HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
babam dedi gir olum bak şu siteye güzel programlar falan var hem bana partition magic lazım bi indiriver dedi osayede tanıştım =)

kazara geldim hala burdayım :)

react0r' Alıntı:
Ok bunu yapacağım(ız) reklam için soruyorum hangi şekilde daha fazla üye geliyor diye..

oylara göre arkadaş tavsiyesi çıkarsa naapçan_?_?.üstümüze hackhell.com yazısı mı yapıştırcass:D:D:Dbu aradabni bi şerefsiz dawet etti etöez olaydı.ulan uyuşturucu gibi bişi bu...

arkadaşın biri geldi abi bitane forum var manyak bişey.
abi dedim daha işe yani basladım ne forumu ne şeyi. yok dedi sen yinede bi gir

oo gün girdim hala burdayım::,,

abim sordum şöyle güzel bir hack sitesi varmı diye o da bana Hackhell i tavsiye etti.iyikide sormuşum çok güzel bir site.

bende bi arkadaşın girdiğini görmüştüm ve merak edip girdim

gugılda bişe aradım bi baktım buraya gelmişim :D

bana üye olmamı söleyen arkadsım kullanıcı ismini sölemedi :( ama iyi ki üye olmuşum çok sevdim bu forumu:)

Nerden Geldim A.q Ya Bende Bilmiyorum ...

tesadüf ...
arkadaşın biri bana bi link attı . al izle dedi . bende girdim bi baktım ne göreyim ??
adamın g.tüne kazık sokuyolar ( korku +16 ) ...
dedim daha başka korku videosu da vardır burda. üye olayım dedim . üye olduktan 3 gün sonra korku bölümüne daa girmedim . çünkü diğer bölümler haarika !!

kendi sitemin adult bölümünde birtane video da(okul servisinde 2 tane kızın birbirini kameraya çekmesi) www.hackhell.com diye reklam vardı. bi bakıyım dedim bakış o bakış :D hala bakıyom :D

walla o zaman lar mp3 ler klipler havada uçuşuyordu ki birde ne göreyim sitenin birinden mp3 indirdim begendiğim bir sanatçıydı veya o zamanlar popülerdi ki açıklama dosyasını kurcaladım (txt olanını) hah şimdi buldum katz dı ya tabi tarkanın 2006 yabancı albumu içinde ki açıklamaya baktım ki ne göreyim www.hackhell.com...

tabi o zamanlar hack le de ugraşıyorum dedik bi girelim bakalım bu sitede belki bişeyler wardır neyse aldık üyeliği ne görelim yeni üyelerle tanışma ...yazalım bari ayıp olasın dedim... selam arkadaşlar ya ben bu siteyi şimdiye kadar nasıl görmedim dedim arkasında dakika geçmedi hoşgeldin mesajları ardarda ben damdan düşmüş gibi oldum ne burası ya ROBOTLAR mı yazıyo diye de aklımdan geçti YEMİN EDERİM..bu ne hız ya daha mesajı yazdım dedim kendi kendime...afalladım walla..sonra baktım sayfalar 2-3 walla şok oldum bu ne güzel karşılama dedim kendi kendime .... herkeslerin mesajlarını ve teşekkürlerini görünce az içim geçmedi laf aramızda...hııııhhhh..ne günlerdi ya.... eskidikmi ne artık zaman su gibi geçiyor...

EVET İYİ Kİ WARSIN HACKHELL GERÇEKTEN DE

Geri