Hackhell Satranç Turnuvası

tebrikler kardeşim eline sağlık diğer turda başarılar ama beklenen ilgiyi göremiorum halen

Bu yapılan tunuva ilk galiba. Arkadaşlar bundan sonraki seferlere ilgilenirler sanırım. Oyun için de teşekkürler. Oragnizasyon için de ayrıca teşekkürler. İyi bir eğlence oluyor.

arkadaşlar diğer maçlar ne durumda bilgi veren yok olmadığna göre kimse ilgilenmiyor nefret etmek üzereyim bu fikirden bugün maçları tamamlayalım lütfen zaten 5 maç var aranızda anlaşın veya konuya yazın

lütfen bekliyorum

Yok öyle 3kağıt. Diskalifiye istemem. Oynarız, yenersem ancak yazdırırım adımı.

Stou vs Realist.
Winner, the white corner Stoudamire.

bir benim birde ali abinin olmak uzere 2 kere net koptu baglanti sorunu ya$adik. ali abi ilk ba$larda ustume fena geldi. ama stratejiyi kurdum. saldirdim ya allah dedim fil veziri korudu ve mat. eline saglik ali abi.

elinize sağlık beyler diğer maçlardan hala bi ses yok ama neyse zaten uyuz ettiler beni zagor sizi bekliyorum kardeş

Çakal arkadaşımla olan müsabakamızı ben kazandım. Kendisini centilmence olan dawranışlarından ötürü tebrik ederim. Hayatta başarılar kendisine.
Sıradaki rakibimi bekliyorum

Arkadaşlar satranç elbette centilmenlerin oyunudur, fakat bilgisayar ortamında bu oyunda da hileler yapılabilmektedir...eğer bilgisayarınızda fritz9 programı kuruluysa mynette yenemeyeceğiniz rakip yok...sanırım bu hileyi önlemenin bir yolu da yok...gene de aldatan kendini aldatır....bir piyon çok çalışıp çabalayarak at, kale, vezir vs. olabilir ama hiçbir zaman asaletin temsilcisi olan şah olamaz...yani herşey çalışmayla olmuyor, bazı özellikler yaratılıştan gelir...... dürüstlük gibi...

Çakal arkadaşımla olan müsabakamızı ben kazandım. Kendisini centilmence olan dawranışlarından ötürü tebrik ederim. Hayatta başarılar kendisine.
Sıradaki rakibimi bekliyorum

tebrikler zagor

walla ortak yokki piyasada.diskalifiyede olmusuz zaten

kardeş mesaj attın mı 03-20 ye attıysan diskaliye olmucaksın :S atmadığnı söyledi arkadaş o yüzden yanlış anlaşılma olmasında

elinize sağlık beyler 2.tur açıklandı başarılar

Rakibim Aktuğ'a dün akşam mesaj bıraktım. Hiç ses seda yok bekliyorum. Bekliyorum. Bekliyorum....

Rakibim Aktuğ'a dün akşam mesaj bıraktım. Hiç ses seda yok bekliyorum. Bekliyorum. Bekliyorum....

tmm kardeşim biraz karışklık oldda onunla ilgili 03-20 ile olan maçından dolayı belki düzeltildiğini görmemştir bugünlük müsade edersen sevinirim

CGR, benim rakipleri özellikle mi seçiyorsun ? Ben ne zaman hazırım desem kayboluyorlar

abi ne zaman başladınız benim hiç bişeyden haberim yok bi mesaj falan atsaydını keşke bende rakipte diskalifiye olmuşuz.yazık oldu beaa neyse canımız saolsun

Nerede bu arkadaşlar. Böyle bir forumda bu tür konulara bu kadar ilgisizlik. İlginç.

Geri