Allah kabul etsin...
Allah kabul etsin...
Allah kabul etsin...Allah iman kuran yolundan ayırmasın hidayet versin hepimize....
11. cüzü okudum allahın izniyle bülent abiyazıyı morarta bilirsin
Hocam ne diyosa O Hemen morart o yazıyı dayı ..! Olacaklardan ben mesul deyilim yoksa (;
Allah cümlenizden Razı olsun bizim gibi Kuran okumaktan aciz kullarada Hatim duanızda yer verirseniz çok seviniriz.Gerçi dayı karşılıksız dua etmiyo ama![]()
bu ne güzel bir hız böyle öğretmenim. allah senden razı olsun inşallah.. daha ben bir cüzu bitiremedim.
5-6-7-8-9 ve 10. cüzler mor renk ile işaretlenebilir....ileriki günlerde yine katkım olacaktır bi iznillah...selam ve dua ile...
Hocam ne diyosa O Hemen morart o yazıyı dayı ..! Olacaklardan ben mesul deyilim yoksa (;
Allah cümlenizden Razı olsun bizim gibi Kuran okumaktan aciz kullarada Hatim duanızda yer verirseniz çok seviniriz.Gerçi dayı karşılıksız dua etmiyo ama![]()
dayıcım şu okunanları morartta moralimiz yerine gelsin
bu organizsyondagörev alan yada almayan , burada bizimle beraber olan , gönülleri bizimle olan herkesin tüm günahları affolsun inşallah. hatim duasını bitirir bitirmez yapacakmıyız ?
25, Cüzü Kızartırmısınız sayın dayko Annem okuyo benim yerime artık duayı hakettim sanırım(=