HackHell için Program Yazalım!!!!!

ThEBLaCkDeaTH

Banned
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Hackhell için program yazmak gerek artık. isteyenler el kaldırsın :p heuehue

Ben el kaldırıyorum ama yazmayı bilmiyorum :) biri hackhell için messenger yazsa süper olurdu mesela

ehuheueh! ! ! Vur dedik öldürdün dostum :) Bende hack programlarıyla başlıyalım! ! !

evet bende destekliyorum tester olmak istiyrm

Blacksymbian' Alıntı:
evet bende destekliyorum tester olmak istiyrm

Bende olurum tester zaten başka bişi istesemde olamam :)

Madem öyle ne yazarsanız yazın desteklerim yeterki yazın bişi :D

Bide ingilizceye çevrilecekse işe yararım

Ok bende warım!! Ama programlamadan anlamam! Gerçi programlama we flash bi arada kullanılırmı bilmem ama isterseniz program için FLASH MENÜ böle hareketli üstüne gelince açılan fln nasıl istersenizz ?? Yani programlama dışında ne isterseniz yaparım hataa onu da öğretirseniz yaparım !!

bana öğretirseniz yaparım ben de yaw. yok eğer derseniz ulan ben seni nedeyim sana öğreticeğime kendim yaparım o zaman eywallah.TAM DESTEK veririz o zaman da.)

Platform nedir win - lin ? + Hangi dilde yazılmasını planlıyorsun eğer C++ yada C# (yakın bir gelecekte Java da dahil) dersen ileride birşeyler yapabiliriz... ;)

Evil Invader' Alıntı:
Platform nedir win - lin ? + Hangi dilde yazılmasını planlıyorsun eğer C++ yada C# (yakın bir gelecekte Java da dahil) dersen ileride birşeyler yapabiliriz... ;)

Hoşgeldin evil tanımıyorum seni ama ilk mesajın adulta gitmemiş bu güzel :) Ben c++ den yazılması taraftırıyım.

baba yazarız o da olur ;)

ben de el kaldırıyorum ama yardımım dokunmaz bundan başka :)

bı aksılık cıkmazsa yakında hackhell adı altında ısınıze yarayacak mukemmel programlar gelıcek :)

isallah bekliyoruz dark

sOrUnLu' Alıntı:
Hoşgeldin evil tanımıyorum seni ama ilk mesajın adulta gitmemiş bu güzel :) Ben c++ den yazılması taraftırıyım.

Sorunlu Evil saygıya değer bir dosttur :) Çok yakından tanırım en azından takip ederim

Dark_Angel' Alıntı:
bı aksılık cıkmazsa yakında hackhell adı altında ısınıze yarayacak mukemmel programlar gelıcek :)

Dark_Angel Kimler hangi dilde yazacak , bu konuda bir araştırma yada çalışma varmı , forumda kimler ne derecede hangi dile hakim bir araştırma yapılıp bir coder grubu oluşturulsa ...

Sevencloves düşüncelerin için sağol dostum ...

eurasia' Alıntı:
Bide ingilizceye çevrilecekse işe yararım
Valla ne yalan söliyim eğer böle bişi olursa ilk defa adam gibi ingilizcem bi işe yarıcak...

Geri