HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
RigaL :aşk

Guzel Insan Can dostum TayfuN oLmazsa OLmazdim aciqcasi taaaaaa 2005 de davet etmisdi buraya Kendi babasinin MaLi gibi simdik adam kendi girmio Nedenini anLamadim ama her neyse MemNun MutLu HuzurLuyum :D HH iyiki Var sin ne diim :clap

sitenin birinden dosya indirdim. rarın içinden hackhell.com çıktı. ulen dedim sizi araklamacılar sizi.

bilim adamı edasında esas kaynağa ulaşmak istedim.

ulaşınca bulaştı :D

bilgisayarı ilk aldığım zaman bazı dandik sitelerden program vs. indiriyordum bi program adı yazdım ve ilk sırada hackhell çıktı pat hemen daldım bi daha da çıkş yok bağımlı olduk:durdurun

enes tavsiye etmişti [lovens]

yıL 2005 hack mack bıseyler yazıyordum google"a faLan ole denk geLmıstıi ılk baktıgım konuda kendı cep telefonundan baskasının numarasıyLa msj atma programıydı kac kere yapmıstım ozamanlar be

en basta burayı hack sitesi die biliodum sora girince anladımki süper bi siteymiş :D arkadaş tavsiyesiyLe :D

Valla benım kı cok enteresan Ben tv de gordugum bır fener macı sonrası sloganını yazdım google 'A Bırı ızı durdursun dıyeydı o sloganda bı baktım burası gırdım sonra cıkamadım yıl 2009 =)

Kady ve DarkAngel'a (daha bi sürü smod ve mod) yapılan haksızlıklar sonucu eski siteden koparak bu yeni siteye geçtik hep beraber.
ne günlerdi be youcancall911 , kady, monalizayıçizenkişi(galiba bööleydi) , fatu , kızılakrep , mızmız waybeaaa

kantırla ılgılı bıse arıyordum o sıra arkadas buraya gır dedı bıdaha gopmadım :D

tesadüfen geldim internette takılıyodum sonra hackhell e girdim üye oldum hoşuma gitti ve hala burdayım :D

Bnm kuzen...

bi gün gittim dedim prog lazım indirelim bulamıyom

girdi hemen hackhell

indirdik :D

aradan bir bucuk yıl gecti google dan arama yaparken bişiy indircektim

hackhell cıktı

link gözükmüyo allahımmmmmmm deli oldum

üye ol diyo

böle coooook siteye üye oldum ama msn gercek vermedim uyduruktan girdim bida da girmedim :D

dedim hackhell heaa bu o

doru düzgn üye oliim suna güzel şeler var burda ddm

hergn bilg actığmda hackhell i acıyoruz

severk izliyoruzzzz :D

ρυяє ℓσνє уσυ ¢αη

kuzenlerde kalırken o girip duruyodu canım sıkıldıkça ben de girmeye başladım hala da giriyorum

Aradan o kadar çok zaman geçtiki hatırlamıyorum :durdurun

Ama sanırım o zamanlar üye olduğum başka bir siteden bir kardeşimini aracılığıyla galiba...

ßir konu araştırıyordum.ßuraya girdim.Hoşuma gitti inceledim ve 3 günün sonunda üye oLdum.Şimdi kafa dağıttığım tek yer burası burdan inanılmaz keyif alıyorum,öğreniyorum eşsiz yerleri görüyorum farkına varıyorum.En önemLisi insanları tanıyorum..

Geri