HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
arkadas tavsiyesi knıght online a başlamam ile hackhell a başlamam 1 oldu bni arıyan KO özel bölümde bulabilir

arkadaşım kullanıyodu bi gün canım sıkıldı adınıda unutmustum gecenin köründe aradım adını aldım sitenin ve o zamandan beri kopamadım:)

arkadaş tavsiyesi ankette de belli olduğu gibi en büyük faktör

ben knıght online ile ilgili olarak X trap hatası ile karşılaşıyordum girdim bu foruma yaklaşık 8-9 ay oldu bir daha çıkamadım

Google Gruplar da bir program paylaşımı grubuna üyeyim. Orada NOD32 crack olayıyla ilgili bir konu vardı.
Sağolsun arkadaşın birisi bu forumdaki NOD32 konusunun linkini vermiş oraya. Bu vesileyle tanışmış olduk HackHell ile. Şahsen forum siteleriyle ilgiliyimdir. Şu an 3 ayrı forumda etkin bir şekilde aktivitem var. Bakalım belki burada da oluruz:)

Cs İndirim Dedim NeCcKo Neco Abiyi Knight Onlineden Tanıyorum Cs İçin Yardım Edebilirmisin Dedim.Link Yolladı Msn'den hackhell den indirdim:)O günden beri hackhell deyim :)

Bende arkadaş tavsiyesiyle geldim... :) İyi kide gelmişim... :)

arkadaşım icraatlarını anlatırdı.süper bi site

Cs İndirim Dedim NeCcKo Neco Abiyi Knight Onlineden Tanıyorum Cs İçin Yardım Edebilirmisin Dedim.Link Yolladı Msn'den hackhell den indirdim:)O günden beri hackhell deyim :)

HOşgelmişin kardeşim, genç bi arkadasımızsın ama konusmaların ve davranısların yasından çok çok büyük helal olsun sana =)

yaw hackturk diye bi siteye üyeydim, bi gün yine girdim oraya ama hackhell çıktı, ben de dedim ha hackturk ha hackhell ne farkeder .. ama iyiki buraya girmişim zamanında

Geri