Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9 şubat dedik ama arkadaş ses vermedi. konuya el atma zamanı geldi. şimdiiii...
bi kaç gün içinde yeni bi konu açılacak arkadaşlar. hızlı bi şekilde kısa dönem bi oylama yapacağız tekrar ve baskı olayına geçeceğiz. az - çok kaç kişi isterse sitesin baskıya sokacağım ve maximum 20 gün içinde baskı tamamlanacak. teslimat, ödeme vb sorularınızın cevabı yeni konuda verilecek.
ne poları kanka kış gelmedi ki daha. bu gidişle Ağustosta falan kar yağacak. t-shirtler rağbet görürse poları da Haziranda başlar Hemmuzda teslimat yaparız
çok iğrenç bi espiri oldu ama bu saatte bu çıktı. tüm espritüelliğimi dün gece kazıklı video olayında harcadım ha
gerçekten mükemmel bi olay bütün mesajları okudum 15 sayfadaki
ancak oyumu kullanmadım revolation nickli kardeşimizin yeni açacağı konuya saklıyorum.
Revolation Allah utandırmasın kardeşim ;=)
arkadaşlar sevgili mod arkadaşlarımız harıl - harıl bu konu hakkında çalışıyor. yakın zamanda sizlere nasıl alacağınızı, fiyat konusunu açacağım. ama önce sevgili mod arkadaşlarımı güzel örnekler çıkartsın. şuan bikaç örneğimiz var, ama size daha güzel şeyler sunmak için üstlerinde çalışmalar devam ediyor. lütfen konuyu yalan oldu, dolan oldu gibi algılamayın. ilginize teşekkürler...