HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
react0r' Alıntı:
Ulen doğruları yazında ona göre hareket edelim :) Ne gazetesi bulvarmı :D

:) :) :) :) :) bu mukemmel bı yorum olmus

neyse bende arkadas tavsıyesıyle buldum burayı ve suanda cok mutluyum :)

bnm kuzen dedi(vinsinity) şöle gzl bi site buldm forum sitesi dedim ver adresi 3 ker yannş adres verdi bi ara snrlendim üye olmıycaktm sonra baktm harbi gzl site dedim üye olam :D

bana arkadaşım tawsiye etti iyiki tawsiye etmiş yoksa böle mükemmel bi siteden mahrum kalıcaktım tşk hh ailesi we pentagram ;)

Benim tanışmam çok acayip..Google ye güzel resimler dedim:) Karşıma 6600 ile çekilen fotolar bilmem ne bişeyler çıktı tıkladım HACKHELL baktım yorumlar falan seyrediyorum.com diye buna benzer bi site daa vardı onun gibi bişey heralde dedim ama ondan çok daha güsell bencee dünden beri üyeyim ama çabucak alıştım Merhaba Hackhell

arkadaşım şirine nin tavsiyesi üzerine üye oldum.iyi ki de olmuşum...hackhell çok zevkli...

maximusun sayesınde tanıstım hatta zorla uye yaptı ıyıkı uye olmusum mukemmel bı sıte:D:D:D

ıımm..nassı tanı$tıımm..:eek:

hee...böle benim bi arkadashım wardı.. gerçi hiç arkadashım olmamısh bunu sonradan anlamısh bulunuyorum ama nys bu konumuzun dı$ında = Pp i$te onun msn ine giriodum bazen orda baqtım hackhell die bi grup war..baqı$ o baqı$ kendimi burda buldum :D iiki de gelmi$im arkadash da bi i$e yaramı$ oldu : )))))))))))

ben yana yana ödev arıyodum
ilk konularım saçma sapandır :D
genellikle 5-6 tane ödev istemişimdir
sonrada bi bakım neler var işte böle oldu :D

walla ben bir gün googlede "anket" yazdım baktım ki bazı siteler çıktı bu sitelerin içindende hackhell çıktı ama itiraf etmeliyim ben anketi aşırı seven bir insanım ama hiçbir zaman aklıma gelmezdi anket yapacağımı?

Valla Bir başka forumdan arkadaş tavsiye etti öle tanıştım ha bu arad X'i de baya bir duydum :D :D :D ama X'in ilgilendiği yerle fazla alakam yok artık arada sırada giriyorum :D

googleye forum yazdım gezinirken tesadüfen girdim sonuç malum

ben de program ve oyunlar için bir forum arıyodum...
Bir arkadaşım bu forumu kullanıyordu...
Merak ettim daldım işte..sonuç...
Güncel'e takılıyom artık...
Mutluyum
I love hackhell..:)

Bende digiturkun şifresini çözmeye çalışıyodum. Heryerde şifre çözme işi şifrelerle anlatılırken burda açııık açık net bi şekilde anlatılmıştı. Giriş o giriş zaten

bi arkadaş tavsiye etti ama o nerden öğrendi bilmiyorum.Ben böyle güzel bi site tanımadım hayatımda hani yazıyoya bağımlılık yapar kurtulamazsın diye aynen öyle valla.Site geçen yıl tam benim adsl aldığım zaman kurulmuş keşke o zaman tanışsaydım hackhell le site kurucularının elleri dert görmesin

bi arkadaş illa dedi gir gir en sonunda bi girdim dahada çıkmadım :Dçıkmayıda düşünmüyorum.:)

photoshop programi ile ilgili plug inler ariyordum hackhell e denk geldim...aradigim plug in vardi...sonrada uye oldum photoshopcu olarak...islam ve insan bolumunu gordum ve takildik kaldik iste...bayagida faydalandim..faydali olmaya calistim

teeee mp3 ler zamanı onlar gitti ben haala burdayım:)

Geri