..:: HackheLL Radyo Tekrar Aktıf ::..

amca sen çok eski kalmışın ya inşallah çalsada dinlesek turksanat müzigi kanımızda var da benim orti çalmaz bu hiphop çoçugu biliyom ben :( bizim gibi istanbul beyfendisi torunları diil

hehe ne war anlasam radyoda siz mi konuscanız bole :D

Solariz' Alıntı:
amca sen çok eski kalmışın ya inşallah çalsada dinlesek turksanat müzigi kanımızda var da benim orti çalmaz bu hiphop çoçugu biliyom ben :( bizim gibi istanbul beyfendisi torunları diil

hakkımdakı ithamlarınıza kınıyorum beyfendi :eek:

Solariz' Alıntı:

ok almayayım ben o zaman radyoyu :eek:

valla sen bilirsin ama şuanda Dj uyKuCu ve güzel şeyler çalıyo :)

Hayırsız Solariss nolcaak hııh

Şu anda radyoda kim var dinliyom ama :eek:

Kardesim soyle bildik bisey calsın ahmet kaya usandırdı :)

Benim bir tavsiyem var. Bi de şöle yayın akışı yapsanızda kullanıcılarda görse örneğin: saat 9-11 arası özgün müzik 13-15 arası pop 15-17 techno falan gibi radyo için teşekkürler.

daha onceden oleydı tekrar saatlerı ve tarzlar belırlenecek...

yaw kim şuan radyoda gavur gavur şeler çalıo sabah sabah biraz türkçe oynak bişiler çalsın havamıza girelim bayram bayram ne bu :)

ortim :) çalıyo gavur herif

blue dark 12 saat ne çalam ben lem :) otomatiğe attım işte ne çıkarsa bahtına :)

Güzel bişiler çalın bayram havası olsun :cool:

bugün bayram erken kalkın çocuklaı çlsana (barış mançodan rahmetli) ama arşivde yoktur heralde

tek bişey:

kopar bizi dj amca:D:D:D:D

condor11' Alıntı:
hehe ne war anlasam radyoda siz mi konuscanız bole :D

yok arkadaşım merak eme yakında Dj gelicek şu an hazırlık içindeyiz bi aksilik olmazsa yakında bizlerle beraber olacak
o zaman görürüm sizi :D

mavercik nerden getirteceniZ lem dj yi :)

benim kuzen ya şu an sol la beraber bişiler yapıyolar bakalım olursa süper olcak adam bildiğimiz dj a.q
artık bisimde dj olcek :D

Geri