iLokuL,OrtaokuL,Lise Hayatım Boyunca İşim Gücüm Sağa SoLa Kopya Yetiştirmek OLmuştur. Ben Çok Kopyacı Biriydim Ama DiğerLerinden Biraz FarkLı OLarak Kopya ALn DeğiL De Kopya Veren OLma RoLü Benim Üstüme KaLırdı Hep. iLkokuLdayken Zâten 1 Sıraya 3 Kişi Otururduk, O ZamanLar KoLaydı Kopya Çekmesi. TâLep De Pek Yoğun DeğiLdi,2-3 KişiLik Kontenjanım Vardı. Rahattım O ZamanLar Sağa SoLa Kopya Yetiştirme Konusunda. Biraz Daha Büyümeye BaşLayınca KopyacıLık Da GeLişmeye BaşLadı. Herkes BuLdu Osman'ı. [ Osman Ben OLuyorum,O ZamanLar Osman DerLerdi Tâbi Şimdiki Gibi MoRuK Diyen Yoktu. Şimdi De Osman Diyen Yok. :vur] GeL Osman Git Osman, Kopya Ver Osman, Sorunun Cevabını Yaz Gönder Osman. Aman Osman Yandım Osman. Bunun Çok Faydasını Gördüm Tâbi Ama Faydasından Çok Zararını Gördüm. Hiç Unutamadığım AnıLarım OLmuştur. 8. Sınıfta Fen BiLgisi YazıLısında Ben Ekibi Kurdum. Ortada En Arka Sıradayım. Kendi Kağıdımı DoLdurdum Önce. Baktım Hoca Oturuyor Masada. Döşe Osman Dedim ALLah Ne Verdiyse. 1 Tane De DeğiL Tam 3 Tane Kopya Kağıdı HazırLadım. İçinde BiLimum CevapLar Vardı. Birini Sağıma Birini SoLuma Birini De Önüme Doğru Gönderdim. ELden ELe KopyaLar DoLandı Tâbi. Tüm Sınıf Ben Ne Verdiysem Onu Yazdı. Neyse Ben Bitirdim Kağıdı Hocaya Verdim. Hoca ŞöyLe Bi Baktı. Osman 10. Sorun YanLış Bak ŞöyLe ŞöyLe Yapacaktın Diye BaşLadı AnLatmaya Kısık SesLe. Neyse Ben Hocayı DinLedim, Sınav Daha Bitmediğinden Geçtim Yerime Oturdum. Yanımdaki Arkadaşa 10. Sorunun Doğrusunu SöyLedim. Fatih ŞöyLe ŞöyLe Yaz, Değiştir O Cevabı Diye. Bizim Fatih 100 ALdı YazıLıdan. BenLe BirLikte En Az Bi 15 Kişi Daha 90 ALdı. Hoca KağıtLarı Okuyunca AnLamış Tâbi Benim Kopya Dağıttığımı,Eşşek DeğiL Ya AnLayacak Tâbi. Osman OğLum Dedi Sen Ne Biçim inSansın? Ahtapot musun Nesin Lan Sen En Arka Sıradan Tâ En Öndeki Adama NasıL Kopya Verdin? Orda Hoca Sinirden KüpLere Binmiş Tâbi. Biz Anca Tenefüste KopabiLdik. Hocanın Karşısında eL Pençe Divân Duruyoruz Ya, GüLme Krizimizi İçimize Zor Hapsettik. Herneyse OrtaokuLu GüzeLce Bi Bitirmiş oLduk ÖyLece. Geçtik Liseye. Lisede İbrahim Diye Bi Arkadaş Vardı Ki HâLâ da Var, Çok Yakın Arkadaşımdır HâLen Görüşmeye Devâm Ederiz. Şimdi Öğretmen OLdu Kendisi Ama Zamanında Ona da Az Kopya Vermedim.Lk Dönemki 6 Zayıfını Kurtardım Adamın. Tâbi iLk BaşLarda KoLay Gibi Görünse De Sonradan HocaLar Mevzuya Uyanmaya BaşLayınca işLer ZorLaştı Ama Yine de Bi ŞekiLde Başardık. Onun Yüzünden Kavga Emediğim Hoca Da KaLmadı. Ben De Arada Kopya Çekerdim Tâbi. O Kadar da Sütten Çıkmış Ak Kaşık DeğiLim Ama Zor Durumda KaLmadıkça Kopya Çekmezdim. Yine de Her YazıLıya Özene Bezene HazırLadığım Kopya KağıtLarımLa Girerdim. İçLerinde HâLâ SakLadıkLarım da Vardır. En Utanç Verici OLanıysa Din KüLtürü Dersinde HazırLadığım Kağıttı. Kendimden Utandım Yâni inSan Hiç Din KüLtürü Dersinde Kopya Çeker mi Diye. O UtançLa O Kağıdı Hiç KuLLanmadım İşte. HâLâ SakLarım. GeLeLim Şimdi Üniversiteye. Üniversitede Her Ne OLduysa O Sağa SoLa Kopya Dağıtan ineK Osman Gitmiş,Yerine Hiç Bi Dersten Geçemeyen Öküz Osman GeLip YerLeşti. ÖküzLüğüne ÖküzLük Katan Osman Kopya Çekmeyi Gururuna Yediremediğinden Hiç Bi Dersten Kopya Çekmedi, Hepsinden KaLdı. HâLâ da KaLmaya Devâm Ediyor. :vur