Hell
Başarıda bir sanattır.
Ben 59TL/ yıllık olandan almak istiyorum alan adı ve serverlarla ilgili birkaç sorum olacak sadece.
Türkiyenin dünyaca tanınmış bir şirketine de sordum yanıt vermediler ben de almadım onlardan isim vermesem daha iyi herhalde.
Sizin aracılığınızla alan adını aldığımda who is sorgusunda benim bilgilerim mi görünecek? ben öyle olmasını arzu ediyorum da!
sizin sunucular linux tabanlı sunucu olduğu için ben de siteyi kurup işletir-yönetirken linux türevi bir işletim sistemi mi kullanmalıyım ?
Sitemi PHP ile yapmayı düşünüyorum
Sunucularınızın Linux tabanlı olması Microsoft tabanlı sunuculara göre bana PHP ile yapmayı düşündüğüm siteyi sunucunuza yükleyip yönetirken dezavantaj sağlar mı?
Linux sunucu yükleyip yönetirken kolaylık ve güvenlik bakımından Microsoft tabanlı sunucuya göre en canalıcı ne gibi avantaj-dezavantajlar sağlar?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
whois sorgusunda kendi bilgileriniz görünmektedir.
Sunucularımız linux tabanlıdır. Bu bizim php de yüksek performans gösterdiğinden dolayı seçtiğimiz bir işletim sistemidir. Herhangi bir internet bağlantısı olan yerden sisteminizi yönetebilirsiniz. Kullandığınız İşletim sisteminin ne oldugunun bir önemi yok.
Sunucularımız php desteklemektedir.
Hayır, aksine daha performans ve avantaj sağlar. Microsoft tabanlı sunucular ASP ile optimize calısmaktadır. PHP kullanımlarında linux önermekteyiz. Performans ve uygunluk açısından.
Özetle; .asp dosyaları linux da calıstıramazsınız. Bu proglamlama dili icin gelistirilen uygulamaları windows serverde calıstırmalısınız.
.php dosyaları en uygun linux'da calısmaktadır. Hackhell php bir forumdur. Linux sunuculardan yayın yapmaktadır.
iyi calısmalar.