HackHeLL Turkiyede Girilen En iyi Website Sıralamasında !

çok iyi ve güzel bir başarı.
daha ii günlere İnşaallah.

En ßüyük ßiziz..ßiz oLacaız... :p

ErdemLiyiZ' Alıntı:
şu an sitemize üye olan kişi 366,547 kişi vede boyle artış oldukça vede
bizi herzamen destekleyen yeni üye olan vede site içersinde aktif olan userlere bence teşekkür etmeliyiz ne kadar sayın admin,smod,ve mod arkadaşlarımızın katkıları büyük olsada bizi bu zirveye kadar getiren kişiler şu an üye olan kişilerdir
ilk bu siteyi kuran dark_Angel,Solariz,theOzy, olmak üzere smod. vede mod arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. vede en büyük teşekkür ise yeni kullanıcılarımıza
Teşekkürler HackHell.Com Hep Destek Tam destek
NOT:Ben şimdi 366,547 yazdım ama değişmiştir çünkü çok sevenimiz var Maşallah :D

dün 10.16pm de atılmış bu post, bugün 1.51pm 367,086 büyümeye devam ediyoruz :biggrin

Yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. En kısa zamanda çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

hepberaber en ileriye arkadaşlar kalimiz ve misyonunuzla

gercek dostlukların kurulduğu en iyi paylaşımların olduğu en buyuk site biziz;)

bir gün herkes hackhell i olcak!!!!!!!!

Yonetimdeki herkesin cabalariyla, tum userlarin HHnin ismini yaymasi ile bugunlere
geldik. Daha guzel yerlere de gelecegiz elbet.

En büyük hackhell :d Hack Cehennemine Giren Çıkamıyor...

[T]Allah 1 Adana 01 Hackhell 1 [/T]

cok sevındırık oldum:D:D
her dakika dahada buyuyoruz ınsallah...su kandıl gunu Allah bırıncılıgımızıde gormeyı nasıp eder ınsallah...
HackHeLL'le gurur duyuyorum..senı sevmeyen olsun:D

Dark zamanında ismini hatırlıyamıyorum bi başka siteye kaydetmişti hackhelli...

orada Türkiye genelinde ilk 5'e girmiştik ve hatta Dünya'da 15. falandık ki bunla ilgili bi konum olacak Gururumuz Hackhell diye arayan bulur =)

Neyse... Şuan alexa'da 96. sıradayız ve sanıyorum ki kış geldiğinde ilk 10'a gireceğiz. hep böle olur. üyeler yazın kendini sokağa kışın HacKHeLL sayfalarına atarlar...

yazın gezin - tozun... kışın evde pc'ye kapanıp hackhell'e taqılın... eee! biri üyelerimizi de durdursun canım =)

aradığın herşey burda, bu yüzden herkese tavsiye ediyorum :D

Geri