Hackhell Mod'larından Memnun musun.?

Hackhell Mod'larından Memnun musun.?

• Kullanılan toplam oy
    106

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
Hackhell Mod'larından Memnun musun.?​

ewet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere bizler hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek istiyoruz..acaba şunu şöle yapsanız daha güsel olur,aslında bu uygulama bence yanlış,böle olmalı gibi düşünceleriniz warsa bizim hakkımızda lütfen bizimle bu başlık altından paylaşınız..

Ancak burada mod'lara hakaret içeren mesajlar weya yok şu mod şöle bu mod böle gibi mahalle karısı dedikodusu gibi mesajlar atmayınız..

ßirazz Hoş qöRü YeTeR!:victory :goz:

Valla burdaki mod lar Çok becerikli ALLah için..Adamlar pc ve netten çok iyi anlıyorlar..
Tbr ediyorum Onları..Başarılarının dewamını Diliyorum

en ii modlar bizde.. diğer siteler çatlasın da patlasın :D

ewet çok memnunum..
ζђάмυѓ çok iyi konu olmuş şimdiye kadar çoktan açılması gerekirdi diye düşündüm
kamuoyu yoklaması herzaman daha iyi hizmet götürebilmek için önemlidir

Bir kaç bölüm dışında (mod sayısının yeterli olduğu ancak gerektiği kadar ilgilenilmediğini düşündüğüm bölümler) diğer tüm bölümlerden memnunum.. (;

theozy' Alıntı:
en ii modlar bizde.. diğer siteler çatlasın da patlasın :D

ii modlar bizde ii adminler bizde ama bı sen varsın yardım etmeyı sevmeyen be ozy. yoksa herkes ii :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ellerınesaglık ζђάмυѓ gercekten guzel dusunmussun.

Ben genelde çok memnunum.
Ama bazen objektiflikten uzaklaşılıyormuş gibi geliyor bana.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim tanıdığım modların hepsi ellerinden geldiğince ilgililer.

Bazen dikkatimi çekiyor. Bazı modlar yanlış bir harekette ya da davranışta bulunan üyeleri uyarırken aşırı sert ifadeler kullanıyorlar. Bazen azarlama gibi noktalara da ulaşabiliyor bu.
Elbette bir yanlış yapan arkadaş yönetici tarafından cezalandırılabilir.
Ama herkesin okuyabileceği bir şakilde azarlama veya bazen aşağılama yapmak o insanın içinde nefret duyguları uyandırabilir.
Sonuçta bu platformdaki insanlar birbirlerini görmüyor ve tanımıyor.
O yüzden de kimse kimsenin ne olduğunu bilemez.
Bunca insanla uğraşmak kolay değil hak veriyorum.
Ancak daha yumuşak dozda çıkışırsanız hem onlar hatalarını daha rahat görür ve düzeltirler hem de kendilerinin de saygı gördüğünü farkederek saygısızlık yapmazlar.

Bazı arkadaşlar burada eski oldukları için ya da herhangi bir moda yakın oldukları için çok cesurca davranıp diğer üyelere saldırabiliyorlar.
Aslında önce tahrik edip karşılarındakine kötü şeyler yazdırıyorlar sonra da ceza almasına sebep oluyorlar.
Kendileri de sütten çıkmış ak kaşık gibi kenara çekiliyorlar.
Bu sayede kayırıldıkları için de ortaya bir haksızlık çıkıyor.
Buradaki herkesin eşit olduğunu ve aynı muameleye tabi olmaları gerektiğini unutmayalım.
Ve sadece buradaki davranış ve yazdıklarından ötürü sorumlu olduklarını da unutmayalım.
Siyasi görüşü ya da hayata bakış açısı ne olursa olsun , bu sizlerin onlara bakış açınızı değiştirmemeli.
Yazdıkları mesajlar esas olmalı ve ceza alacaksa yazdıkları cezalandırılmalı.
Elinizden geldiğince objektif olmalı ve herkese eşit mesafede olmalısınız.
Biri size bir şikayette veya serzenişte bulunduğunda bunun altında başka bir artniyet aramayın.
Sadece haklı olabilir mi acaba diye düşünüp araştırın ve öyle karar verin.

Eğer tarafsız kalabilirseniz zaten rahatlıkla adalet dağıtırsınız.
Adalet olan yerde de kaos ve kavga yaşanmaz.
Ben hepinizin bu konularda çok duyarlı olduğunuzu biliyorum.
Ama bazı arkadaşlar bu hususları atlayabilir. Onu da düzeltmek yine sizlerin elinde.

Hem konuyu açan arkadaşımıza hem de gönüllü olarak emek verip burada siteye hizmet eden tüm mod'lara teşekkür etmek isterim...

Bu siteyi de , gönüllü emek veren modları da seviyorum.

Neticede benim müptela olmama sebep olan kişi de modlarınızdan bir tanesi.
Delikanlı kardeşim. Sen anladın onu. :)

memnunum tabi. hele iki moda taktım kafayı ikide bir soru sorup duruyorum:) sağolsunlar hiç burun kıvırmayıp hemen cevap yazıyorlar.

iyiler modlar daha ne olsun :p

ehh fena değiller... Demek Durumunda Kaldim Cünkü Yemek Ne KAdar Güzel Olursa Olsun 1-2 Ufak Sinek Mide Bulandirir Hesabi

ζђάмυѓ Dan Memnun Değilim :D

Şaka Şaka... Hepimiz Elimizden Geleni Gösteriyoruz Emeğimizin Karşılığı Alabaliyorsak Ne Mutlu Bize

herkes ilk seçeneği işaretliyor dimi oylama acık söyliyim :p

chamur sen hangi istihbarattansın , bizim foruma sızmısın :p

modlarımız elinden geleni yapıyor zaten...:clap
kendi adıma söylüyorum süper...bi kaç kişi haricinde...

objektif yazıyım
1-2 tanesi hariç hepsinden çok memnunum
o kadarı da olur artık ne diyelim
ilk seçeneği işaretliyorum tabii ki

Geri