iSpiK
Kadim Dost
17 haziranda benım yaz okulu başlıyomu ki
walla öle bişi olursa mayısta geliceime haziranda gelirim 1 taşla 2-3 kuş hesabı 
party felam bozar bizi :sigara:ChAcMooL.cK' Alıntı:eeee izmirde oturanlar........![]()
![]()
iSpiYonCu' Alıntı:ya adam duyar party ı mesajı bıle yoktur cıkar gelir hazır party waryabide kapıda 1*2 kisi dursun nicklere göre davetiye ayarlaması yapar
güzel bi fikir ama cidden ..
ewt yaa biz üvey deilizChAcMooL.cK' Alıntı:lem izmir dioz aloooooo....
sesimizi duyan yok mu.......
biz üwey ewlatmıyız......
tamam parti olmasada bi toplanırız yaw bira olmaz çay olur...
muahaha olm, bilion bende alkol olmasiSpiYonCu' Alıntı:ya hh diilde herkes hackhellden dostlarıyla bulussa ii olur forumda tartısıon bı bakıon bulustuun yerde o adamda war al bi sürü tatsızlık![]()
free den yemek kaptım sadece onu yemek ıcın bıle gelirim anger danda bira aldık tamamdırmvardar ı sölemiom bile
![]()
![]()
Uçak biletini alayım o zaman uçarak geliyorum... :sigara:Solariz' Alıntı:buna sevindim arkadaşlar size güzel bi süprizim olucak 17 haziran cumartesi akşamı bi parti düzenlemeyi planlıyoruz hackhell in 1 yaş günü partisi bununla ilgili daha detaylı bilgiyi bi kaç güne kadar sitemizde sizlere bildirilicek yer istanbul olarka belirledik mekan olarakta görüşmelerimiz sürüyo şuan