HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
darkı diyer yerden biliyordum ve ruzgar arkadaşımın sayesinde tanıdım sizleri iyikide burdayım:)

eski sitede duymuştum gitmemiştim sonra tolga2g abimizin sayesinde öğrendim geldim o gitti hiç görünmüyo ortalıkta

bır bahar aksamıydı hackhell ailesi kapımızın onunde cay ıcıyolardı ve onlara afıyet olsun dedım onlarda bana buyur sende gel dedı ve o aılenın ıcıne katıldım:D
ne mutlu hackhell aılesındenım dıyene !
________
arkadas tavsıyesı:D

Radyo Hizmeti İçin Media Streaming Sayesinde Geldim Ben Solariz Aracılığı İle :D

walla ben dark ın msn inde yazıyodu acep ne diye girdim herkes burda çıktı

walla banada ahmetcan söyledi üye olduk bakalım daha neler görcez:)(sperr bura yaws)

PESİMİST' Alıntı:
ben dark abi ilen msnde konusrken söledi daha acılmadı ama dedi yakın acılınca hemen üye olduk cokta güzel oldu

aynen banada dark soledi:D:D

neden hackhell diye bir ankette yararlı olur diye düşünüyorum yapıldıysa haberim yok
ben lokal bir site olduğu kimkime dum duma bir site olmadığı için hızlı birsite olduğu için giriyorum.

Arkadaş Tavsiyesiyle...

wall eski sitede dark in bi dokumanini okuyodum yıldızlar dikkatimi cekti 4 e inmişti sanirim hayirdir falan derken darkin actigi konulara baktim orda yasanan polemikten doru araya araya bulduk işte biraz zahmetli oldu ama cokta iyi oldu

eski sitedeki problemlerden sonra milletin yavaş yavaşdan kaybolduğunu gördüm daha sonra eski sitede arkadaşın bir başlık açmış darkın açtığı site diye derken kendimi burada buldum:)

Ehuhe :) Davet uzerine geLdim :p

evrenn diee bi şahıs sayesindee bulduk burayı :D
valla çok ısrar etti kıramadım garibi :p :rolleyes:

eski sitede görmüstüm ama üye olmamistim daha sonra black_angel eski elemanlarin hepsinin orda oldugunu süledi girdim baktim gerçekten de herkes burdaydi bende takilayim dedim ogün bugun burdayim sigara gibi bagimlilik yapiyo tek farki sigara zararli bu yararli :D

Ya Ward Om Dİe Bİr Sİtede Herkesa Ayriliyodu Felanci Fİlanci Bence Aradim Taradim Bunlar Nİe Ayriliyo Dİe Baktim Hackhell Ve Bende Geldİm :)

başka bir forumdan indirmiş olduğum "tüm çeviri programları bir arada" programıyla orada bulunan linke tıkladığımda (ama o link hata veriyor çünkü 4 tane wwww var) karşıma çıktı..
ayrıca "o programlar" da eksik....
yine de payaşom için sağolasınlar....

eski forumda arkadasin teki darkin h*c*k*l die bi site actigini soyledi google falan farattim bosliklari doldurdum 5-6 denemeden sonra ulasabildim ancak o gunden beri burdayim

zuken ın msnde gördüm

Geri