adult madult bahane arkadaşım..şu saatte internette adul arıyorsan 10000000000 tane site var.amaç farklı..A.k(Q) P sini yerden göğe sığdıramayanlar şimdi gelsin bu konuda yorum yapsın..ne hikmetse hiçbirini göremiyorum..hackell le bu kadar ucuz oyunlar oynanmaya kalkılamaz..
Yuh diyorum atrık be arkadaşım bunuda akp ye bagladınız nasıl bir mantık var sizde anlamadım
heheheYuh diyorum atrık be arkadaşım bunuda akp ye bagladınız nasıl bir mantık var sizde anlamadım
Tamamen katılıyorum arkadaşlar hackell forumun t. telekom tarafından kapatılması adult yüzünden diildirr ne o halde arkadaşım açıklamış ben size yüz tane adult sitesi sayarım onlar niye kapanmıyooO kaydırdığınız küfrettiğin telekom bu yorumlarda okunursa, açılır burası hiç şüphem yok
10 milyarlık programı sen burda bir sakızdan bile daha aşağıya indirip üreticinin para kazanmasını engelliyorsun bide afra tafralar o biçim
Siz gidinn bi 10 milyarlık program yazın sonra sağda solda full versiyonu dağıtılsın ne hissederdiniz acaba?
Herneyse ben ne dersem deyim siz yine bildiğinizi okuyacaksınız, büyük ihtimallede ben forumdan çıkınca arkamdan da konuşursunuz, konuşun klavye sizlerin![]()
telekom'a kafası girsin..hepimizinkilerin hemde...yav zaten gizli bir bölüm hemde +18 yazıyoruz.
o kadar site var giriliyor bizimki mi gözlerine çarptı.
neyse telekoma toptan bütün türkler girsin.
O kaydırdığınız küfrettiğin telekom bu yorumlarda okunursa, açılır burası hiç şüphem yok
10 milyarlık programı sen burda bir sakızdan bile daha aşağıya indirip üreticinin para kazanmasını engelliyorsun bide afra tafralar o biçim
Siz gidinn bi 10 milyarlık program yazın sonra sağda solda full versiyonu dağıtılsın ne hissederdiniz acaba?
Herneyse ben ne dersem deyim siz yine bildiğinizi okuyacaksınız, büyük ihtimallede ben forumdan çıkınca arkamdan da konuşursunuz, konuşun klavye sizlerin![]()
DSN nu larını kulanarak ulaşabildim,ama çok ağır,farklı şekil ulaşmak mümkünmü veya daha hızlı DSN ler bilen varsa yardım etsin,en azın telekomun dediği dedik kalmasın.
Kulandığım DSN.208 67 222 222,208 67 220 220.