HackHeLL Kullanıcılarının Vazgeçilmez Tercihi! - Domain+Host: Yıllık 29YTL!

Uptime oranımız eşdeğer satıcılara göre çok yüksektir.
Alttaki grafiksel sistemi dün hazırladım. Bu nedenle bir reboot attım. 24 günlük uptime süresi sıfırdan basladı. :goz: Hizmet süresini alttaki resimlerden test edebilirsiniz. Ya da bağlantıyı kullanarak anlık sunucu monitörüne ulaşabilirsiniz.

Uptime değerlerini ve sunucu yoğunluk durumunu anlık olarak izlemek için;
http://www.teknohell.com/status

image.png

small.png

small.png

slm hellboy pm attım ama görmedin veya gene bişey de takıldı onu soruyo bu diye bakmadın:goz: senden okadar çok yardım istedim ki (bu arada hepsine cvp aldım:durdurun)
bende site almak istiyorum yıllık 29 yerine 49 ödiyim o önemli değil ama sormak birkaç soru ve deinmek istediğim biraç bilgi var mesela reklam alabiliyormuyuz yoksa bizim sitemizdeki reklamları sizmi belirliyosunuz bedava bir site aldım başka bir yerden acayipacayip reklamlar kaldıramıyorum bile
birde yeniyiz fazla soru sorunca sıkılıp cevap vermemezlik olmaz diğmi

slm hellboy pm attım ama görmedin veya gene bişey de takıldı onu soruyo bu diye bakmadın:goz: senden okadar çok yardım istedim ki (bu arada hepsine cvp aldım:durdurun)
bende site almak istiyorum yıllık 29 yerine 49 ödiyim o önemli değil ama sormak birkaç soru ve deinmek istediğim biraç bilgi var mesela reklam alabiliyormuyuz yoksa bizim sitemizdeki reklamları sizmi belirliyosunuz bedava bir site aldım başka bir yerden acayipacayip reklamlar kaldıramıyorum bile
birde yeniyiz fazla soru sorunca sıkılıp cevap vermemezlik olmaz diğmi

Selamlar,

görmemek değil de, bayram nedeni ile eş-dost ziyaretleri nedeniyle foruma giremediğimden cevaplayamadım.

cgdsbll nickli üyemize www.cagdasteam.com tahsis edilmiştir.

vay be !!

arkadaşlar ben bu site forum olaylarında yeniyim:goz:
yani pc yi kullanmayı bilene enter nerde benzeri sorular soruyorum eminim :durdurun
ama cevaplarıma sağlayıcımı burdan aldığım için anında ve sıkılmadan sürekli ve kesintisiz ama
(sanırım bazen uyuyolar:durdurun) cevap ve destek alıyorum
arkadaşlar önemli olan bence iyi ürün almak yanında ürün sağlayıcısının verdiği destek ve hizmettir
parayı alıp kenara çekilip seni kendinle başbaşa bırakmıyorlar emin olun herkese öneririm keşke en baştan en azımdan kendi çevrem için bile olsa bir adres açsaydım herkese öneririm:clap
teşekkürler ALİCAN BEY

aslında aradğım başlık bu imiş
bende islami içerikli bi forum sitesi açmak istiyrum.
ama hiç bi bilgim yook
hellboy726 sizi msn e ekledim ama şu an online değilsiniz sanırım.

mesala bi örnek forum sitesi verebilri misiniz sizin vasıtanızla açılan hellboy?

arkadaşlar ben bu site forum olaylarında yeniyim:goz:
yani pc yi kullanmayı bilene enter nerde benzeri sorular soruyorum eminim :durdurun
ama cevaplarıma sağlayıcımı burdan aldığım için anında ve sıkılmadan sürekli ve kesintisiz ama
(sanırım bazen uyuyolar:durdurun) cevap ve destek alıyorum
arkadaşlar önemli olan bence iyi ürün almak yanında ürün sağlayıcısının verdiği destek ve hizmettir
parayı alıp kenara çekilip seni kendinle başbaşa bırakmıyorlar emin olun herkese öneririm keşke en baştan en azımdan kendi çevrem için bile olsa bir adres açsaydım herkese öneririm:clap
teşekkürler ALİCAN BEY

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, Çağdaş bey.
Her zaman daha iyisini yapmak istiyoruz.

aslında aradğım başlık bu imiş
bende islami içerikli bi forum sitesi açmak istiyrum.
ama hiç bi bilgim yook
hellboy726 sizi msn e ekledim ama şu an online değilsiniz sanırım.

mesala bi örnek forum sitesi verebilri misiniz sizin vasıtanızla açılan hellboy?

Bu mesajınıza cevap vermeme bile gerek kalmadan sahibi olduğunuz forum sitesini duyurmak istiyorum; www.imanvekuran.com kurulumu kısa sürede tamamladık ve teslim ettik. Şu anda üyemiz, tema ve ayarlarını kurcalıyor. Kendisine bol hitli günler dileriz.

Bizi Seçtiğiniz için Teşekkürler!

Kampanyamız devam ediyor :goz:

1 adet yeni ek sunucumuz hazır.
Kısa bir süre sonra bayi hosting paketlerini sunacağım.
100GB gibi bir alanı aylık 20 ila 25YTL arası alabileceksiniz.
sınırsız site barındırabileceksiniz.

Beklemede kalın. :goz:

biraz yavas gibi ama inş birazdaha hızlı olur uptimede full olur.

benımde hızlı ve trafigi geniş hosta ihtiyacım var.

Teknohell den hosting aldım ve çok memnunum herzaman heryerde

Teknohell :)

Teknohell den hosting aldım ve çok memnunum herzaman heryerde

Teknohell :)

İlgili kullanıcımıza http://plansiz.com tahsis edilmiştir.
Kendilerine internet hayatında bol hitli günler dileriz.

Ayrıca, son mesajımdan bu yana 17 adet hackhell kullanıcısına hosting hizmeti verilmiştir. dileyen üyelerimiz websitesini burdan tanıtabilirler.

:durdurun Kampanyamız devam ediyor !!!! :durdurun

Ya bende Bir Forum sitesi alıcam ama önceki mesajlardan birinde sitede sizin reklalarınız var gibisinden bir makale var doğrumu yani bedava hizmetler gibi kendi reklamınızı yayınlıyormusunuz?

Birde ben daha önce hiç ücretli bir sistem kullanmadım ilk olucak sanırım yüzümee gözüme bulaştırmaktan korkuyorum

Sınırsız Host edebilirmiyim ayrıca ileride süreyi uzatabilirmiyim (host+domain)

Kusura bakmayın ilk olduğu için çok soru soruyorum :D birde bu database yedekleme aylık haftalık ve günlük olarak 3'e bölünmüş Bunlarda 29 ytl'ye dahilmidir? (Yani dahil olsa bir anda neden 3'e böldüler herkes tabikide hergün yedeklenmesini ister diye geçti aklımdan)

Son soru domainler daha hızlı olabilirmi? yani ilk mesajlardaki sitelere baktımda yani tıklıyorum beyaz sayfa geliyor tam kapatacakken öyle yönlendiriyor siteye

Sorularım cevap verirseniz sevinirim bu arada ödeme havale ile oluyordur umarım yaş 15 kredi kartım falan yok hesap numaranız varsa karar verdikten sonra parayı yatırırım oraya

Ya bende Bir Forum sitesi alıcam ama önceki mesajlardan birinde sitede sizin reklalarınız var gibisinden bir makale var doğrumu yani bedava hizmetler gibi kendi reklamınızı yayınlıyormusunuz? : Bende Teknohell Kullanıyorum Hiç Bir Şekilde Ne Bir Tekno Hell Reklamı Yada Yazsı Yok

Birde ben daha önce hiç ücretli bir sistem kullanmadım ilk olucak sanırım yüzümee gözüme bulaştırmaktan korkuyorum

: Tabikide
Kusura bakmayın ilk olduğu için çok soru soruyorum :D birde bu database yedekleme aylık haftalık ve günlük olarak 3'e bölünmüş Bunlarda 29 ytl'ye dahilmidir? (Yani dahil olsa bir anda neden 3'e böldüler herkes tabikide hergün yedeklenmesini ister diye geçti aklımdan): Bende Database Alıyorum ve Hiçbir Ek Ücret Ödemiyorum

Son soru domainler daha hızlı olabilirmi? yani ilk mesajlardaki sitelere baktımda yani tıklıyorum beyaz sayfa geliyor tam kapatacakken öyle yönlendiriyor siteye : Siteler Oldukca Hızlı Zaten Belirli Bir Hite Ulaşınca Siteni Daha Hıslı Bir Hosta Alman Gerekecek Ozaqmanda Zaten Sitende Yayınladığın Reklam Gelirlerinden Masraflarını Kolaylıkla Karşılıyabilirsin

Sorularım cevap verirseniz sevinirim bu arada ödeme havale ile oluyordur umarım yaş 15 kredi kartım falan yok hesap numaranız varsa karar verdikten sonra parayı yatırırım oraya : Havale ptt Veya Akbank Şubelerinden Yapılıyor Kartsız İşlem İle Hiç Bir Ek Ücret Ödemeden Akbank Bankamatiklerinden Havale Yatırabilirsin

Hesap Bilgilerini [email protected] Mail Adresine Mail atarak Öğrenebilirsin Ayrıca Nasıl Yatıracağını Soorabilirsin Daha Ayrıntılı Bilgileri Hellboy726 Gelince Burada Verir

Şimdi ben 90 ytl ödesem 3 yıl sınırsız host kullanabilirmiyim (domain dahil)

Ya bende Bir Forum sitesi alıcam ama önceki mesajlardan birinde sitede sizin reklalarınız var gibisinden bir makale var doğrumu yani bedava hizmetler gibi kendi reklamınızı yayınlıyormusunuz?

TeknoHell:
Satınaldığınız websiteler tamamen size aittir. İzniniz olmaksızın hiçbir reklam link v.s yayımlanamaz. Sitenin sahibi sizsiniz. Ne dilerseniz o olur. Bazı websitelerde linkimizi görebilirsiniz. Bu arkadaşlar bize destek vermek maksadıyla gönüllü olarak ekliyorlar. Bu seçenek tamamen size kalmıştır

TeknoHell:
Her türlü satış sonrası destek ile yanınızdayız. Network problemleri dışında vaktimizin olmadığı yoğun olduğumuz zamanlarda Bire-bir yardım söz konusu olmasa da, farklı kaynaklara yönlendirerek probleminize kesin çözüm bulabiliriz.

TeknoHell:
Hosting paketleri 1 yıllık seçenekler ile verilmektedir. Domainlerinizi +15YTL ödeyerek istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Ancak hosting paketleri için, yıl sonunda tekrar görüşerek uzatmanız gerekmektedir. Extra durumlarınız (askerlik v.s) var ise bunuda bize bildirirseniz max. 1 yıllık hosting süresinde esneklik te gösterebiliriz.

Kusura bakmayın ilk olduğu için çok soru soruyorum :D birde bu database yedekleme aylık haftalık ve günlük olarak 3'e bölünmüş Bunlarda 29 ytl'ye dahilmidir? (Yani dahil olsa bir anda neden 3'e böldüler herkes tabikide hergün yedeklenmesini ister diye geçti aklımdan)

TeknoHell:
3 e bölünme değildir. 3 farklı sistem aynı anda çalışmaktadır.
Yani şöyle:
Her pazartesi günü ayrı bir yedek sizin adınıza farklı bir diskmizde saklanır.
Her ayın 1. günü, ayrı bir yedek sizin adınıza bir diskimize kaydedilir.

Bunların yanında: her gün yeni yedek alınmaktadır. ( gece saat 3-5 arası)

Yani: Herhangi bir probleminizde sitenizi bir önceki güne ya da bir önceki haftaya döndürerek ordan devam edebilirsiniz. Aynı şekilde de 1 ay önceki yedeği de seçerek devam edebilirsiniz.

Son soru domainler daha hızlı olabilirmi? yani ilk mesajlardaki sitelere baktımda yani tıklıyorum beyaz sayfa geliyor tam kapatacakken öyle yönlendiriyor siteye

TeknoHell:
2. mesajdaki arkadaşın websitesi, yönlendirme kodu nedeniyle sizi 1 saniye sayfada tuttuktan sonra yönleniyor. Bu tamamen o arkadaşımızın kendi kodlamasından kaynaklanmaktadır.

tüm sitelerimiz 13ms tepki süresinde erişime sahiptir.

Sorularım cevap verirseniz sevinirim bu arada ödeme havale ile oluyordur umarım yaş 15 kredi kartım falan yok hesap numaranız varsa karar verdikten sonra parayı yatırırım oraya
TeknoHell:
Akbank bankamatik ile kartsız işlem yolunu kullanarak ödeme yapabilirsiz.
bu ödemelerinizde hiçbir ek ücret alınmaz ve yaş sınırı bulunmaz.
Herhangi bir AKBANK bankamatik ten ödemenizi gönderebilirsiniz.
Hesap numaralarınız için bize ulaşabilirsiniz.

Bir gün lazım olacak şimdilik hafızaya yazdım :)

Her zaman size hizmet verebilmek için buradayız.

Ayrıca, BasicLife, websitede bulunamadığım anda soruları cevapladığınız için size de ayrıca teşekkür ederim.

Diğer soru ve aklınıza takılanları cevaplamaktan mutluluk duyarım,
Saygılarımla...

Size cepten ulaşacagım hellboy. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

yakında reseller hizmetimiz devreye giriyor.
Çok ama çok yakında
200GB alan ve 200GB trafik e sahip, hollanda konumlu sunucularımızdan, cPanel ve litespeed altyapısı ile hızlı ve güvenli bayi hosting e kavuşacaksınız. Sınırsız domain ekleme seçeneyiniz olacak.

Ve bütün bunlar aylık saadece: 20YTL gibi bir ücrete sağlanacak.
Pek yakında bu hizmete kavuşacaksınız.
hackhell farkını her yerde yaşamanız dileğimle.
Alican.

peki bizi hacker lara karşı koruyomusunuz?

2 kişi biliyorum senden domain alı soramayan:durdurun

Geri