HackHell Hatim Organizasyonu [III]

emeği geçen herkesten ALLah razı oLsun madem öyLe bana da bi cüz verin hazır bu gece ibadet edicem,okuyuveriyim.. =)

8.ci cüz tamamdır eiffell..beni kızıla boya)) kalan olursa bakarız duruma diğerleri için..

utandım ya keşke bende okumayı bilseydimde bende okusaydım

çevrem bozuktu kimse ögretmedi ufakken camiye giderdik ordada hoca vurunca kızdım gitmedim ama

en kısa zamanda ögreneceğim

utandım ya keşke bende okumayı bilseydimde bende okusaydım

çevrem bozuktu kimse ögretmedi ufakken camiye giderdik ordada hoca vurunca kızdım gitmedim ama

en kısa zamanda ögreneceğim

bu işin yaşı yok kardeşim. çocukken hep yaşadık onları.. şimdi daha esnek ve sevecen, anlayışlı hocalrımız var. sen gayet samimi ol ve başla bir yerden. göreceksin çok kolay olduğunu. ve eğer öğrenirsen birgün okumayı; kendine şiar edin en azından haftada bir kez yasin -amme-tebareke gibi surelerden sık sık oku , unutmamak için.öğrendikten sonra yeniden unutmamak için arada eline al oku... piştikten sonra zaten unutulmuyor ... kolay gelsin..

bu işin yaşı yok kardeşim. çocukken hep yaşadık onları.. şimdi daha esnek ve sevecen, anlayışlı hocalrımız var. sen gayet samimi ol ve başla bir yerden. göreceksin çok kolay olduğunu. ve eğer öğrenirsen birgün okumayı; kendine şiar edin en azından haftada bir kez yasin -amme-tebareke gibi surelerden sık sık oku , unutmamak için.öğrendikten sonra yeniden unutmamak için arada eline al oku... piştikten sonra zaten unutulmuyor ... kolay gelsin..

teşekkür ederim bütün duaları ve süreleri ezbere biliyorum ama okumak başka bişi yaşım 28

okul iş derken anca kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama ne yapcam biliyomusun

evleneceğim hatunu çok özenli seçecem okumayı dinimi herşeyi o ögretcek bana inşallah

7. Cüz Bitmiştir.
Bizlere Böyle Güzel-Hayırlı Ortamlar Sunanlardan ve Tüm Katılanlardan Allah Razı Olsun.
Allah Kabul Etsin İnşaallah.

ℓσя∂;4527445' Alıntı:
abi yeni gördüm kusura bakmayın bende 19 ve 20 yi alabilir miyim son onlar kalmıs ya daha fazla almak isterdim ama kalmamıs :(

19. cüzü sana yazdım kardeş..

20. cüzü de almak istiyorum

Usta size de 20. cüzü yazalım ...

emeği geçen herkesten ALLah razı oLsun madem öyLe bana da bi cüz verin hazır bu gece ibadet edicem,okuyuveriyim.. =)

Kardeşim akşamları pek online olamadığım için dün akşamki talebini karşılayamadım :(:(

Ama hala okumak istersen feryall ile irtibata geçip 24. cüzü alabilirsin :goz

Allah herkesten razı olsun bence böyle giderse bu yıl için 2 hatim indirilebilir

bu arada 24 ü daha okumadım talep olursa değişik kişiler okumak isterse verilebilir
2. de olmazsa tekrar alırım

1. hatimi herkes Ramazandan önce bitirirse Ramazanda ikinciye başlayabiliriz inşallah..

8.ci cüz tamamdır eiffell..beni kızıla boya)) kalan olursa bakarız duruma diğerleri için..

~SiLenT ScЯeaM~;4528463' Alıntı:
7. Cüz Bitmiştir.
Bizlere Böyle Güzel-Hayırlı Ortamlar Sunanlardan ve Tüm Katılanlardan Allah Razı Olsun.
Allah Kabul Etsin İnşaallah.

Allah razı olsun..

19.Cüz bitmiştir . . . =)

inşallah 2. hatim de olur daha fazla okuruz :melek

ßen 20.cüzüde niyet ettiqim için onuda bitirdim =)

inşallah 2.sindede okuruz :)

15. cüz allahın izniyle bitti daha yeni 20. cüzü gördüm bazı arkadaşlar okumaya niyetlenmiş bitirmiş gerek görülürse ben tekrar okurum

ℓσя∂;4530416' Alıntı:
ßen 20.cüzüde niyet ettiqim için onuda bitirdim =)

inşallah 2.sindede okuruz :)

15. cüz allahın izniyle bitti daha yeni 20. cüzü gördüm bazı arkadaşlar okumaya niyetlenmiş bitirmiş gerek görülürse ben tekrar okurum

ℓσя∂ 20. cüzü de bitiidiğine göre tekrara şimdilik gerek yok sanırım...Kısmet olursa 2. hatimde tekrar paylaşırız...

Ben bugün akşamdan itibaren ayın 17' sine kadar çok fazla online olamayacağım...Alldıkları cüzleri bitiren arkadaşlar bana veya innuendo ya PM atarlarsa ilk sayfada gerekli değişiklikleri yaparız inşaallah..

Olur da aldığı cüzü okuyamayacak arkadaşlarımız da olursa onlar da PM vasıtasıyla bilgi verirlerse onlardan kalan kısımları tekrar taksim ederiz..

21 Ağustos ta mubarek Ramazan ayına giriyoruz..İnşallah bu ilk hatmi o güne kadar bitirebilirsek Ramazan ayı için tekrar bir hatim daha paylaşırız...

Şimdilik bu başlığı kapatıyorum...Ama konu sabitte tabii..

Konuyla ilgili paylaşılacak bir mevzu olursa bana veya innuendo ya PM yoluyla ulaşabilirsiniz...

Selam ve dua ile...

21 Ağustos ta mubarek Ramazan ayına giriyoruz..İnşallah bu ilk hatmi o güne kadar bitirebilirsek Ramazan ayı için tekrar bir hatim daha paylaşırız...

Selam ve dua ile...

Sanırım cüz alıp giden arkadaşların bu fikirden haberleri yokmuş.
Bunu burdan bir kez daha dile getirelim.
Eğer ramazan başlangıcına kadar biterse hatim, yeni hatima başlayabiliriz arkadaşlar.
Herkes buradan cüz alan arkadaşlardan kime ulaşabiliyorsa haber versin.
son bir kaç günümüz kaldı bu fırsatı kaçırmayalım.

Bize hiç cüz kalmamış. İkinci bir hatim organizasyonu yapsak nasıl olur acaba?

Geri