asla bööle bi isteğim olmadı bugune kadar bu sitede,çünkü sorumluluk almak kolay diil,ama iş başka şeylere dönüşünce ben bile modluğa aday oluorum.....

kesinliklee sennin mod olmanı tercih ederimm benimde gözümm arkadaa kalmazz ozmann görev almak istiyorumaa konu acarsan daha iyi olurr tatlımm.

saol ablacım ama inan gidior olman beni çok üzdü:(

walla bu iş iyice geyik olmuş haa :) bide geyik bölümü açalım yaa walla geyikte güzel oluyormus..

konunun cddyetnin farkında diilsin galiba warning

piken' Alıntı:
konunun cddyetnin farkında diilsin galiba warning

aslında konuya gırerken cok cıddı bısıler var dıye gırdım ama baktım kı konu degısmıs degısmı geyıge donusmus gıbım geldı bana walla piken :) ama konu hakkında da olumsuz eleştiri yapmakta istemedım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri