HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
Kuzenim oLan ~uYuSTuRuCu~ NiCkLi Ki$iden öĞReNDim:.D:

msn neyi bilmediğim için benimle dalga geçtiler.bende bi arkadaşıma nasıl daha iyi öğrenirim diye sordum.
tek adres dedi w.hackhell.com

bir arkadasim soyledi ben bir girim dedim artik daimi uyelerden biri olacagim

Bir arkadaşım dönem ödevini yapmamı istedi. Bende burasını keşfettim. Bu kadar güzel oldugunun farkında değildim :) Ama sonra siteyi gezince müthiş bir site oldugunu farkettim.. :D Sitenin yapımında ve devamında emeği geçenlere Teşekkürler... :D

ödev arıyodum burası çıktı karşıma önemli bi ödevvdi burda deniyim dedim şansımı :D ama bana kmse yardımm etmedi:( ve ödevi yaptım :D:D

wrdom'dan beri burdayım eskiler bilir :)

blue--girl' Alıntı:
ödev arıyodum burası çıktı karşıma önemli bi ödevvdi burda deniyim dedim şansımı :D ama bana kmse yardımm etmedi:( ve ödevi yaptım :D:D

Ödevini nasıl bulabileceğini sana söyledim :durdurun ..

MeTeCiK sayesinde tanıştım.

dark sölemişti:)

KO oynuyordum koxp arıyordum arkadaş tavsiyesi olabilir arkdaşlar orda war dediler orası neresi hackhell sonradan cok beğendim diğer forumlara benzemior

beni süvari attı o zamanlar adı marthell di
bi daha çoıkamadım

slogandan cok etkılenmıstım mesela baska takıldıgım bır forum sıtesı vardı en son ne zaman takıldıgımı bıle hatırlamıyorum sımdı o yuzden hakıkaten BİRİ BİZİ DURDURSUN:D

Camfrog da Duymush Dum =)

ne arıyordum bilemiyorum ama arama google listesinde çıktı tıkladım ve o gün bugündür çıkamıyorum. gerçi çok fazla olmadı buraya gireli ama işyerinde boş vakitlerimin çoğunu burada geçiriyorum. her kesime hitap etmesi benim gerçekten çok hoşuma gitti. iyiki varsın hackhell...:) :clap :clap :clap

valla bigün banyo yapıyorum yukardan telefon geldi

gir gir hackhell.com dediler

peki reis dedim bnm amcamın oğlu marstan

hemen geldim daha durulanmadan girdim buraya

ogün bugündür hala köpüklüyüm bi zaman olmadı burdan çıkıpta banyoya devam ediyim:D:D

Msn adresimi keylogger yöntemiyle çaldırmıştım arama motorlarından çalınan msn yi kurtarma diyerek yola cıktım ve msn mi geri aldım Çok güzel Site tüm tanıdıklarıma yaydım 40 kadar arkadasım üye oldular ve memnunlar sağolun varolun

daha internet yeni gelmişti bi önceki siteye takılıyodum sonra orda ortam epey bı gerıldı baktım çoğu mod bırakmıştı sıteyı sonra eklı olanın bırının msnsinde gördüm ve girdim www.hackhell.com tabi sitede 5-6 gunluk falanmış hey gidi o günler o gün bu gün burdayız başlarda sömürü sonra ne yapayım derken mımarlık açtırdım ve bende paylaşıyorum ilk paylaşım yaptığım site !

Çok gsl site valla herşey tam hele cs serverleri spr elinize salık...

adres63' Alıntı:
daha internet yeni gelmişti bi önceki siteye takılıyodum sonra orda ortam epey bı gerıldı baktım çoğu mod bırakmıştı sıteyı sonra eklı olanın bırının msnsinde gördüm ve girdim www.hackhell.com tabi sitede 5-6 gunluk falanmış hey gidi o günler o gün bu gün burdayız başlarda sömürü sonra ne yapayım derken mımarlık açtırdım ve bende paylaşıyorum ilk paylaşım yaptığım site !

sonra geldin adaylık koydun sonrada fari modum diye çıktın ortadan
ben seni mod olarak görmek isterim çok samimiyim

Geri