HacKHeLL Radyo Olsun Mu ?

HacKHeLL Radyo Açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    141

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Selamlar,

Geçenlerde öneri&şikayet bölümünde konusu vardı.
HackHeLL de bir radyonun olması hakkında.

Ne dersiniz?
Sizce, HackHeLL radyo Açalımmı?

GerekLi İLgiyi GörebiLmesi İçin Site AçıLDığında Oto OLarak AçıLması Lazım Ve Oradan İsteyen DinLesin İstemeyen Kapatsın ŞekLinde OLmaLı...

Diğer TürLü Ayrı Siteden YönLendirme Hesabına YapıLacaksa Hiç BuLaşıLmasın İLk Hafta Sonrası GerekLi İLgiyi Görmeyecektir...

Olsun olsun maykyafonda arıza :)

Kesinlikle Olmali
Radyo Or Online Player :)

GerekLi İLgiyi GörebiLmesi İçin Site AçıLDığında Oto OLarak AçıLması Lazım Ve Oradan İsteyen DinLesin İstemeyen Kapatsın ŞekLinde OLmaLı...

Diğer TürLü Ayrı Siteden YönLendirme Hesabına YapıLacaksa Hiç BuLaşıLmasın İLk Hafta Sonrası GerekLi İLgiyi Görmeyecektir...

Aynen katılıyorum. +

Alı ye katılıyorum Sıteye gırınce Oto olarak muzık baslamalı

Ne Müzikler Calarim / Eklerim :durdurun Hasta Olursunuz Bana :durdurun

Bence radyo yerine chat olması xat.com dan bedava chat kurabiliris ayrı konu açmayım burdan söleyeyim dedim solarizede pm atıcam ama önce sisin önerilerini alayım chat olsunmu ?

Bence radyo yerine chat olması xat.com dan bedava chat kurabiliris ayrı konu açmayım burdan söleyeyim dedim solarizede pm atıcam ama önce sisin önerilerini alayım chat olsunmu ?

haha free chat mı kuracağız?
hayır. Olursa daha prof. birşeyler olmalı.
Chat pek sanmıyorum. Üyeler hem websiteden uzaklaşıyor.

bir aralar irc de vardır camfrogda ilgisizlik oldu v.s oldu kapandı gitti.

haha free chat mı kuracağız?
hayır. Olursa daha prof. birşeyler olmalı.
Chat pek sanmıyorum. Üyeler hem websiteden uzaklaşıyor.

bir aralar irc de vardır camfrogda ilgisizlik oldu v.s oldu kapandı gitti.

bi ara neler yokyu ki oyun servisi.video servisi irs servisi download servisi vs...çoğu ilgisizlikten gitti ama site acılır acılmaz online player olarak dinlenebilen bi radyo olursa ister istemez ilgide olacaktır ...Dediğim gibi gönüllü görev alamk istiyorumç.Bi önceki radyo çalışmasında içimde kaldı 1 şarkı bile çalamadım:D

İlk başlarda yüksek hit alıp daha sonra ilgi görmeyebilir daha önce olduğu gibi ama ihtiyaç duyuluyorsa müzik ruhun gıdasıdır şeklinde neden tekrar olmasın takdir yönetimindir.

açıLırsa bence çok iyi oLur...bilgisayar başında herkes müzik dinLiyor zaten

Geri