HackHell Teması (Tangerina)

hackhellin editlemiş halimi normal halimi_?

içindeki forum reklamı ne kadar normal? Sonuçta temanın hakları içindeki siteye ait değil ki tam reklam amacı işte:D

walla bildiğim kadarıyla hackhellin temasının editlenmiş hali diil ama hackhell editlemiş gibi görünüyo orjinal halini:)

tema için teşşekkürler ancak düzgün gözükmüyor. indirmiğim dosyada "Tools" adinde bir klasör var. bunun içindeki dosyaları nereye atacam. Psd ve fontlar var. sanırım sorun bunlardan kaynaklanıyor. Bunları tam olarak nereye koyacam?

Edit : 3.6.5 için kullanıyorum

w123c' Alıntı:
tema için teşşekkürler. indirdiğim dosyada "Tools" adinde bir klasör var. bunun içindeki dosyaları nereye atacam. Psd ve fontlar var. sanırım sorun bunlardan kaynaklanıyor. Bunları tam olarak nereye koyacam?

Bende bunları nereye atacağımı bulamadım ama temada bir problem çıkmadı

Birde Türkçe butonlarını paşlaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

w123c' Alıntı:
tema için teşşekkürler ancak düzgün gözükmüyor. indirmiğim dosyada "Tools" adinde bir klasör var. bunun içindeki dosyaları nereye atacam. Psd ve fontlar var. sanırım sorun bunlardan kaynaklanıyor. Bunları tam olarak nereye koyacam?

dostum onLarı bi yere upLoad etmiyeceksin psd dosyaLarını photoshop da istediğin gibi düzenLeyebiLmen için sadece upLoad klasöründekiLeri upLoad et yeter

3,6,4 için olmuyo sanırım eğer varsa o versiyonunuda alırsak güsel olur :d

yada nasıl 3,6,4 versiyonuna uygun yapacagım konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Kodlarla ne kadar oynasan olmuyor ben şu şeklilde halletdim.

admincp/stiller-temalar/aore fuiled/ forumhome/ orjinaline geri dönder yapın düzliyor.

harika bir tema saol tskkk xD

lan ıcımız dısımız hh temasıyla doldu bı konu acın ordan ındırın yaw ıpını koparan hh tangerina tema upload edip koyuyo siteye.saysam 100 tane konu cıkar

Geri